نرخ اقامت در ایران برای خارجی‌ها مفت است


رییس جامعه‌ی هتلداران ایران معتقد است: نرخ اقامت در هتل‌های ایران برای خارجی‌ها مفت است و شاید بهتر باشد، دوباره طرح «دونرخی شدن اقامت برای خارجی‌ها و ایرانی‌ها» در هتل‌های ایران اجرا شود.

به گزارش لقمه، جمشید حمزه‌زاده در گفت‌وگویی ، درباره‌ی طرح دو نرخی شدن اقامت در هتل‌های ایرانی‌، توضیح داد: اجرای این طرح سال‌ها قبل متوقف شد‌؛ ولی اکنون با توجه به نرخ ارز در ایران‌، هزینه‌ی اقامت برای خارجی‌ها در قیاس با سایر کشورها مفت است و شایر بهتر باشد، آن طرح قدیمی که برای خارجی و ایرانی دو نرخ متفاوت ارزی و ریالی داشتیم، دوباره احیا شود.

 

او در ادامه درباره‌ی دریافت هزینه‌ی اقامت به‌صورت ارزی در برخی هتل‌های کشور‌، اظهار کرد: هتل‌ها مکلف‌اند نرخ مصوب را که ابلاغ شده از تمام مسافران دریافت کنند،‌ اما طبق بخشنامه‌ای که سازمان میراث فرهنگی و گردشگری سال گذشته ابلاغ کرد‌، هتل‌ها می‌توانند آن نرخ ریالی مصوب را به نرخ مرکز مبادلات به ارز تبدیل کنند.

 

وی با بیان این‌که در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای افزایش نرخ اقامت نداریم، تأکید کرد: هتل‌ها مکلف‌اند نرخ مصوبه را رعایت کنند و نمی‌توانند بیشتر از این، به‌صورت ارزی یا ریالی، پولی دریافت کنند.

 

او ادامه داد: البته همه‌ی هتل‌ها اکنون از مسافران خارجی‌، ارز نمی‌گیرند‌، اما طبق آن بخشنامه، این اختیار به هتلدار داده شده که نرخ اقامت را با نرخ مرکز مبادلات به‌صورت ارز دریافت کند.

 

حمزه‌زاده همچنین به اجرای طرح نظارت بر هتل‌ها اشاره و اضافه کرد: ما نظارت مستمر بر هتل‌ها داریم، البته این نظارت‌ها نخست به‌صورت استانی است و جامعه‌ی هتلداران نیز نظارت عالیه دارد. در این مدت، گزارش تخلفات بسیار کم بوده که تلاش شده است، در جامعه‌ی هتلداران به آن‌ها رسیدگی شود.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7357 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۲۹ شهريور بازدید: 2048 ساعت: 4:50 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هتل ارک تبریز اخطار ایمنی بنا گرفت ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
2 تعرفه گاز هتل‌ها و تأسیسات گردشگری تعیین شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ بهمن
3 جزئیاتی از اسکان و طبخ غذای ایرانیان در مدینه ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۱ خرداد
4 فرآیند رزرو هتل در سیستم‌های رزرواسیون ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۶ خرداد
5 هتل ها و رستوران های تهران 100 درصد گرانتر شدند+نمودار ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۷ مهر
6 سامان گلریز: آشپزی نیاز به نیروهای متخصص دارد/ بگذارید بچه‌ها آشپزی یاد بگیرند ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ شهريور
7 قیمت هتل‌ها در تابستان تغییری ندارد/اتحادیه تخفیف نمی‌دهد ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
8 خالدی: اولین منبع درباره تاریخ هتلداری ایران به‌زودی منتشر می‌شود ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
9 جایزه ویژه شهردار رشت برای برندگان دومین جشنواره گردشگری خوراک ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۴ ارديبهشت
10 اقامت در هتل های لوکس جهان ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
11 شرکت ایزی هتل انگلیس با شرکت‌های سازنده ایرانی به توافق رسیدند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آسکورفیت بخورید! سرما نخورید! روزانه mg 5000 ویتامین C جهت پیشگیری از آنفولانزا...

  حقایقی درباره اعتیاد به شکر ترک شکر رایج‌ترین تقاضای مردم در حال حاضر است، مثل...

  مصرف گوشت سفید در كاهش فشار خون بالا موثر است گوشت‌های قرمز و سفید تامین كننده پروتئین و آهن مور...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

فواید و مضرات پروتئین برای بدن پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از مواد مغذی است که مصرف آن برای بدن انسان ضروری است. این ماده به ساخت و بهبود عضلات بدن و استخوان‌ها کمک می‌کند. رژیم‌هایی که حاوی پروتئین بسیار بالایی هستند خطرات متعددی را برای بدن انسان به همراه خواهند داشت. در این مقاله ما قصد داریم به این خطرات بپردازیم.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
افزایش نشاط و شادابی با مصرف روغن زیتون برای رفع یبوست بهتر است که صبح ناشتا چند عدد سیب را به صورت کمپوت پخته و یک یا دو قاشق غذاخوری روغن زیتون هنگام مصرف اضافه کنند, این کار علاوه بر رفع یبوست, بدن را از مواد زائد پاکسازی می‌کند و موجب شادابی و سرحالی می‌شود.
بررسی آثار بهداشتی و اقتصادی آلودگی هوا در ۲۷ شهر پایگاه خبری لقمه: رییس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت با اشاره به انجام مطالعه‌ای برای کمی‌سازی اثرات بهداشتی و اقتصادی منتسب به آلاینده ذرات معلق PM ۲.۵، به تشریح عوارض این معضل بهداشتی در کشور پرداخت و گفت: در سال ۱۴۰۰ تعداد همه مرگ‌های منتسب به مواجهه طولانی مدت با ذرات معلق PM۲.۵ بیش از ۸۷ درصد نسبت به سال ۱۳۹۹ افزایش یافته است.