مصرف قهوه در دوران بارداری سرطان‌زاست


متخصصان هشدار دادند: کودکانی که مادرانشان در دوران بارداری روزانه دو فنجان قهوه مصرف کرده‌اند، بیشتر در معرض ابتلا به سرطان خون هستند.

به گزارش لقمه، پزشکان معتقدند فرزندان این مادران نسبت به کودکان دیگر 60 درصد بیشتر احتمال دارد به سرطان خون مبتلا شوند و به همین دلیل زنان باردار باید علاوه بر آنکه از مصرف دخانیات خودداری می‌کنند، میزان قهوه مصرفی خود را نیز کاهش دهند.

بررسی‌ها حاکی از آن است که کافئین موجود در قهوه با ایجاد تغییراتی در مولکول‌های وراثتی DNA‌ در سلول‌های جنین، خطر رشد تومورهای سرطانی در آنان را بالا می‌برد. پزشکان با بازبینی نتایج 20 مطالعه موجود دریافتند نوزادانی که مادرانشان در دوران بارداری روزانه یک فنجان قهوه مصرف کرده‌اند، 20 درصد بیشتر در معرض ابتلا به سرطان خون هستند که در صورت افزایش آن به دو فنجان قهوه این خطر به 60 درصد می‌رسد.

به گزارش روزنامه دیلی میل، هر سال ابتلای حدود 500 کودک به سرطان خون در انگلیس تشخیص داده می‌شود که شایع‌ترین نوع سرطان در دوران کودکی به حساب می‌آید. هرچند در صورتی که این بیماری به موقع تشخیص داده شود و بیمار تحت شیمی‌درمانی قرار گیرد، شانس زنده ماندن او به 80 درصد افزایش می‌یابد.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7151 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۷ مرداد بازدید: 1487 ساعت: 12:18 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بیانیه رسانه‌های ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ آبان
2 محبوب‌ترین غذا‌های ایرانی از دید گردشگران خارجی ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
3 عیال وارترین مرد ایران با ۲۶ زن و ۱۹۵ فرزند را بیشتر بشناسید + عکس ۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۶ مرداد
4 رئیس انجمن تغذیه ایران به روزه‌داران توصیه کرد سحری را جدی بگیرند ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۶ فروردين
5 ۵ تکنیک بازاریابی ویروسی ۱۴۰۰ يکشنبه ۹ آبان
6 کلیپ یخچال گرمابخش محصول انحصار است/لیلا حاتمی و نعمت الله فاقد خلاقیت ۱۴۰۰ جمعه ۳۱ ارديبهشت
7 تجربه کرونا و لزوم تاکید بر تغذیه سالم ۱۳۹۸ شنبه ۲۴ اسفند
8 رفع گرفتگی رگها با مصرف این غذاها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
9 چگونه یک مغازه دار موفق باشیم ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
10 مواد غذایی سرشار از کلسیم برای کودکان ۱۳۹۶ پنج شنبه ۴ آبان
11 چه زمانی از خوردن آب انار و گریپ فروت باید خوداری کنید ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  16 ماده‌ غذایی پاییزی برای لاغری مسلماً هیچ ماده‌ی غذایی معجزه آسایی وجود ندارد که ...

  در زمستان نارنگی درمانی کنید نارنگی یکی از پرطرفدارترین میوه‌های فصل پاییز و زم...

  نقش ویتامین D در سلامت بدن ویتامین D از جمله ویتامین‌هایی است که دریافت آن از...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میوه و سبزیجات:5 واحد اما چگونه؟ «برای سالم بودن هر روز 5 واحد میوه و سبزیجات میل کنید». این توصیه ای است که همیشه و همه جا می‌شنویم. اما تا چه اندازه به این توصیه عمل می‌کنیم؟
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی پایگاه خبری لقمه: در یک یادداشت کوتاه، به مهم‌ترین مشکلات و چالش‌های صادرات زعفران ایرانی از منظر مقالات و تحقیقاتی که در آمریکا منتشر شده پرداخته ایم.
4 قانون طلایی برای خوب خوابیدن برای اینکه شب‌ها خوب بخوابید لازم است که در عادت‌های غذایی‌تان و یا حداقل در شامتان تغییراتی ایجاد کنید...