برگزاری نمایشگاه سفره های افطاری با ابداعات جدید


هرشب به ۵ نفر از بازدیدکنندگانی که به بهترین آثار نمایشگاه عکس سفره های افطاری رأی دهد، جوایزی به قید قرعه اهدا می شود.

به گزارش لقمه، غرفه سفره های افطاری از پر بازدید ترین بخش های بیست و دومین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم می باشد که با به تصویر کشیدن سفره های افطاری خانواده های ایرانی لحظات پر خاطره ای را میهمان بازدیدکنندگان این نمایشگاه کرده است.
محمدصالح حجت الاسلامی طراح و دبیر مسابقات سفره های ایرانی اسلامی که مجری این گالری پر خاطره در دل نمایشگاه است در گفتگو با خبرنگار سرویس قرآن و معارف خبرگزاری شبستان گفت: سیزده ساله بودم که از تخریب چهره مردم ایران توسط آنانی که مدعی احترام به حقوق بشر بودند همیشه آزرده خاطر می شدم. بعد ها که به دوران دانشجویی رسیدم همیشه فکری مرا به خود مشغول می کرد و آن هم خلأ تصاویر زیبا و ناب و دوست داشتنی از سبک زندگی مردم عزیز گوشه گوشه کشور عزیزمان بود.
وی افزود: بدین منظور هفت سال پیش ایده برگزاری مسابقات عکاسی سفره های ایرانی ـ اسلامی در چهار محور با موضوع سفره افطار، سفره حسینی، سفره یلدا و سفره نوروز را اجرایی کردیم.


حجت الاسلامی در توضیح چرایی انتخاب این چهار مناسبت گفت: رمضان، محرم، یلدا و نوروز چهار مناسبت ایرانی اسلامی و خاطره ساز اند و هر کدام به گونه ای تجدید میثاق خانوادگی و دوستانه و فرهنگی است که در دل خود سفره ای نمادین دارند. سفره هایی که منعکس کننده پاک ترین احساسات اند و در هر کدام از آنها مردم و خانواده ها کنار یکدیگر اند. کنار هم بودنی که نگاه دینی نیز بر وجود آن حاکم است و به گونه ای سبک زندگی ایرانی اسلامی را به نمایش می گذارد.


وی خاطرنشان کرد: این حرکت می تواند ضمن احیای زوایای دلنشین زندگی ما ایرانیان، حس خوب بودن و افتخار به مخاطبین ایرانی و به ویژه جوانان را تداعی می کند و علاوه بر آن بسته زیبایی را برای ارائه به جهانیان و معرفی مناسب مردم عزیز ایران به ساکنان آن سوی مرزها که تحت تاثیر تبلیغات منفی اند ارائه کند.
وی اشاره کرد: با برگزاری این مسابقات و نمایشگاه هایی از این قبیل به دنبال راهکاری بودیم تا به دور از تلخ نگاری بتوانیم نگاه مخاطب داخلی را با سنت ها و رسوم پاک ایرانی آشنا کنیم و نگاه خارجی را ضمن آشنا کردن از بدبینی به خوش بینی تغییر دهد.


مسئول غرفه سفره های افطاری گفت: سفره افطاری یک سفره نمادین است که در آن بهانه اصلی جمع شدن انسان ها، خوردن نیست بلکه بهانه اصلی ارتباطات اجتماعی و مهر و صمیمیت و همدلی است که به نوعی با انتقال فرهنگ و تقویت روابط به تاکید بر اصول و عرف دینی نیز می پردازد.
وی با بیان اینکه در این نمایشگاه آثار 45 عکاس از سرتاسر ایران به نمایش گذاشته شده است گفت: عکاسان در این نمایشگاه به خوبی نشان داده اند که هدفشان یک گزارش صرف نبوده است و در پی آن بوده اند که بتوانند مفهوم و ماهیت قدسی و معنوی این سفره ها که فقط یک شام و میهمانی معمولی نیست را تحت قالب 80 تصویر به نمایش بگذراند.
طراح و دبیر جشنواره سفره های ایرانی ـ اسلامی ضمن قدردانی از حمایت های بی دریغ همسر خود گفت: 37 اثر از آثار موجود در این نمایشگاه مربوط به آخرین دوره مسابقات است و برای اولین بار به نمایش در می آیند و مابقی مربوط به سایر دوره های مسابقات در طول هفت سال گذشته است.
وی در انتها اشاره کرد: اتفاق خوبی که برای اولین بار در طول این هفت سال افتاده، آن است که به انتخاب بازدیدکنندگان تا پایان این نمایشگاه 3 عکس منتخب معرفی می شود و به عکاسان جوایزی اهدا خواهد شد و علاوه بر آن هر شب برای 5 نفر از کسانی که در این نظرسنجی شرکت کنند نیز هدایایی به قید قرعه در نظر گرفته شده است.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :خبرگزاری شبستان

کد: 7079 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۹ تير بازدید: 3218 ساعت: 5:00 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
2 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
3 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
4 تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر
5 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
6 تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچی‌های پیشکسوت هیئات حسینی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
7 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
8 دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
9 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
10 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
11 توصیه های طب ایرانی برای تغذیه زائران اربعین ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  10برگزیده دنیای خوراکی ها لقمه: با توجه به تنوع مواد غذایی بیشتر ما برای انت...

  ۱۲ علت بروز هموروئید هموروئید بیماری شایعی است و بیش از ۵۰ درصد مردم در...

  چربی شکمی خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد خطر ابتلا به دیابت در افرادی که چاق هستند و چربی ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زیتون سبز بخوریم یا زیتون سیاه؟ برای همراهی با غذا دوست دارید زیتون سیاه میل کنید یا زیتون سبز؟! شاید زیتون سبز کمی تکراری شده و زیتون سیاه به‌دلیل سر و شکلی که دارد، زیبا‌تر باشد! اما به نظر شما متخصصان تغذیه کدام زیتون را توصیه می‌کنند؟ زیتون رنگ‌شده نخورید!
بازار دستگاه نانوحباب‌ساز ایرانی در گلخانه‌ها و تصفیه‌خانه‌های ۶ کشور پایگاه خبری لقمه: یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان دستگاه نانو حباب ساز را برای کاربرد در سه صنعت آبزی پروری، گلخانه‌ها و تصفیه پساب به مرحله تجاری سازی رساند و اکنون ۶ کشور از مزایای این دستگاه بهره مند شده‌اند.
نظافت پیشخوان کابینت و سایر وسایل آشپزخانه لقمه: برای نظافت پیشخوان، کابینت و سایر وسایل آشپزخانه می توان به نکات ظریفی توجه کرد تا زیباتر باشند.
فواید و مضرات پروتئین برای بدن پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از مواد مغذی است که مصرف آن برای بدن انسان ضروری است. این ماده به ساخت و بهبود عضلات بدن و استخوان‌ها کمک می‌کند. رژیم‌هایی که حاوی پروتئین بسیار بالایی هستند خطرات متعددی را برای بدن انسان به همراه خواهند داشت. در این مقاله ما قصد داریم به این خطرات بپردازیم.