طبخ غذا در ظروف آهنی چه فایده ای دارد


دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: بهترین ظروف طبخ غذا چینی و آبگینه (پیرکس) و بعد از آن سفال لعاب دار و مس تازه قلع اندود شده است.

به گزارش لقمه، ژاله علی اصل درباره زیان گرسنگی و تشنگی اظهار داشت: افزایش حرارت در تب‌ها، صداع (سردرد)، کاهش قوا و ایجاد بیماری‌های صفراوی و سوداوی از عوارض گرسنگی و تشنگی است.

به گفته وی تحمل گرسنگی و تشنگی در بدن‌های یابس (خشک و لاغر) بیشتر است، کودکان و جوانان بیش از زنان تحمل گرسنگی و تشنگی را دارند. همچنین، بدن‌های سفید و مرطوب (چاق) تحمل کمی نسبت به گرسنگی و تشنگی دارند، زود تحلیل می‌روند به خصوص در هوای گرم و در حال کار و حرکت.

دستیار تخصصی طب سنتی ایران عنوان کرد: بهترین ظروف طبخ غذا چینی و آبگینه(پیرکس) و بعد از آن سفال لعاب دار و مس تازه قلع اندود شده است.

طبخ غذا در ظرف آهنی مقوی مثانه و اعضای تناسلی است و ظروف گلی اگر لعاب دار نباشند یک تا دو مرتبه می‌توان در آن‌ها غذا پخت، اگر دارای لعاب سالم باشند دفعات بیشتری قابل استفاده است.

علی اصل افزود: پخت غذا در ظرف سنگی دو تا پنج مرتبه اشکال ندارد، اما بیشتر از آن به دلیل نفوذ غذا در خلل و فرج آن و ایجاد تعفن (رشد میکروب ها)مضر است.

وی ادامه داد: در زمان طبخ و بعد از آن در ظرف نباید کاملاً محکم باشد، باید راهی برای خروج بخارات سمی وجود داشته باشد، به خصوص اگر غذا ماهی و سرخ کردنی‌ها باشد.

دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: غذا باید خوب جویده شود، زیرا شروع هضم از دهان است و خوب جویدن باعث سرعت انهضام (هضم) در معده است.

در حالت گرسنگی و عطش زیاد به یک دفعه غذا و آب زیاد و سیر خورده نشود.علی‌اصل خاطرنشان کرد: بعد از ورزش سنگین و کارهای سنگین به یک دفعه غذا و آب زیاد و سیر نخوریم و به تدریج بخوریم به خصوص اگر غذا سنگین باشد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :روزنامه آرمان

کد: 6823 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ جمعه ۲ خرداد بازدید: 4064 ساعت: 7:59 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قدردانی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت از تولید ظروف پخت پز چدنی اصل ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۳ اسفند
2 ۴۴۵۰ تیم بازرسی وزارت بهداشت ناظر عملکرد رستورانها ۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۵ اسفند
3 توالت، رستوران مدرن تایپه ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
4 کارگاه ساخت ظروف مسی ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
5 قیمت ظروف یکبار مصرف افزایش یافت ۱۳۹۶ دوشنبه ۳ مهر
6 ماه محرم از کدام محصولات یکبار مصرف استفاده شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ شهريور
7 جایگزین هایی برای ظروف نچسب ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير
8 قرار دادن «نذری» در ظروف یک بار مصرف فومی شکل، خطرناک است ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ خرداد
9 مصرف نوشیدنی داغ در ظروف یکبار مصرف شیشه اى ممنوع است ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد
10 کدام ماهی تابه بهتر است چدن یا سرامیکی؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۴ خرداد
11 آموزش ساخت کاسه های نمدی برای هفت سین ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۶ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه‌هایی برای رفع بوی بد سیر متخصصان آمریکایی پس از انجام پژوهش‌هایی درباره خوا...

  چرا برخی افراد هیچ وقت لاغر نمی مانند؟ رژیم غذایی همیشه تنها عامل اضافه وزن و چاقی نیست. ...

  ویتامین ضروری برای سالمندان را بشناسید منابع گیاهی فاقد این ویتامین می باشند.

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت