طبخ غذا در ظروف آهنی چه فایده ای دارد


دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: بهترین ظروف طبخ غذا چینی و آبگینه (پیرکس) و بعد از آن سفال لعاب دار و مس تازه قلع اندود شده است.

به گزارش لقمه، ژاله علی اصل درباره زیان گرسنگی و تشنگی اظهار داشت: افزایش حرارت در تب‌ها، صداع (سردرد)، کاهش قوا و ایجاد بیماری‌های صفراوی و سوداوی از عوارض گرسنگی و تشنگی است.

به گفته وی تحمل گرسنگی و تشنگی در بدن‌های یابس (خشک و لاغر) بیشتر است، کودکان و جوانان بیش از زنان تحمل گرسنگی و تشنگی را دارند. همچنین، بدن‌های سفید و مرطوب (چاق) تحمل کمی نسبت به گرسنگی و تشنگی دارند، زود تحلیل می‌روند به خصوص در هوای گرم و در حال کار و حرکت.

دستیار تخصصی طب سنتی ایران عنوان کرد: بهترین ظروف طبخ غذا چینی و آبگینه(پیرکس) و بعد از آن سفال لعاب دار و مس تازه قلع اندود شده است.

طبخ غذا در ظرف آهنی مقوی مثانه و اعضای تناسلی است و ظروف گلی اگر لعاب دار نباشند یک تا دو مرتبه می‌توان در آن‌ها غذا پخت، اگر دارای لعاب سالم باشند دفعات بیشتری قابل استفاده است.

علی اصل افزود: پخت غذا در ظرف سنگی دو تا پنج مرتبه اشکال ندارد، اما بیشتر از آن به دلیل نفوذ غذا در خلل و فرج آن و ایجاد تعفن (رشد میکروب ها)مضر است.

وی ادامه داد: در زمان طبخ و بعد از آن در ظرف نباید کاملاً محکم باشد، باید راهی برای خروج بخارات سمی وجود داشته باشد، به خصوص اگر غذا ماهی و سرخ کردنی‌ها باشد.

دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: غذا باید خوب جویده شود، زیرا شروع هضم از دهان است و خوب جویدن باعث سرعت انهضام (هضم) در معده است.

در حالت گرسنگی و عطش زیاد به یک دفعه غذا و آب زیاد و سیر خورده نشود.علی‌اصل خاطرنشان کرد: بعد از ورزش سنگین و کارهای سنگین به یک دفعه غذا و آب زیاد و سیر نخوریم و به تدریج بخوریم به خصوص اگر غذا سنگین باشد.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :روزنامه آرمان

کد: 6823 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ جمعه ۲ خرداد بازدید: 4313 ساعت: 7:59 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 شش تاثیر کیفیت ظروف بر کیفیت غذا ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2 قدردانی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت از تولید ظروف پخت پز چدنی اصل ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۳ اسفند
3 ۴۴۵۰ تیم بازرسی وزارت بهداشت ناظر عملکرد رستورانها ۱۳۹۷ چهارشنبه ۱۵ اسفند
4 توالت، رستوران مدرن تایپه ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
5 کارگاه ساخت ظروف مسی ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
6 قیمت ظروف یکبار مصرف افزایش یافت ۱۳۹۶ دوشنبه ۳ مهر
7 ماه محرم از کدام محصولات یکبار مصرف استفاده شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ شهريور
8 جایگزین هایی برای ظروف نچسب ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير
9 قرار دادن «نذری» در ظروف یک بار مصرف فومی شکل، خطرناک است ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ خرداد
10 مصرف نوشیدنی داغ در ظروف یکبار مصرف شیشه اى ممنوع است ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد
11 کدام ماهی تابه بهتر است چدن یا سرامیکی؟ ۱۳۹۶ پنج شنبه ۴ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پرخوری پس از ماه رمضان ممنوع لقمه: در روزهای اول پس از ماه رمضان، از مصرف غذاها...

  برنج کدام کشورها بیشترین آلودگی را دارد؟ نتایج یک تحقیق از 12 کشور در چهار قاره نشان داد که...

  مصرف زیاد پروتئین حیوانی به اندازه سیگار کشنده است پزشکان آمریکایی هشدار دادند که مصرف مقادیر زیاد پر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

رژیـم خـراب‌کن‌هـا را بشناسید! اگر از 10 نفر بپرسید که بهترین راه لاغری کدام است، هر کدام‌ از آنها یک نظر خواهند داد و شما در نهایت 10 جواب متفاوت خواهید داشت که باز هم نمی‌توانید بر اساس آن تصمیم بگیرید که از کدام شیوه می‌توان بهترین نتیجه را گرفت.
آزاده نامداری کدام غذاها را بیشتر دوست داشت؟ پایگاه خبری لقمه: آزاده نامداری ضمن تاکید بر علاقه اش به غذاهای سنتی و آشپزی، به سخت تر بودن خنه داری نسبت به مجری گری ازعان داشت.
دندان های تان را سمباده نزنید اصولا یک خمیردندان باید تا حدودی حاوی مواد ساینده باشد تا بتواند عملکرد مسواک را در تمیز کردن دندان ها بهبود بخشد. ولی مقدار بیش از حد مواد ساینده در خمیردندان ضدجرم، باعث سایش مینا و عاج دندان شده و فرد را با مشکلات متعددی روبرو می کند.
گزارش تصویری اختصاصی از تور قطار گردشگری تهان_شمال (سوادکوه) پایگاه خبری لقمه: تور قطار گردشگری ساعت هفت روز جمعه 18 اسفند ماه، حرکت خود را از ایستگاه راه آهن تهران به سمت سوادکوه در استان مازندران آغاز کرد و بعد از عبور از گرمسار، بن کوه، کبوتر دره، سیمین دشت، زرین دشت، مهاباد، فیروزکوه، گدوک ، دوگل، ورسک و سرخ آباد وارد ایستگاه راه آهن سوادکوه شد.