پالم از لبنیات حذف شد


وزیر بهداشت با بیان اینکه مصرف پالم از اول مهر از لبنیات حذف شده است،‌گفت: تصمیم سازمان غذا و دارو مبنای علمی دارد و اگر این سازمان در مورد جایگزینی روغن پالم با روغن کنجد و زیتون در لبنیات تصمیم بگیرد، می‌پذیرم.

به گزارش لقمه،  سید حسن قاضی‌زاده وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه مراسم بیست و ششمین گردهمایی فرماندهان پشتیبانی و مهندسی جنگ جهاد که با حضور مقامات عالیرتبه کشوری برگزار شد در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا شما با این موضوع که صنایع لبنی گفته‌اند روغن زیتون و کنجد را جایگزین پالم می‌کنند، موافقید گفت: ما با هر چه که سازمان غذا و دارو برای جایگزینی روغن پالم در لبنیات اعلام کند موافق هستیم.

وی افزود: سازمان غذا و دارو برای تصمیم حتما کارهای کارشناسی انجام می‌دهد و تصمیم‌شان مبانی علمی دارد بنابراین اگر استفاده از روغن‌های گیاهی زیتون و کنجد را تأیید کردند ما هم با آن موافقیم.

قاضی‌زاده هاشمی در پاسخ به این سؤال که با توجه به ممنوعیت استفاده از روغن پالم از ابتدای مهرماه در صنایع لبنی به جای آن چه روغنی مورد استفاده قرار می‌گیرد، اظهار داشت: پاسخ این سؤال را باید از مسئولین غذا و دارو و کسانی که پروانه بهره‌برداری می‌د هند، بپرسید.



بازگشت به صفحه نخست


 


نقل از :فارس

کد: 7392 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ جمعه ۴ مهر بازدید: 2966 ساعت: 4:34 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «تبلیغات» عامل شکل‌دهی عادات غذایی ناسالم/ تبلیغات اغواگرانه روغن در تلویزیون ۱۳۹۸ چهارشنبه ۲ مرداد
2 پالم از لبنیات و مواد لبنی حذف شد/راهکاری برای کاهش نمک نان ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
3 توافق تجارت آزاد مالزی با ایران تا آخر سال/ نگرانی از سیل عظیم واردات روغن پالم به کشور ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۰ مرداد
4 افزایش ارزش صادرات روغن پالم مالزی به ایران ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۱ تير
5 آشنایی با خطرناکترین غذاهایی که برای سلامتی ما مضر هستند ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۸ تير
6 کاهش واردات روغن پالم طی دو سال گذشته ۱۳۹۴ سه شنبه ۵ آبان
7 گلایه وزیر بهداشت از جریمه‌های 5 هزار تومانی متخلفان غذایی ۱۳۹۴ سه شنبه ۲۱ مهر
8 تبلیغ ۳۷ کالا و مواد غذایی مضر در صداوسیما ممنوع شد ۱۳۹۴ دوشنبه ۲۰ مهر
9 ممنوعیت استفاده از روغن پالم در لبنیات/افزایش تعرفه واردات پالم ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۱ مرداد
10 «روغن پومیس»؛ آشنای ناآشنا و مضرتر از روغن پالم ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۱ تير
11 نگرانی چیپسی‌ها از کمبود روغن پالم ۱۳۹۴ دوشنبه ۴ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  راز خواب آرام در تغذیه سالم است متخصصان دریافتند نه تنها قهوه و مواد حاوی کافئین ب...

  با مضرات جوش ‌شیرین آشنا شوید یک متخصص تغذیه گفت: جوش شیرینی که برای تهیه خمیر ن...

  غذاهایی که خاصیت ضد سرطانی دارند را بشناسید یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی تاکید کرد: سبزی ها و ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.
خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض پایگاه خبری لقمه: قرار دادن خرفه در رژیم غذایی کودکان به دلیل وجود امگا ۳ می‌تواند علائم اختلال رشد مثل اوتیسم و بیش فعالی را کاهش داده و به دلیل وجود مس و آهن در گیاه خرفه،می تواند با کم خونی نیز مبارزه کند اما ممکن است مصرف این گیاه مضراتی برای کلیه داشته باشد.
بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.
آشنایی با الفبای ویتامین‌های مورد نیاز پوست احتمالش وجود دارد که پوستتان به اندازه‌ی کافی مواد مغذی دریافت نکند.