چه بیماری‌هایی زمینه‌ساز ابتلا به دیابت و سرطان هستند؟


رئیس اداره سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت اظهار کرد: ایران به لحاظ دستیابی شیوه‌های نوین درمانی سلامت دهان و دندان در جایگاه مناسبی در بین سایر کشورها قرار دارد.

به گزارش لقمه، دکتر محمد حسین خوشنویسان در سمینار دو روزه کشوری سلامت دهان و دندان که در شهرکرد برگزار شد از همکاری این اداره با سازمان بهداشت جهانی از سال 2010 خبر داد و افزود: این همکاری موجب انجام اقدامات موثر و زیربنایی در زمینه بهداشت دهان و دندان شده است.

وی، ارائه آموزش به بیش از 300 دانشجو، پذیرش 25 دندانپزشک در مقطع PHD ،‌ انجام تحقیقات کاربردی بر اساس یافته‌های علمی، ‌ارائه 60 مقاله علمی- پژوهشی، برگزاری جلسات با حضور نمایندگان کشورهای منطقه، برگزاری کارگاه تربیت مربی با حضور 200 نفر و تهیه کتاب مرجع برای کل رشته های دندانپزشکی را از جمله اقدامات این اداره در طول 4 سال همکاری با سازمان بهداشت جهانی عنوان کرد.

وی، استفاده از گروه‌های بومی و ورود آنان به سیستم دولت برای پوشش برنامه‌های پیشگیری و آموزشی برای ارتقاء بهداشت دهان و دندان را از سیاست‌های جدید وزارت بهداشت اعلام کرد.

دکتر خوشنویسان افزود: بیماری‌های دهان و دندان زمینه ابتلاء به سایر بیماری‌ها مانند دیابت، سرطان، ‌بیماری‌های تنفسی و گوارشی، زایمان زودرس در خانم‌ها و بیماری‌های قلبی و عروقی می‌شود.

براساس این گزارش، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد نیز در این سمینار گفت: ایران به لحاظ دستیابی به علوم پزشکی و شیوه های نوین درمانی در جایگاه مناسبی در بین سایر کشورها قرار دارد اما متاسفانه وضعیت بهداشت دهان و دندان شایسته مردم نبوده و نیازمند توجه بیشتر به این مقوله است.

دکتر مرتضی هاشم زاده اظهار امیدواری کرد: برگزاری این همایش زمینه ساز اتخاذ تصمیمات موثر جهت بهبود شاخص سلامت دهان و دندان در سراسر کشور به ویژه مناطق کمتر برخوردار شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد خاطرنشان کرد: در سال های گذشته بهداشت کاران در روستاها به آموزش مباحث پیشگیری و رعایت بهداشت دهان و دندان می پرداختند که این امر ضمن ارتقاء سطح آگاهی مردم ، موجب کاهش آمار مراجعه به مراکز دندانپزشکی می شد لذا تقویت تربیت بهداشت کاران در اسرع وقت می تواند موثر باشد.

سمینار کشوری سلامت دهان و دندان با حضور رئیس اداره سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت،‌ رییس و معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، مسئولین واحد بهداشت دهان و دندان دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور صبح امروز در سالن همایش‌های ابن سینای مجتمع رحمتیه آغاز به کار کرد.

بازگشت به صفحه نخست




کد: 6995 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۳۱ خرداد بازدید: 3130 ساعت: 10:46 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 سبک زندگی ناسالم در یزد/ فست فود بیشتر، تحرک کمتر ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
2 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
3 شایع‌ترین بیماری‌های مردان را بشناسیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
4 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
6 یافته های جدید از فواید رژیم غذایی غنی از اُمگا ۳ برای پروستات ۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ دي
7 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
8 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
9 تولید نسل جدید داروهای درمان سرطان با یک‌دهم قیمت نمونه مشابه خارجی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
10 داروهای گیاهی چینی عوارض جانبی درمان سرطان را کاهش می دهند ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
11 این افزودنی محبوب متهم به سرطان زایی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین زمان برای خوردن سالاد مسئله مهمی که مورد سؤال بسیاری از افراد می‌باشد، ب...

  کدام بیماران نباید ترشی بخورند؟ یکی از متداول‌ترین توصیه‌ها برای پیشگیری و درمان ب...

  روغن ماهی روند پیری را كندتر می‌كند پزشكان می‌‌گویند: ورزش متعادل به همراه مصرف مداوم ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

سلامت قلب با مصرف انگور محققان بر اساس نتایج تحقیقات خود گفتند که مصرف انگور قرمز خطر ابتلا به دیابت و بیماریهای قلبی را در افراد کاهش می‌دهد و برای بسیاری از بیماریها مفید است.
همه چیز درباره «تب کریمه کنگو» از شایعات تا تکذیب وزارت بهداشت پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت با تکذیب انتشار بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت آلوده، تاکید کرد: برخی فکر می‌کنند که خوردن گوشت آلوده می‌تواند منجر به انتشار این بیماری شود؛ این موضوع را قویا تکذیب می‌کنم زیرا تنها عامل ابتلا به این بیماری تماس با لاشه و خون تازه حیوان بیمار است.
سوسیس و کالباس فاسد را چگونه تشخیص دهیم؟ دلایل مضر بودن گوشت فراوری شده پایگاه خبری لقمه: در این مطلب راه های تشخیص سوسیس کالباس فاسد، مضرات محصولات تاریخ گذشته و دلایل اصلی مضر بودن گوشت های فراوری شده بیان شده است.
رستوران دشمنان آمریكا در ایالات متحده هیچ چیز انحصاری نیست و انگار قرار هم نبوده كه باشد. این موضوع استثنایی هم ندارد، از قدرت و اقتصاد و این‌جور چیزها گرفته تا...