به گزارش لقمه، با توجه به مطالعاتی در انگلستان، خوردن روزانه پسته برای کاهش خطر ابتلا به دیابت مؤثر است؛ پسته غنی از چربیهای خوب است و برای افراد مبتلا به دیابت 2، مفید است.
دانشمندان بر روی 54 نفر آزمایشاتی انجام دادهاند تا علت ابتلا به دیابت را کشف کنند؛ طی 8 ماه این داوطلبان علاوه بر یک رژیم غذایی مدیترانهای، روزانه 57 گرم پسته میخوردند و در پایان مطالعات نتیجه گرفته شده این افراد وزنی از دست ندادهاند اما در آزمایش، سطح قند و انسولین خون کاهش پیدا کرده است.
به گفته محققان در صورت خوردن پسته، بدن قادر به جذب قند مواد غذایی است؛ این تحقیقات برای شناسایی اثرات بیشتر پسته در دیابت و درمانهای جدید ادامه دارد و بعد از نتیجه گرفتن اعلام میشود.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :فارس