خورش كنگر


در فصل بهار اكثر میوه و سبزی‌های بهاری می‌تواند نقش به‌سزایی در سبد خانواده‌ها داشته باشد. خورش كنگر یکی از انواع خورش هاست که خیلی از جوان‌ترها با طرز تهیه آن كمی مشكل دارند.

لقمه: در میان غذاهای سنتی، خورش‌ها جایگاه ویژه‌ای دارند. اغلب آنها در وعده ناهار و همراه با برنج در میان سفره حاضر می‌شوند و از آنجا كه حداقل سه گروه غذایی در تهیه‌شان به كار می‌رود در دسته غذاهای سالم و مغذی به حساب می‌آیند. در میان آنها، خورش كنگر نیز ارزش غذایی قابل‌توجهی دارد كه البته بسته به شرایط وزنی‌تان بهتر است آن‌را با كمی ‌‌برنج یا تکه‌ای نان میل كنید.

مواد اولیه:

    سینه یا ران مرغ            سه عدد
    پیاز ریزشده                  یك پیمانه
    كنگر پاك‌شده                500 گرم
    روغن                           2/3 پیمانه
    زردچوبه                       نصف قاشق مرباخوری
    آب لیموترش                 دو قاشق سوپخوری
    رب گوجه‌فرنگی             سه قاشق سوپخوری
    نمك و فلفل                  به میزان لازم
    زعفران دم‌كرده              یك قاشق سوپخوری


طرز تهیه: 

ابتدا مرغ‌ها را شسته، نیمی از پیاز را با كمی روغن تفت داده تا طلایی شود. سپس مرغ را اضافه كرده و تفت می‌دهیم تا طلایی شود. زردچوبه را اضافه كرده و چهار لیوان آب می‌ریزیم تا بپزد. كنگر را پاك و تیغ‌های آن را می‌بریم و داخل آب سرد، یك قاشق سوپخوری آب لیموترش می‌ریزیم تا رنگ كنگر سیاه نشود. كنگرهای پاك‌كرده را به اندازه دلخواه برش داده و با چهار قاشق سوپخوری روغن تفت می‌دهیم. باقی‌مانده پیاز را داخل آن ریخته سپس رب گوجه‌فرنگی را می‌افزاییم. اواخر طبخ مرغ، كنگر را اضافه كرده می‌گذاریم روی حرارت ملایم پخته و خورش جا بیفتد. در پایان نمك و زعفران و كمی آبلیمو داخل خورش می‌ریزیم.


نقل از :آشپزی خانواده سبز شماره 59

کد: 733 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ شنبه ۲۹ بهمن بازدید: 4930 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا ۱۴۰۳ شنبه ۱۹ آبان
2 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
3 ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
4 بهترین روش برای دم کردن زعفران چیست؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
5 لیست اقلام زیستی و غذایی موردنیاز مردم غزه، لبنان و یمن اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6 رشد ۲۷۱ درصدی صدور پروانه تاسیس کارخانه تولید مواد دارویی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
7 ۱۰ قلم داروی پرفروش در ایران/ سهم ۴۰ درصدی آنتی بیوتیک ها ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
8 چرا دندان عقل داریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
9 افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
10 ممانعت اسرائیل از رسیدن 80 درصد کمک‌های غذایی به مردم غزه ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
11 اسامی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۲۴ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا غذاهای ارگانیك واقعا سالم‌ترند؟ متخصصان تغذیه و سلامت در یك مطالعه كیفی جدید دریاف...

  تاثیر طب سنتی در ناباروری جالب است بدانید در گزارشی که وزارت بهداشت استرالیا...

  شیر و دیگر هیچ بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد مصرف شیر در میان ك...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت