قیمت فروش گوشت مرغ در ماه رمضان تعیین شد


رییس انجمن صنفی پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی گفت: قیمت گوشت مرغ برای ماه رمضان از یک ماه پیش در کمیته قیمت‌گذاری وزارتخانه‌های تجارت، کشاورزی و تشکل‌ها تعیین و تاکید شده افزایش نخواهد داشت و همچون نرخ فعلی کیلویی 6100 تا 6200 تومان در بازار مصرف عرضه می‌شود.

به گزارش لقمه، محمد یوسفی با بیان این‌که تنظیم بازار مواد پروتئینی قبلا در اختیار وزارت صنعت، معدن و تجارت بوده و در ماه‌های گذشته به وزارت جهاد کشاورزی واگذار شده است، اظهار کرد: تعیین قیمت و همچنین توجه به عرضه و تقاضا توسط کمیته متشکل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت جهاد کشاورزی و تشکل‌ها صورت می‌گیرد.

وی با بیان این‌که در حال حاضر قیمت گوشت مرغ به ضرر تولید‌کنندگان تمام می‌شود، اظهار کرد: از شهریور پارسال که قیمت ارز و خوراک مرغ افزایش پیدا کرد باید قیمت گوشت مرغ نیز افزایش پیدا می‌کرد.

یوسفی ادامه داد: به دلیل وجود عرضه و تقاضای بالا، قیمت گوشت مرغ افزایش پیدا نمی‌کند که این امر موجب تحمیل ضرر و زیان بسیاری برای تولید‌گان است به همین دلیل انتظار می‌رود قیمت گوشت مرغ نیز همانند سایر مواد غذایی افزایش پیدا کند.

رییس هیات مدیره انجمن صنفی پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان این‌که قیمت هر کیلوگرم مرغ زنده بین 4500 تا 4600 است، گفت: البته اگر مبلغ به صورت نقدی پرداخت شود قیمت آن در هر کیلوگرم 200 تومان ارزان‌تر خواهد بود.

یوسفی قیمت مرغ آماده طبخ را کیلویی 6100 تا 6200 تومان عنوان و اظهار کرد: قیمت تعیین شده به ضرر تولید‌کنندگان است لذا باید میزان این قیمت افزایش پیدا کند.

وی با بیان این‌که برنامه‌ریزی برای گوشت مرغ از دو سال قبل برای امروز صورت گرفته است، اظهار کرد: برای ماه مبارک رمضان نیز علاوه بر تولید جاری گوشت مرغ در هر ماه که حدود 170 تا 180 هزار تن است، میزان ذخیره‌ای از سوی شرکت پشتیبانی امور دام در نظر گرفته شده است.

رییس هیات مدیره انجمن صنفی پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با بیان این‌که شرکت پشتیبانی امور دام ذخیره مطمئنی را که حدود 100 هزار تن است برای ماه رمضان در نظر گرفته است، گفت: با توجه به این‌که در ماه مبارک رمضان تقاضا افزایش می‌یابد، می‌توان گفت برای تامین تقاضا با مشکلی مواجه نخواهیم شد.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6915 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۹ خرداد بازدید: 2935 ساعت: 1:08 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت جدید زولبیا و بامیه واحدهای درجه یک و دو برای ماه رمضان ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۹ بهمن
2 گزارش حاشیه‌ساز حسینی‌بای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
3 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
4 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
5 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
6 عوامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار از نظر عضو کمیسیون کشاورزی اتاق ایران ۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
7 افزایش ۳۰درصدی صادرات آبزیان نسبت به سال ۱۴۰۲ ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
8 وعده وزیر درباره نرخ خرید گندم/ قیمت نان گران می‌شود؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
9 غافلگیری با قیمت ۱۱ میلیونی گوجه سبز! ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۱ فروردين
10 چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۷ فروردين
11 15 نکته مهم در مورد سفر در ماه رمضان ۱۴۰۳ جمعه ۲۴ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف مواد قندی در دوران پیش دبستانی چگونه باشد كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت توصیه ...

  جولان بیماری‌های ویروسی در پاییز/ مراقب مهر و آبان باشید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص بیماری‌های داخلی، نسبت ...

  مصرف نابجای ویتامین C و d نارسایی کلیه را به همراه دارد مصرف مداوم و بیش از حد ویتامینهای C و d سبب بروز ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با این نوشیدنی های معجزه آسا شکم خود را تا عید نوروز کوچک کنید چند نوشیدنی که به شما کمک می کنند سریع تر وزن خود را از دست بدهید.
آشنایی با یک رژیم غذایی برای داشتن قلب سالم بیماری‌های قلبی و عروقی یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در دنیا است. همچنین شایع‌ترین علل مرگ و میر در کشور ما نیز بیماری‌های قلبی – عروقی است. افزایش این نوع بیماری ناشی از تغییرات در رژیم غذایی، فعالیت بدنی و مصرف دخانیات بوده که به دلیل تغییر در شیوه زندگی ناشی از شهرنشینی و صنعتی شدن پدید آمده است.
همه چیز درباره «تب کریمه کنگو» از شایعات تا تکذیب وزارت بهداشت پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت با تکذیب انتشار بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت آلوده، تاکید کرد: برخی فکر می‌کنند که خوردن گوشت آلوده می‌تواند منجر به انتشار این بیماری شود؛ این موضوع را قویا تکذیب می‌کنم زیرا تنها عامل ابتلا به این بیماری تماس با لاشه و خون تازه حیوان بیمار است.
وزن ایده آل برای خانم ها چقدر است؟ اکثر مردم گمان می کنند که برای محاسبه وزن ایده آل خود ، فقط باید به قدشان توجه کنند اما حقیقت این است که برای محاسبه دقیق وزن ایده آل ، به غیر از قد ، فاکتورهای دیگری هم وجود دارد.