به گزارش لقمه، پیتزا ناپلی (یا پیتزا ناپولیتانا) پیتزای مخصوص شهر ناپل ایتالیا است که با گوجه فرنگی و پنیر موزارلا درست می شود. می توانید از این پیتزای خوشمزه ایتالیایی الهام بگیرید و پیتزابرگر خوشمزه ای با گوشت کبابی درست کنید.
مواد لازم:
1. فر را بگذارید روی دمای 500 درجه فارنهایت (260 درجه سانتیگراد) داغ شود. خمیر پیتزا را با وردنه باز کنید و با یک فنجان یا قالب گرد، 6 دایره (به قطر 10 سانتیمتر) از آن دربیاورید. حالا آنها را به آرامی پهن کنید تا تبدیل به دایره هایی به قطر 14 سانتیمتر بشوند و لبه های آنها را کمی به داخل تا کنید.
2. حالا روی این خمیرهای گرد، گوجه فرنگی و پنیر بریزید و به مدت 4 تا 5 دقیقه در فر داغ بگذارید. خمیرها خیلی زود شروع به قهوه ای شدن می کنند و زمان کوتاهی بین پختن و سوختن آنها وجود دارد. بنابراین باید مواظب باشید.
3. وقتی پیتزاها را از فر درآوردید، روی آنها ریحان خرد شده بپاشید.
بازگشت به صفحه نخست