فاصله 3 برابری قیمت سیب‌زمینی از تولید تا مصرف


در حالی که قیمت سیب‌زمینی در بازار عمده‌فروشی مدتی است کاهش یافته و به کیلویی حدود 800 تومان رسیده، این محصول در بازار مصرف همچنان قیمت بالای خود را حفظ کرده تا کیلویی 2500 تومان (سه برابر) به دست مردم می‌رسد.

به گزارش لقمه، بازار سیب‌زمینی چند سالی است با نوسانات بسیاری از کمبود و مازاد تولید تا قیمت‌های متفاوت در سطح شهر مواجه می‌شود اما علی‌رغم این‌که در این ایام سیب‌زمینی بهاره به بازار عرضه می‌شود و قیمت عمده‌فروشی این محصول تا حد قابل توجهی کاهش یافته است، مغازه‌های سطح شهر قصد ندارند قیمت‌ها را کاهش دهند.

در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم سیب‌زمینی درجه یک به‌طور متوسط در بازار عمده‌فروشی 800 تومان است در حالی که قیمت این محصول در مغازه‌های سطح شهر تا 2500 تومان هم فروخته می‌شود که نشان‌گر نبود نظارت مناسب بر بازار خرده‌فروشی محصولات کشاورزی است که خرده‌فروشان هر قیمتی را که می‌خواهند به مشتریان عرضه می‌کنند.

البته با توجه به کاهش قابل توجه قیمت عمده‌فروشی سیب‌زمینی، سهم کشاورزان که همیشه حداقل قیمت هر محصولی را شامل می‌شود، کاهش یافته و بابت فروش هر کیلوگرم سیب‌زمینی نهایتا 500 تومان نصیب کشاورز می‌شود.

مجتبی شادلو، عضو مجمع ملی کشاورزان در این باره اظهار کرد: با توجه به کاهش قیمت عمده‌فروشی سیب‌زمینی و ورود محصول تازه‌خوری از استان‌های گلستان، اصفهان، همدان و ... انتظار می‌رود نظارت بهتری بر بازار خرده‌فروشی باشد تا اینگونه به مردم ظلم نشود.

وی افزود: سیب‌زمینی بهاره از استان‌های گلستان، اصفهان، همدان، خراسان جنوبی، یزد، فارس و .... کم‌کم به بازار عرضه می‌شود و سیب‌زمینی کشت بهاره که پاییز به بازار عرضه می‌شود مختص استان‌های اصفهان، اردبیل و همدان است.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7154 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۷ مرداد بازدید: 2225 ساعت: 12:36 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
2 تولید ۲۹ میلیون عدد مینی‌تیوبر سیب‌زمینی گواهی شده در سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
3 بی نیازی از واردات بذر سیب زمینی بعد از 70 سال ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
4 تب بازار میوه‌های نوبرانه و افزایش قیمت‌ها ۱۴۰۰ جمعه ۱۴ خرداد
5 گرانی محصولات کشاورزی در بهار امسال ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ مرداد
6 افزایش ۵۳ هزارتنی تولید سیب زمینی در کشور ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
7 احداث سردخانه در قطب‌های تولید محصول جالیزی ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
8 شناسایی نوعی ماده‌ سمی سرطان‌زا در ترکیبات غذایی پرمصرف با کمک نانو ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
9 کروکت سیب زمینی غذایی راحت و خوشمزه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ خرداد
10 مصرف بیش از حد غذاهای سرخ کردنی عامل بروز استرس و افسردگی ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن
11 سرنوشت فاسد شدن سیب‌زمینی تکرار نخواهدشد ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سیب را با پوست بخورید پزشکان در یک آزمایش جدید دریافتند که «اسید اورسولی...

  مواد غذایی پایین آورنده کلسترول خون لقمه: افزایش کلسترول خون یکی از عواملی است که جوام...

  چه کسانی نمی‌توانند شیر سویا مصرف کنند؟ افرادی که به پروتئین شیر گاو حساس هستند، نمی‌توانن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا در میانسالی دچار افزایش وزن می شویم؟ افزایش وزن در دوران میانسالی یک مشکل مرسوم و مبتلا، به ویژه در جامعه ی شهری است. بسیاری از افراد به موازات افزایش سن، وزن شان نیز افزایش می یابد و در نهایت ممکن است در حوالی 40 سالگی دچار چاقی و اضافه وزن گردند.
روند پرشتاب تغییر اقلیم؛ حاصل افزایش انتشار گاز متان پایگاه خبری لقمه: بررسی‌های پژوهشگران نشان می‌دهد انتشار گاز متان بیش از پیش سرعت گرفته و باعث افزایش انتشار گازهای گلخانه‌ای و سرعت گرفتن تغییر اقلیم می‌شود.
با این مواد غذایی سموم بدن خود را دفع کنید (1) برخی از مواد غذایی باعث سم‌زدایی بدن می شوند. به طور مثال، همیشه گفته می شود سیر باعث دفع سموم بدن می شود. اما برخی از خوراکی ها، غذاها، سالادها یا میان وعده های ساده نیز می توانند باعث دفع بسیاری از سموم از بدن شوند.
درمان میگرن با غذا میگرنش که عود می‌کند، زندگی‌اش فلج می‌شود و سردرد و حالت تهوع امانش را می‌برد...