فاصله 3 برابری قیمت سیب‌زمینی از تولید تا مصرف


در حالی که قیمت سیب‌زمینی در بازار عمده‌فروشی مدتی است کاهش یافته و به کیلویی حدود 800 تومان رسیده، این محصول در بازار مصرف همچنان قیمت بالای خود را حفظ کرده تا کیلویی 2500 تومان (سه برابر) به دست مردم می‌رسد.

به گزارش لقمه، بازار سیب‌زمینی چند سالی است با نوسانات بسیاری از کمبود و مازاد تولید تا قیمت‌های متفاوت در سطح شهر مواجه می‌شود اما علی‌رغم این‌که در این ایام سیب‌زمینی بهاره به بازار عرضه می‌شود و قیمت عمده‌فروشی این محصول تا حد قابل توجهی کاهش یافته است، مغازه‌های سطح شهر قصد ندارند قیمت‌ها را کاهش دهند.

در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم سیب‌زمینی درجه یک به‌طور متوسط در بازار عمده‌فروشی 800 تومان است در حالی که قیمت این محصول در مغازه‌های سطح شهر تا 2500 تومان هم فروخته می‌شود که نشان‌گر نبود نظارت مناسب بر بازار خرده‌فروشی محصولات کشاورزی است که خرده‌فروشان هر قیمتی را که می‌خواهند به مشتریان عرضه می‌کنند.

البته با توجه به کاهش قابل توجه قیمت عمده‌فروشی سیب‌زمینی، سهم کشاورزان که همیشه حداقل قیمت هر محصولی را شامل می‌شود، کاهش یافته و بابت فروش هر کیلوگرم سیب‌زمینی نهایتا 500 تومان نصیب کشاورز می‌شود.

مجتبی شادلو، عضو مجمع ملی کشاورزان در این باره اظهار کرد: با توجه به کاهش قیمت عمده‌فروشی سیب‌زمینی و ورود محصول تازه‌خوری از استان‌های گلستان، اصفهان، همدان و ... انتظار می‌رود نظارت بهتری بر بازار خرده‌فروشی باشد تا اینگونه به مردم ظلم نشود.

وی افزود: سیب‌زمینی بهاره از استان‌های گلستان، اصفهان، همدان، خراسان جنوبی، یزد، فارس و .... کم‌کم به بازار عرضه می‌شود و سیب‌زمینی کشت بهاره که پاییز به بازار عرضه می‌شود مختص استان‌های اصفهان، اردبیل و همدان است.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7154 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۷ مرداد بازدید: 2096 ساعت: 12:36 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تولید ۲۹ میلیون عدد مینی‌تیوبر سیب‌زمینی گواهی شده در سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
2 بی نیازی از واردات بذر سیب زمینی بعد از 70 سال ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
3 تب بازار میوه‌های نوبرانه و افزایش قیمت‌ها ۱۴۰۰ جمعه ۱۴ خرداد
4 گرانی محصولات کشاورزی در بهار امسال ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ مرداد
5 افزایش ۵۳ هزارتنی تولید سیب زمینی در کشور ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
6 احداث سردخانه در قطب‌های تولید محصول جالیزی ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
7 شناسایی نوعی ماده‌ سمی سرطان‌زا در ترکیبات غذایی پرمصرف با کمک نانو ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
8 کروکت سیب زمینی غذایی راحت و خوشمزه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ خرداد
9 مصرف بیش از حد غذاهای سرخ کردنی عامل بروز استرس و افسردگی ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن
10 سرنوشت فاسد شدن سیب‌زمینی تکرار نخواهدشد ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۸ آذر
11 گول زنک‌هایی که باعث چاقی می‌شوند ۱۳۹۴ سه شنبه ۶ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
امسال شب یلدا را چگونه می گذرانید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف میگو از لخته شدن خون پیشگیری می‌کند کارشناس صنایع غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علو...

  پوست کیوی و باید و نبایدهای مصرف آن بهتر است پوست میوه به دلیل استفاده از حشره‌کش‌ها د...

  راه مقابله با کم حافظه‌گی و افکار منفی با یک دمنوش طبیعی پایگاه خبری لقمه: برای دورکردن افکار منفی و افزایش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا کبد چرب می‌شود کبد چرب یکی از آن بیماری‌هایی است که با اقبال روزافزون مردم به رژیم غذایی ناسالم نامش بیشتر سر زبان‌ها می‌افتد. به گفته دکتر رضا ملک‌زاده، رئیس هفته سلامت گوارش در حال حاضر 30 درصد از ایرانی‌ها به این بیماری مبتلا هستند.
اقدامات متنوعی که شهرداری در حمایت از رستوران‌داران می‌تواند انجام دهد پایگاه خبری لقمه: شهرداری تهران می‌تواند در حمایت از رستوران‌داران اقدامات متنوعی را انجام دهد. البته، برنامه‌ها و اقدامات وابسته به سیاست‌ها و اولویت‌های هر شهرداری خاصی هستند و ممکن است در هر شهر و شرایط متفاوت باشند.
۹ چیزی که تیروئیدتان را تهدید می کند بحث در مورد ترکیبات شیمیایی، یک موضوع تخصصیه. اما چاره ای نیست برای حفظ سلامت باید بخشی از این مواد رو شناخت. از جمله این ترکیبات پرفلورنیته (PFCS) . این ماده نوعی فلورید شیمیایی با ویژگی های منحصر به فرده.
انار؛ میوه‌ پرخاصیت پاییزی تحقیقات نشان داده است که انار ۳ برابر چای سبز، آنتی‌اکسیدان دارد. نقش آنتی‌اکسیدان‌ها، حفاظت از بدن در برابر استرس‌ها، آلودگی‌های شیمیایی و میکروبی، بیماری قلبی و سرطان‌هاست.