به گزارش لقمه، رضا غلامی افزود: دستورالعمل نظارت بر اماکن مرتبط با ماه مبارک رمضان به خصوص مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی ویژه این ماه به تمام دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ شد و در این دستورالعمل به تفصیل درباره نحوه نظارت، تکالیف مراکز عرضه کننده و توصیه های مردمی ارائه شده است.
وی ادامه داد: نظارتهای مأموران بهداشتی وزارت بهداشت بر مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی به صورت 24 ساعته حتی در ساعات غیر اداری نیز ادامه دارد. البته این نظارت به صورت هماهنگ با مسئولان صنف مربوطه، تعزیرات، نیروی انتظامی و سازمان صنعت،معدن و تجارت استان انجام می شود.
غلامی گفت: در این مورد که برخی اصناف در ماه رمضان کار خود را رها میکنند و به عرضه مواد غذایی میپردازند،وزارت بهداشت مسئولیتی ندارد و صنف مربوطه باید جلوی فعالیت غیر مجاز این مراکز را بگیرد.
وی گفت: وظیفه وزارت بهداشت این است که بر رعایت اصول و دستورالعمل های بهداشتی در اغذیه فروشی ها نظارت کند اعم از اینکه این مراکز مجوز فعالیت در این حوزه داشته باشند یا نداشته باشند.
رئیس اداره نظارت بر اماکن عمومی وزارت بهداشت افزود: بیشترین تخلفی که در مراکز عرضه مواد غذایی طی سالهای گذشته داشتیم، رعایت نشدن اصول بهداشت فردی، تجهیزات و ظروف نامناسب و رعایت نکردن اصول بهداشتی نگهداری مواد غذایی بوده است.
وی گفت: سامانه ارتباط مردمی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با شماره 1490 آماده دریافت شکایات مردمی از تخلفات بهداشتی در همه ایام سال و از جمله در ماه مبارک رمضان است این شکایتها دسته بندی میشوند، برخی از آنها ظرف 6 ساعت رسیدگی میشوند،برخی 12 ساعته، برخی 24 ساعته و برخی 48 ساعته و به همه شکایت مردمی رسیدگی خواهد شد.
غلامی افزود: بر اساس دستورالعمل تشدید نظارت بر اماکن عمومی ماه رمضان همه این مراکز حداقل یکبار نظارت می شوند اما مطلوب و انتظار ما این است که همه مراکز تهیه توزیع مواد غذایی ویژه ماه رمضان حداقل دو بار بازرسی شوند که به علت کمبود نیرو امکانات در همه شهرها میسر نیست.
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :فارس