روش تهیه پیتزابرگر غذای مخصوص شهر ناپل ایتالیا


پیتزا ناپلی (یا پیتزا ناپولیتانا) پیتزای مخصوص شهر ناپل ایتالیا است که با گوجه فرنگی و پنیر موزارلا درست می شود.

به گزارش لقمه، پیتزا ناپلی (یا پیتزا ناپولیتانا) پیتزای مخصوص شهر ناپل ایتالیا است که با گوجه فرنگی و پنیر موزارلا درست می شود. می توانید از این پیتزای خوشمزه ایتالیایی الهام بگیرید و پیتزابرگر خوشمزه ای با گوشت کبابی درست کنید.


مواد لازم:
 

پیتزابرگر مخصوص ناپولی ایتالیا

 

خمیر پیتزای آماده

 
220 گرم پنیر موزارلا

 
1 فنجان گوجه فرنگی کبابی و له شده

 
450 گرم گوشت چرخ کرده

 
نمک و فلفل به مقدار لازم

 
روش پخت:

 

1. فر را بگذارید روی دمای 500 درجه فارنهایت (260 درجه سانتیگراد) داغ شود. خمیر پیتزا را با وردنه باز کنید و با یک فنجان یا قالب گرد، 6 دایره (به قطر 10 سانتیمتر) از آن دربیاورید. حالا آنها را به آرامی پهن کنید تا تبدیل به دایره هایی به قطر 14 سانتیمتر بشوند و لبه های آنها را کمی به داخل تا کنید.
 

پیتزابرگر مخصوص ناپولی ایتالیا

پیتزابرگر مخصوص ناپولی ایتالیا

 

2. حالا روی این خمیرهای گرد، گوجه فرنگی و پنیر بریزید و به مدت 4 تا 5 دقیقه در فر داغ بگذارید. خمیرها خیلی زود شروع به قهوه ای شدن می کنند و زمان کوتاهی بین پختن و سوختن آنها وجود دارد. بنابراین باید مواظب باشید.
 

پیتزابرگر مخصوص ناپولی ایتالیا

 

3. وقتی پیتزاها را از فر درآوردید، روی آنها ریحان خرد شده بپاشید.
 

پیتزابرگر مخصوص ناپولی ایتالیا

 

4. در این حین، گوشت ها را آماده کنید. اندازه پیتزاها را ملاک قرار دهید و برگرها را به اندازه آنها درست کنید. نمک و فلفل بزنید و به اندازه دلخواهتان آنها را کباب کنید.

 
5. حالا برگر را روی یک پیتزا بگذارید و روی آن یک پیتزای دیگر بگذارید و سرو کنید.

 

پیتزابرگر مخصوص ناپولی ایتالیا

پیتزابرگر مخصوص ناپولی ایتالیا

پیتزابرگر مخصوص ناپولی ایتالیا



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :برترین ها

کد: 6905 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۱۸ خرداد بازدید: 3897 ساعت: 6:41 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هیأت‌هایی که به عزاداران «پیتزا» می‌دهند ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
2 دانشنامه خوراک ایرانی در راه است/سبقت پیتزا فروشی‌های تهران از ایتالیا ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
3 تبلیغ عجیب یک شرکت داروسازی در سطح تهران ۱۳۹۶ جمعه ۲۴ آذر
4 پیتزا مرغ ماهی تابه ای،غذای رژیمی ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ آبان
5 سلامت مردم؛ قربانی غذاهای ارزان‌قیمت ۱۳۹۶ شنبه ۶ آبان
6 خطرناک‌تر از فست‌فود!/ مضرات پاکت فست فود‌ها را دست کم نگیرید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۷ مهر
7 کیک پیتزا یک کیک جدید و خوشمزه ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ شهريور
8 با کاهش مصرف فست فودها سلامتیتان را تضمین کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۹ مرداد
9 پیتزا گوجه فرنگی، ریحان و ذرت ۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۹ مرداد
10 پخت پیتزا در یک آشپزخانه کاملا آنلاین ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
11 آیا واقعاً پیتزا غذای نامناسبی است؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۸ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف مواد نشاسته‌ای را کاهش دهید كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان...

  درباره سوپ های آماده چه می دانید؟ آیا تا به حال سوپ‌های آماده یا نیمه آماده‌ای را که...

  مواد غذایی مفید و مضر برای فشار خون بالا فشارخون بالا روزبه‌روز شایع‌تر می‌شود و این روزها ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

10 توصیه برای بالا بردن قدرت باروری‌ چند وقتی است که دلتان می‌خواهد بچه‌دار شوید اما هنوز قسمت نشده است؟ باید بدانید که برای پدر یا مادر شدن باید تغییراتی در تغذیه و سبک زندگی‌تان ایجاد کنید.
۹ چیزی که تیروئیدتان را تهدید می کند بحث در مورد ترکیبات شیمیایی، یک موضوع تخصصیه. اما چاره ای نیست برای حفظ سلامت باید بخشی از این مواد رو شناخت. از جمله این ترکیبات پرفلورنیته (PFCS) . این ماده نوعی فلورید شیمیایی با ویژگی های منحصر به فرده.
استخوان و پوست گاو و پاستیل های خوشمزه استخوان و پوست گاو ، ژلاتین می شود و بعد پاستیل و سووال های فراوان که آیا پاستیل ها برای استخوان و مفاصل خوب است و اصلا ارزش تغذیه ای دارد یا نه؟
چرا مجبورم لاغر شوم؟! این روزها درزندگی بی تحرک ما که پر از رژیم های ناسالم و انواع فست فودها و غذاهای چرب و خیلی شیرین است، اینگونه معمول شده که چند کیلو اضافه وزن آنقدرها هم خطرناک نیست و ما آن را عاملی برای تهدید سلامتی نمی دانیم.