کدام شهر ایران بیشترین آمار سرطان‌های گوارشی دارد؟


رئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های گوارشی و کبد دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: 50 درصد سرطان‌های گیلان گوارشی است.

به گزارش لقمه، فریبرز منصور قناعی صبح امروز در جمع خبرنگاران به مناسبت هفته سلامت گوارش اظهار کرد: هفته سلامت گوارش میکروب‌های روده از یکم تا هشتم خرداد ماه سال جاری است.

وی به وجود میکروب‌های طبیعی روده در دستگاه گوارش تمام افراد سالم اشاره کرد و افزود: میکروب‌های طبیعی روده از دستگاه گوارش در برابر میکروب‌های بیماری‌زا حفاظت می‌کنند.

منصور قناعی با بیان اینکه میکروب‌های طبیعی روده در ساخت بعضی از ویتامین‌ها نقش دارند، تصریح کرد: بسیاری از باکتری‌های موجود در دستگاه گوارش انسان مفید هستند.

رئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های گوارشی و کبد دانشگاه علوم پزشکی گیلان از وجود 100 تریلیون باکتری در روده هر انسان خبر داد و بیان کرد: 80 درصد از میکروب‌های مذکور را می‌توان کشت کرد.

به گفته وی، میکروب‌های طبیعی روده در حفظ توازن دستگاه گوارش و تقویت سیستم ایمنی بدن نقش موثری دارند.

منصور قناعی با اشاره به وضعیت سرطان‌های گوارشی در گیلان، یادآور شد: 50 درصد سرطان‌های گیلان را سرطان‌های گوارشی مانند مری، معده، روده بزرگ، لوزالمعده و کبد تشکیل می‌دهند.

رئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های گوارشی و کبد دانشگاه علوم پزشکی گیلان به ثبت سرطان‌های گوارشی از سال 75 تا 84 در استان اشاره کرد و گفت: ثبت سرطان‌های گوارشی پس از دوره مذکور با یک نامه قطع شده و در حال پیگیری هستیم تا این قضییه دوباره اتفاق بیفتد.

وی با تاکید بر ثبت سرطان آینده‌نگر، خاطرنشان کرد: گیلان جزو استان‌های با شیوع بالای سرطان‌های گوارشی در کشور است.

منصور قناعی از افزایش سرطان‌های معده و روده در گیلان خبر داد و اظهار کرد: شیب افزایش بروز سرطان گوارشی در استان بسیار بالا است.

رئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های گوارشی و کبد دانشگاه علوم پزشکی گیلان به ثبت 84 مورد سرطان روده بزرگ در سال 75 اشاره کرد و افزود: سال 85 تعداد ثبت سرطان روده بزرگ در گیلان به 135 مورد رسیده است.

وی با بیان اینکه افزایش سرطان روده در گیلان همچنان ادامه دارد، تصریح کرد: تغییر روش غذایی و زندگی از عوامل افزایش سرطان روده است.

منصور قناعی تغییر میکروب‌ها در ایجاد سرطان‌ها را دارای نقش اساسی دانست و بیان کرد: عوامل ژنتیکی در کنار عوامل مذکور در ایجاد سرطان‌ها موثر هستند.

رئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های گوارشی و کبد دانشگاه علوم پزشکی گیلان تغییر رژیم غذایی، افزایش سن، مسافرت و استرس، مصرف بی‌رویه بعضی از داروها مانند داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی و آنتی‌بیوتیک‌ها، مصرف مواد افزودنی به خوراکی‌ها و افزایش مصرف مواد پروتئینی، مواد قندی و کاهش مصرف مواد فیبردار را در به‌هم خوردن تعادل میکروب‌های طبیعی روده تاثیرگذار عنوان کرد.

وی اسهال، یبوست و علایم سوء هاضمه را از بیماری‌های حاصل از نبود توازون میکروب‌های طبیعی روده عنوان کرد و گفت: به‌هم خوردن تعادل سیستم ایمنی بدن و ایجاد بیماری‌های آلرژی، اگزما و بیماری‌های التهابی از جمله بیماری‌های حاصل از به‌هم خوردن توازون میکروب‌های طبیعی روده است.

