خورش كنگر


در فصل بهار اكثر میوه و سبزی‌های بهاری می‌تواند نقش به‌سزایی در سبد خانواده‌ها داشته باشد. خورش كنگر یکی از انواع خورش هاست که خیلی از جوان‌ترها با طرز تهیه آن كمی مشكل دارند.

لقمه: در میان غذاهای سنتی، خورش‌ها جایگاه ویژه‌ای دارند. اغلب آنها در وعده ناهار و همراه با برنج در میان سفره حاضر می‌شوند و از آنجا كه حداقل سه گروه غذایی در تهیه‌شان به كار می‌رود در دسته غذاهای سالم و مغذی به حساب می‌آیند. در میان آنها، خورش كنگر نیز ارزش غذایی قابل‌توجهی دارد كه البته بسته به شرایط وزنی‌تان بهتر است آن‌را با كمی ‌‌برنج یا تکه‌ای نان میل كنید.

مواد اولیه:

    سینه یا ران مرغ            سه عدد
    پیاز ریزشده                  یك پیمانه
    كنگر پاك‌شده                500 گرم
    روغن                           2/3 پیمانه
    زردچوبه                       نصف قاشق مرباخوری
    آب لیموترش                 دو قاشق سوپخوری
    رب گوجه‌فرنگی             سه قاشق سوپخوری
    نمك و فلفل                  به میزان لازم
    زعفران دم‌كرده              یك قاشق سوپخوری


طرز تهیه: 

ابتدا مرغ‌ها را شسته، نیمی از پیاز را با كمی روغن تفت داده تا طلایی شود. سپس مرغ را اضافه كرده و تفت می‌دهیم تا طلایی شود. زردچوبه را اضافه كرده و چهار لیوان آب می‌ریزیم تا بپزد. كنگر را پاك و تیغ‌های آن را می‌بریم و داخل آب سرد، یك قاشق سوپخوری آب لیموترش می‌ریزیم تا رنگ كنگر سیاه نشود. كنگرهای پاك‌كرده را به اندازه دلخواه برش داده و با چهار قاشق سوپخوری روغن تفت می‌دهیم. باقی‌مانده پیاز را داخل آن ریخته سپس رب گوجه‌فرنگی را می‌افزاییم. اواخر طبخ مرغ، كنگر را اضافه كرده می‌گذاریم روی حرارت ملایم پخته و خورش جا بیفتد. در پایان نمك و زعفران و كمی آبلیمو داخل خورش می‌ریزیم.


نقل از :آشپزی خانواده سبز شماره 59

کد: 733 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ شنبه ۲۹ بهمن بازدید: 5108 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
3 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
4 چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
5 دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای نمونه برداری از کالاهای اساسی ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
6 تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
7 رژیم غذایی مناسب برای مبتلایان به سندرم روده تحریک‌پذیر ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
8 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
9 رژیم‌های غذایی کم‌کالری چگونه بر خلق و خوی تأثیر می‌گذارند؟ ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳۰ خرداد
10 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
11 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین و بدترین عصرانه‌ها کدامند اگر لاغر هستید، فعالیت زیادی دارید و به هیچ بیماری...

  بسیاری از سالمندان از کمبود ویتامین B12 رنج می برند تغییراتی که به دنبال افزایش سن در بدن سالمندان ایج...

  مواد غذایی مفید برای عملکرد جنسی را بشناسید بر اساس مطالعات ترکیب اسیدهای چرب موجود در اسپرم ی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ظروف پلاستیکی یکبار مصرف و مواد نگهدارنده از عوامل موثر شیوع آندومتریوز یک متخصص زنان زایمان و نازایی گفت: بیماری آندومتریوز اخیرا به دلیل بارداری در سنین بالا، استفاده از ظروف پلاستیکی یکبار مصرف و مواد نگهدارنده موجود در برخی مواد غذایی مانند تن ماهی افزایش یافته است.
استخوان و پوست گاو و پاستیل های خوشمزه استخوان و پوست گاو ، ژلاتین می شود و بعد پاستیل و سووال های فراوان که آیا پاستیل ها برای استخوان و مفاصل خوب است و اصلا ارزش تغذیه ای دارد یا نه؟
خوراک‌های محلی چگونه فراموش نشوند؟ پایگاه خبری لقمه: متخصصان غذا و مهمان‌نوازی و پژوهشگران تاریخ و فرهنگ غذا معتقدند اگر برای زیربنای تبادلی خوراک‌های محلی کاری نشود و دستور تهیه این خوراک‌ها دچار درونگرایی و نهفتگی شود، احتمال دارد برای همیشه فراموش و منقرض شوند.
راهنمای خرید و نگهداری ظروف و اشیای نقره نقره یکی از فلزات گرانبها و محبوب پس از طلاست که اکثر ما زیور‌آلات، مجسمه و آینه شمعدان یا ظروفی از این جنس در خانه داریم.اشیا و ظروفی که امروزه بیش از سابق مخاطب و خواهان پیدا کرده است و به همین دلیل در هر نقره‌فروشی مدل‌های گوناگونی از ظرف و ظروف از نمکدان و کارد و چنگال گرفته یا سرویس‌های چایخوری و... پشت ویترین جلوه‌گری کرده و دل از تماشاچیان پشت ویترین می‌برند. در این نوشتار ضمن اشاره به برخی از مواردی که هنگام خرید ظروف و اشیا نقره باید مدنظر قرار داد، به ارائه برخی اطلاعات در مورد این کالا پرداخته‌ایم. اگر به این موضوع علاقه‌مندید، ادامه مطلب را بخوانید.