مواد لازم
• 8 عدد کروسان (نان شیرینی هلالی) خرد شده
• 3 قاشق غذاخوری کشمش
• 3 قاشق غذاخوری پودر نارگیل
• 3 قاشق غذاخوری بادام تفت داده شده
• 3 قاشق غذاخوری پسته خرد شده
• یک لیتر شیر غلیظ و شیرین
• یک قاشق چایخوری اسانس وانیل
• 4 پیمانه آب
• یک پیمانه خامه همزده
طرز تهیه
1. در یک تابه بزرگ، نان های شیرینی، کشمش، نارگیل، بادام و پسته را با یکدیگر مخلوط کنید.
2. شیر، وانیل و آب را در یک قابلمه با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند. سپس آن را روی مخلوط کروسان ها بریزید. آنها را 5 دقیقه کنار بگذارید تا شیر جذب نان ها شود.
3. خامه همزده را درون قیف قنادی بریزید و روی همه مواد بریزید.
4. ظرف را به مدت 5 دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا خامه طلایی شود. آن را گرم سرو کنید.
بازگشت به صفحه نخست