منصور قناعی با اشاره به اینکه سندروم روده تحریک‌پذیر ممکن است در اثر اختلال‌های میکرو فلورای طبیعی روده‌ای ایجاد شود، خاطرنشان کرد: چاقی و بیماری‌های کبدی ناشی از چاقی، سرطان و بیماری‌های خود ایمنی از دیگر بیماری‌های حاصل از به‌هم خوردن توازن میکروب‌های طبیعی روده است.

رئیس مرکز تحقیقات و بیماری‌های گوارشی و کبد دانشگاه علوم پزشکی گیلان مصرف ماست، کفیر و پنیر را از عوامل موثر در برقراری تعادل میکروب‌های طبیعی روده دانست و بیان کرد: مصرف میوه، سبزی و غذاهای دریایی از عوامل موثر در برقراری تعادل میکروب‌های طبیعی روده است.

وی، پرهیز از مصرف خوراکی‌ها با مواد نگهدارنده و مصرف مکمل‌های پروبیوتیکی را از دیگر عوامل موثر در برقراری تعادل میکروب‌های طبیعی روده عنوان کرد.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 6807 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت بازدید: 1902 ساعت: 11:15 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
2 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
3 شایع‌ترین بیماری‌های مردان را بشناسیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
4 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6 یافته های جدید از فواید رژیم غذایی غنی از اُمگا ۳ برای پروستات ۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ دي
7 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
8 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
9 تولید نسل جدید داروهای درمان سرطان با یک‌دهم قیمت نمونه مشابه خارجی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
10 داروهای گیاهی چینی عوارض جانبی درمان سرطان را کاهش می دهند ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
11 این افزودنی محبوب متهم به سرطان زایی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  به این دلایل قبل از خواب چای نخورید پژوهشگران به افراد مستعد ابتلا به خون دماغ بویژه ت...

  شایع ترین علل روانی کاهش میل جنسی کاهش میل جنسی به عنوان یک اختلال جنسی در برخی از ا...

  مواظب میزان مصرف مکمل آهن باشید از آن جا که خانم‌ها و دخترخانم‌ها شنیده‌اند که مصر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا غذاهای رژیمی خطرناکند؟ آیا می‌شود از خوردنی‌های رژیمی به جای انواع شیرین، شور و چرب غیررژیمی آنها استفاده کرد بدون آن‌که نگران افزایش انرژی، چربی و قند ناشی از آنها بود؟ به بیان دیگر آیا می‌توان به خوراکی‌های صنعتی که ادعای رژیمی بودن دارند، اعتماد کرد و از آنها بدون ترس از چاقی، اضافه وزن و اختلالات قلبی و عروقی لذت برد؟
با غذایمان چه چاشنی بخوریم؛ دوغ؟ نوشابه؟ در حقیقت این خوراکی ها در صورت کم چرب و کم نمک بودن، از لحاظ ارزش غذایی تفاوت چندانی با هم ندارند و توصیه کلی این است که در وعده های روزانه، تنوع غذایی را رعایت کرده و از همه این خوراکی ها به اندازه استفاده کنید.
طعم‌هایی كه امروزمان را خراب كرد یادش بخیر، آن روزهایی كه دلمان لك می‌زد برای رفتن به مدرسه... روزهایی كه تا زنگ تفریح زده می‌شد با اشتیاق به سمت حیاط مدرسه می‌رفتیم و اولین جایی كه سراغش را می‌گرفتیم «بوفه مدرسه» بود.
20 توصیه ناب تغذیه‌ای از امام رضا (ع)/ جلوگیری از زکام زمستانی با این خوراکی کسانی که به ضعف حافظه دچارند،‌ بهتر است همه روزه هفت مثقال کشمش سیاه، ناشتا بخورند و نیز سه تکه زنجبیل که در عسل خوابانده‌اند (زنجبیل پرورده) با کمی خردل ضمن غذای روزانه خود بخورند.