نرخ اقامت در ایران برای خارجی‌ها مفت است


رییس جامعه‌ی هتلداران ایران معتقد است: نرخ اقامت در هتل‌های ایران برای خارجی‌ها مفت است و شاید بهتر باشد، دوباره طرح «دونرخی شدن اقامت برای خارجی‌ها و ایرانی‌ها» در هتل‌های ایران اجرا شود.

به گزارش لقمه، جمشید حمزه‌زاده در گفت‌وگویی ، درباره‌ی طرح دو نرخی شدن اقامت در هتل‌های ایرانی‌، توضیح داد: اجرای این طرح سال‌ها قبل متوقف شد‌؛ ولی اکنون با توجه به نرخ ارز در ایران‌، هزینه‌ی اقامت برای خارجی‌ها در قیاس با سایر کشورها مفت است و شایر بهتر باشد، آن طرح قدیمی که برای خارجی و ایرانی دو نرخ متفاوت ارزی و ریالی داشتیم، دوباره احیا شود.

 

او در ادامه درباره‌ی دریافت هزینه‌ی اقامت به‌صورت ارزی در برخی هتل‌های کشور‌، اظهار کرد: هتل‌ها مکلف‌اند نرخ مصوب را که ابلاغ شده از تمام مسافران دریافت کنند،‌ اما طبق بخشنامه‌ای که سازمان میراث فرهنگی و گردشگری سال گذشته ابلاغ کرد‌، هتل‌ها می‌توانند آن نرخ ریالی مصوب را به نرخ مرکز مبادلات به ارز تبدیل کنند.

 

وی با بیان این‌که در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای افزایش نرخ اقامت نداریم، تأکید کرد: هتل‌ها مکلف‌اند نرخ مصوبه را رعایت کنند و نمی‌توانند بیشتر از این، به‌صورت ارزی یا ریالی، پولی دریافت کنند.

 

او ادامه داد: البته همه‌ی هتل‌ها اکنون از مسافران خارجی‌، ارز نمی‌گیرند‌، اما طبق آن بخشنامه، این اختیار به هتلدار داده شده که نرخ اقامت را با نرخ مرکز مبادلات به‌صورت ارز دریافت کند.

 

حمزه‌زاده همچنین به اجرای طرح نظارت بر هتل‌ها اشاره و اضافه کرد: ما نظارت مستمر بر هتل‌ها داریم، البته این نظارت‌ها نخست به‌صورت استانی است و جامعه‌ی هتلداران نیز نظارت عالیه دارد. در این مدت، گزارش تخلفات بسیار کم بوده که تلاش شده است، در جامعه‌ی هتلداران به آن‌ها رسیدگی شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7357 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۲۹ شهريور بازدید: 2163 ساعت: 4:50 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بازسازی بیش از ۲۰ هتل در یک سال گذشته ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
2 احضار وزیر اسبق صمت در پرونده چای دبش/ فاطمی‌امین و قائم‌مقامش با وثیقه آزادند ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
3 تسهیل صدور مجوز کسب و کار تنها برای هتل و بوم گردی‌ها ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
4 هتل ارک تبریز اخطار ایمنی بنا گرفت ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
5 تعرفه گاز هتل‌ها و تأسیسات گردشگری تعیین شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
6 جزئیاتی از اسکان و طبخ غذای ایرانیان در مدینه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۱ خرداد
7 فرآیند رزرو هتل در سیستم‌های رزرواسیون ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۶ خرداد
8 هتل ها و رستوران های تهران 100 درصد گرانتر شدند+نمودار ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۷ مهر
9 سامان گلریز: آشپزی نیاز به نیروهای متخصص دارد/ بگذارید بچه‌ها آشپزی یاد بگیرند ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
10 قیمت هتل‌ها در تابستان تغییری ندارد/اتحادیه تخفیف نمی‌دهد ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
11 خالدی: اولین منبع درباره تاریخ هتلداری ایران به‌زودی منتشر می‌شود ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  برنج و ماهی دودی واقعاً اضافه وزن می‌آورند؟ شاید تعجب کنید وقتی بفهمید مدتی است بسیاری از محصو...

  رعایت بهداشت در آشپزخانه های هتل و رستوران آلودگی و با كتری های خطرناك سریعا در مكانهای مرطوب...

  آیا مصرف قرص روغن ماهی، سکته قلبی را کاهش می دهد؟ مطالعات اخیر نشان می دهند که خوردن قرص روغن ماهی خ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت