خورش كنگر


در فصل بهار اكثر میوه و سبزی‌های بهاری می‌تواند نقش به‌سزایی در سبد خانواده‌ها داشته باشد. خورش كنگر یکی از انواع خورش هاست که خیلی از جوان‌ترها با طرز تهیه آن كمی مشكل دارند.

لقمه: در میان غذاهای سنتی، خورش‌ها جایگاه ویژه‌ای دارند. اغلب آنها در وعده ناهار و همراه با برنج در میان سفره حاضر می‌شوند و از آنجا كه حداقل سه گروه غذایی در تهیه‌شان به كار می‌رود در دسته غذاهای سالم و مغذی به حساب می‌آیند. در میان آنها، خورش كنگر نیز ارزش غذایی قابل‌توجهی دارد كه البته بسته به شرایط وزنی‌تان بهتر است آن‌را با كمی ‌‌برنج یا تکه‌ای نان میل كنید.

مواد اولیه:

    سینه یا ران مرغ            سه عدد
    پیاز ریزشده                  یك پیمانه
    كنگر پاك‌شده                500 گرم
    روغن                           2/3 پیمانه
    زردچوبه                       نصف قاشق مرباخوری
    آب لیموترش                 دو قاشق سوپخوری
    رب گوجه‌فرنگی             سه قاشق سوپخوری
    نمك و فلفل                  به میزان لازم
    زعفران دم‌كرده              یك قاشق سوپخوری


طرز تهیه: 

ابتدا مرغ‌ها را شسته، نیمی از پیاز را با كمی روغن تفت داده تا طلایی شود. سپس مرغ را اضافه كرده و تفت می‌دهیم تا طلایی شود. زردچوبه را اضافه كرده و چهار لیوان آب می‌ریزیم تا بپزد. كنگر را پاك و تیغ‌های آن را می‌بریم و داخل آب سرد، یك قاشق سوپخوری آب لیموترش می‌ریزیم تا رنگ كنگر سیاه نشود. كنگرهای پاك‌كرده را به اندازه دلخواه برش داده و با چهار قاشق سوپخوری روغن تفت می‌دهیم. باقی‌مانده پیاز را داخل آن ریخته سپس رب گوجه‌فرنگی را می‌افزاییم. اواخر طبخ مرغ، كنگر را اضافه كرده می‌گذاریم روی حرارت ملایم پخته و خورش جا بیفتد. در پایان نمك و زعفران و كمی آبلیمو داخل خورش می‌ریزیم.


نقل از :آشپزی خانواده سبز شماره 59

کد: 733 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ شنبه ۲۹ بهمن بازدید: 4805 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
2 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
3 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
4 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
5 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
6 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
7 نکاتی مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
8 برنامه غذایی برای مقابله با کاهش تنگی نفس ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۷ دي
9 تیغ نرخ ارز برگلوی صنعت غذا ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۴ دي
10 دستاورد سفر رییس سازمان دامپزشکی کشور به هند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
11 وضعیت صادرات محصولات کشاورزی و غذایی در ۸ ماه اول امسال ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۱۰ ماده غذایی برای تامین پروتئین بدن اگر در فکر سوزاندن چربی های اضافه بدن و کاهش وزن خ...

  بهترین روش درمانی کبد چرب را بشناسید دکتر محسن آخوندی با بیان اینکه بیماری کبد چرب از ۶...

  بیماری‌ها را به دست اکالیپتوس بسپارید تب، سرفه، کیپ شدن بینی، عفونت ادراری، روماتیسم، نی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت