قیمت فروش گوشت مرغ در ماه رمضان تعیین شد


رییس انجمن صنفی پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی گفت: قیمت گوشت مرغ برای ماه رمضان از یک ماه پیش در کمیته قیمت‌گذاری وزارتخانه‌های تجارت، کشاورزی و تشکل‌ها تعیین و تاکید شده افزایش نخواهد داشت و همچون نرخ فعلی کیلویی 6100 تا 6200 تومان در بازار مصرف عرضه می‌شود.

به گزارش لقمه، محمد یوسفی با بیان این‌که تنظیم بازار مواد پروتئینی قبلا در اختیار وزارت صنعت، معدن و تجارت بوده و در ماه‌های گذشته به وزارت جهاد کشاورزی واگذار شده است، اظهار کرد: تعیین قیمت و همچنین توجه به عرضه و تقاضا توسط کمیته متشکل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت جهاد کشاورزی و تشکل‌ها صورت می‌گیرد.

وی با بیان این‌که در حال حاضر قیمت گوشت مرغ به ضرر تولید‌کنندگان تمام می‌شود، اظهار کرد: از شهریور پارسال که قیمت ارز و خوراک مرغ افزایش پیدا کرد باید قیمت گوشت مرغ نیز افزایش پیدا می‌کرد.

یوسفی ادامه داد: به دلیل وجود عرضه و تقاضای بالا، قیمت گوشت مرغ افزایش پیدا نمی‌کند که این امر موجب تحمیل ضرر و زیان بسیاری برای تولید‌گان است به همین دلیل انتظار می‌رود قیمت گوشت مرغ نیز همانند سایر مواد غذایی افزایش پیدا کند.

رییس هیات مدیره انجمن صنفی پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان این‌که قیمت هر کیلوگرم مرغ زنده بین 4500 تا 4600 است، گفت: البته اگر مبلغ به صورت نقدی پرداخت شود قیمت آن در هر کیلوگرم 200 تومان ارزان‌تر خواهد بود.

یوسفی قیمت مرغ آماده طبخ را کیلویی 6100 تا 6200 تومان عنوان و اظهار کرد: قیمت تعیین شده به ضرر تولید‌کنندگان است لذا باید میزان این قیمت افزایش پیدا کند.

وی با بیان این‌که برنامه‌ریزی برای گوشت مرغ از دو سال قبل برای امروز صورت گرفته است، اظهار کرد: برای ماه مبارک رمضان نیز علاوه بر تولید جاری گوشت مرغ در هر ماه که حدود 170 تا 180 هزار تن است، میزان ذخیره‌ای از سوی شرکت پشتیبانی امور دام در نظر گرفته شده است.

رییس هیات مدیره انجمن صنفی پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان این‌که شرکت پشتیبانی امور دام ذخیره مطمئنی را که حدود 100 هزار تن است برای ماه رمضان در نظر گرفته است، گفت: با توجه به این‌که در ماه مبارک رمضان تقاضا افزایش می‌یابد، می‌توان گفت برای تامین تقاضا با مشکلی مواجه نخواهیم شد.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6915 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۹ خرداد بازدید: 2578 ساعت: 1:08 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
2 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
3 توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
4 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
5 اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
6 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
7 بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
8 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
9 معافیت مالیاتی کنسرو پشت سد خلف وعده وزارت اقتصاد و سازمان امورمالیاتی ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
10 دستاورد سفر رییس سازمان دامپزشکی کشور به هند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
11 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کاهش وزن هنگام شیردهی پایگاه خبری لقمه: شیردهی نیاز به دریافت غذای اضافی...

  افزایش میل جنسی به روش های سنتی مهارت های زندگی یکی از کارهای مهمی است که هر فردی ...

  دانش آموزان مواد غذایی حاوی آهن مصرف کنند سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

از خواص نعنا چه می دانید نعنا گیاهی است باطبع گرم و خشک که دارای خواص فراوان دارویی است و مصرف آن به اشکال مختلف از جمله تازه، خشک شده، اسانس، دمکرده، پودر و... امکان‌پذیر‌است.
چگونه با زیره لاغر شویم مصرف بیش از حد کالری عامل اصلی چاقی است و زیره می‌تواند با خاصیت شکستن مولکول چربی و پیشگیری از ترشح برخی هورمون‌ها سبب کاهش وزن شود.
آشنایی با اصول رژیم درمانی نوین برای کاهش وزن پایدار و سالم توجه ما فقط به مواد غذایی نیست، بلکه برنامه رژیم درمانی نوین برای ایجاد عادات سالم غذایی بر 4 پایه اساسی استوار است.
ماهیان دریایی سالم‌ترند یا پرورشی؟! در جهان استقبال از مصرف ماهی پرورشی به دلیل اطمینان از رعایت اصول فنی و بهداشتی و سیستم‌های تحت کنترل انسانی بیشتر از ماهیان دریایی شده است چون با رشد اقتصادی کشورها و صنعتی شدن و آلودگی آب‌ها، امکان وجود فلزات سنگین و سموم بالاخص جیوه در گوشت ماهیان بالاتر رفته لذا گرایش مصرف‌کنندگان به ماهیان پرورشی است.