قیمت فروش گوشت مرغ در ماه رمضان تعیین شد


رییس انجمن صنفی پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی گفت: قیمت گوشت مرغ برای ماه رمضان از یک ماه پیش در کمیته قیمت‌گذاری وزارتخانه‌های تجارت، کشاورزی و تشکل‌ها تعیین و تاکید شده افزایش نخواهد داشت و همچون نرخ فعلی کیلویی 6100 تا 6200 تومان در بازار مصرف عرضه می‌شود.

به گزارش لقمه، محمد یوسفی با بیان این‌که تنظیم بازار مواد پروتئینی قبلا در اختیار وزارت صنعت، معدن و تجارت بوده و در ماه‌های گذشته به وزارت جهاد کشاورزی واگذار شده است، اظهار کرد: تعیین قیمت و همچنین توجه به عرضه و تقاضا توسط کمیته متشکل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت جهاد کشاورزی و تشکل‌ها صورت می‌گیرد.

وی با بیان این‌که در حال حاضر قیمت گوشت مرغ به ضرر تولید‌کنندگان تمام می‌شود، اظهار کرد: از شهریور پارسال که قیمت ارز و خوراک مرغ افزایش پیدا کرد باید قیمت گوشت مرغ نیز افزایش پیدا می‌کرد.

یوسفی ادامه داد: به دلیل وجود عرضه و تقاضای بالا، قیمت گوشت مرغ افزایش پیدا نمی‌کند که این امر موجب تحمیل ضرر و زیان بسیاری برای تولید‌گان است به همین دلیل انتظار می‌رود قیمت گوشت مرغ نیز همانند سایر مواد غذایی افزایش پیدا کند.

رییس هیات مدیره انجمن صنفی پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان این‌که قیمت هر کیلوگرم مرغ زنده بین 4500 تا 4600 است، گفت: البته اگر مبلغ به صورت نقدی پرداخت شود قیمت آن در هر کیلوگرم 200 تومان ارزان‌تر خواهد بود.

یوسفی قیمت مرغ آماده طبخ را کیلویی 6100 تا 6200 تومان عنوان و اظهار کرد: قیمت تعیین شده به ضرر تولید‌کنندگان است لذا باید میزان این قیمت افزایش پیدا کند.

وی با بیان این‌که برنامه‌ریزی برای گوشت مرغ از دو سال قبل برای امروز صورت گرفته است، اظهار کرد: برای ماه مبارک رمضان نیز علاوه بر تولید جاری گوشت مرغ در هر ماه که حدود 170 تا 180 هزار تن است، میزان ذخیره‌ای از سوی شرکت پشتیبانی امور دام در نظر گرفته شده است.

رییس هیات مدیره انجمن صنفی پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان این‌که شرکت پشتیبانی امور دام ذخیره مطمئنی را که حدود 100 هزار تن است برای ماه رمضان در نظر گرفته است، گفت: با توجه به این‌که در ماه مبارک رمضان تقاضا افزایش می‌یابد، می‌توان گفت برای تامین تقاضا با مشکلی مواجه نخواهیم شد.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6915 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۹ خرداد بازدید: 2701 ساعت: 1:08 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
2 چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا ۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
3 افزایش ۲۸ درصدی صادرات محصولات کشاورزی در ۷ ماهه امسال+ جزئیات ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
4 نوسان قیمتی اقلام خوراکی در مهر ماه اعلام شد ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
5 تورم خوراکی‌ها در شهریور ماه اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6 طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
7 تاثیر قهوه بر حفاظت از ماهیچه‌ها در سالمندان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
8 واریز ۴۵۰۰ میلیارد تومان به حساب داروخانه‌ها ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ شهريور
9 ایران آخرین هشدار را به پاکستان داد: شکایت می‌کنیم و غرامت می‌خواهیم ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ شهريور
10 عرضه دارو از طریق سکوهای اینترنتی از اواخر شهریورماه ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ شهريور
11 بیش از ۱۰ میلیون تن کالای اساسی وارد کشور شد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کدام غذاها کلسترول بالایی دارند؟ کلسترول زیاد در بدن باعث افزایش چربی می‌شود و خطرا...

  بهترین زمان برای خوردن سالاد مسئله مهمی که مورد سؤال بسیاری از افراد می‌باشد، ب...

  راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها پایگاه خبری لقمه: مهم است که رستوران‌ها، شهرداری‌ه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه به صورت طبیعی لب هایی به رنگ صورتی داشته باشیم؟ با ما همراه باشید تا روش های طبیعی برای روشن کردن لب ها و داشتن رنگ طبیعی صورتی را به شما نشان دهیم.
کاهش مصرف نمک برای بیماران قلبی مضر است/ ۸۵ درصد بیشتر در معرض مرگ یا بستری شدن پایگاه خبری لقمه: طبق یک مطالعه جدید، کاهش مصرف نمک در بیماران قلبی می تواند خطر مرگ یا بستری شدن در بیمارستان را برای آنها به همراه داشته باشد.
خوراکی‌هایی برای کاهش کالری و کاهش وزن تعادل و تناسب اندام در یک سبک زندگی سالم رویای هر فرد است، اما به سختی می توان بدن را وادار به تغییر عادات ناسالم کرد.
تولید دانه‌های روغنی و خوداتکایی در آن یک راه رسیدن به امنیت غذایی است پایگاه خبری لقمه: در میزگردی با حضور کارشناسان، نیاز ۹۵ درصدی به واردات کالای استراتژیک دانه‌های روغنی،افزایش مصرف به موازات کاهش تولید، ظرفیت ۴.۶ میلیون تن کارخانه‌های روغن کشی و نیز ضایعات ۲۵ درصدی دانه روغنی کلزا مورد بررسی قرار گرفت.