فاصله 3 برابری قیمت سیب‌زمینی از تولید تا مصرف


در حالی که قیمت سیب‌زمینی در بازار عمده‌فروشی مدتی است کاهش یافته و به کیلویی حدود 800 تومان رسیده، این محصول در بازار مصرف همچنان قیمت بالای خود را حفظ کرده تا کیلویی 2500 تومان (سه برابر) به دست مردم می‌رسد.

به گزارش لقمه، بازار سیب‌زمینی چند سالی است با نوسانات بسیاری از کمبود و مازاد تولید تا قیمت‌های متفاوت در سطح شهر مواجه می‌شود اما علی‌رغم این‌که در این ایام سیب‌زمینی بهاره به بازار عرضه می‌شود و قیمت عمده‌فروشی این محصول تا حد قابل توجهی کاهش یافته است، مغازه‌های سطح شهر قصد ندارند قیمت‌ها را کاهش دهند.

در حال حاضر قیمت هر کیلوگرم سیب‌زمینی درجه یک به‌طور متوسط در بازار عمده‌فروشی 800 تومان است در حالی که قیمت این محصول در مغازه‌های سطح شهر تا 2500 تومان هم فروخته می‌شود که نشان‌گر نبود نظارت مناسب بر بازار خرده‌فروشی محصولات کشاورزی است که خرده‌فروشان هر قیمتی را که می‌خواهند به مشتریان عرضه می‌کنند.

البته با توجه به کاهش قابل توجه قیمت عمده‌فروشی سیب‌زمینی، سهم کشاورزان که همیشه حداقل قیمت هر محصولی را شامل می‌شود، کاهش یافته و بابت فروش هر کیلوگرم سیب‌زمینی نهایتا 500 تومان نصیب کشاورز می‌شود.

مجتبی شادلو، عضو مجمع ملی کشاورزان در این باره اظهار کرد: با توجه به کاهش قیمت عمده‌فروشی سیب‌زمینی و ورود محصول تازه‌خوری از استان‌های گلستان، اصفهان، همدان و ... انتظار می‌رود نظارت بهتری بر بازار خرده‌فروشی باشد تا اینگونه به مردم ظلم نشود.

وی افزود: سیب‌زمینی بهاره از استان‌های گلستان، اصفهان، همدان، خراسان جنوبی، یزد، فارس و .... کم‌کم به بازار عرضه می‌شود و سیب‌زمینی کشت بهاره که پاییز به بازار عرضه می‌شود مختص استان‌های اصفهان، اردبیل و همدان است.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7154 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۷ مرداد بازدید: 2246 ساعت: 12:36 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
2 تولید ۲۹ میلیون عدد مینی‌تیوبر سیب‌زمینی گواهی شده در سال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
3 بی نیازی از واردات بذر سیب زمینی بعد از 70 سال ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
4 تب بازار میوه‌های نوبرانه و افزایش قیمت‌ها ۱۴۰۰ جمعه ۱۴ خرداد
5 گرانی محصولات کشاورزی در بهار امسال ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲۳ مرداد
6 افزایش ۵۳ هزارتنی تولید سیب زمینی در کشور ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
7 احداث سردخانه در قطب‌های تولید محصول جالیزی ۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
8 شناسایی نوعی ماده‌ سمی سرطان‌زا در ترکیبات غذایی پرمصرف با کمک نانو ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر
9 کروکت سیب زمینی غذایی راحت و خوشمزه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ خرداد
10 مصرف بیش از حد غذاهای سرخ کردنی عامل بروز استرس و افسردگی ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن
11 سرنوشت فاسد شدن سیب‌زمینی تکرار نخواهدشد ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  8 غذا که مغز را جوان و سالم نگه می‌دارد فرتوتی، آلزایمر و کاهش حافظه ناشی از افزایش سن:این...

  برای کاهش استرس‌های روزمره چای بنوشید یك متخصص طب پیشگیری با بیان اینکه ترکیبات موجود در...

  رژیم پرچربی رفتار و احساس را تغییر می‌دهد محققان کانادایی اعلام کردند که خوردن غذاهای چرب و ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

توصیه‌های سرآشپز برای کاهش مصرف نمک همه می‌دانیم که مصرف بیش از اندازه‌ی نمک برای سلامتی خوب نیست. امروزه سرآشپزهای حرفه‌ای با علم به این موضوع سعی دارند در عین تهیه‌ی غذاهای خوشمزه، میزان سدیم (نمک) استفاده شده در غذاهایشان را کاهش دهند.
سفره های افطاری در کشورهای مسلمان جهان افطار و سفره افطار در هر کشوری بیانگر نوعی خاص از فرهنگ مردم مسلمان یک کشور است .
آیا این هشت خاصیت لیمو عمانی را می دانید؟ پایگاه خبری لقمه: لیمو عمانی یک ماده غذایی رایج در بیشتر آشپرخانه‌های عربی و آسیایی است که دارای فواید فوق‌العاده‌ای برای سلامت جسم است.
قابل توجه خانم‌هایی که بعد از ازدواج چاق شده‌اند در موارد زیادی مشاهده می کنیم خانم قبل از ازدواج در کنترل وزن و تناسب اندامشان دقت و حساسیت فوق العاده ای دارند؛ اما پس از ازدواج با اضافه وزن زیادی مواجه می شوند و هرگز پی به علت آن نمی برند. در این مطلب به مواردی که موجب این اتفاق می شود، می پردازیم.