توافق تجارت آزاد مالزی با ایران تا آخر سال/ نگرانی از سیل عظیم واردات روغن پالم به کشور


پایگاه خبری لقمه: در حالی معاون وزیر صنایع و تجارت بین‌الملل مالزی از امضای قرارداد تجارت آزاد با ایران تا پایان امسال خبر می‌دهد که بزرگ‌ترین هدف آنها افزایش صادرات روغن پالم است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، به نقل داستار، معاون وزیر صنایع و تجارت بین‌الملل مالزی اعلام کرد: مالزی انتظار دارد که قرارداد تجارت آزاد با هنگ کنگ و ایران تا آخر امسال امضا کند.

 
وی گفت: مالزی 13 قرارداد تجارت آزاد با کشورهای آسه آن و شرکایش امضا کرده است.
 
معاون وزیر صنایع و تجارت بین‌الملل مالزی گفت: «ما نیاز داریم تا سرعت انجام توافقات تجارت آزاد را با توجه به اقتصاد در حال رشد منطقه افزایش دهیم.»
 
وی در دانشگاه پوترا مالزی به خبرنگاران گفت: علاوه بر امضای تجارت آزاد با این دو کشور، توافق تجارت آزاد با کشورهای اتحادیه اروپا هم روبه گسترش است.
 
معاون وزیر صنایع و تجارت بین‌الملل مالزی از این جهت که اتحادیه اروپا سیاست دوگانه درباره روغن پالم دارد، ابراز نگرانی دارد. در حال حاضر اتحادیه اروپا بزرگ‌ترین بازار روغن پالم مالزی است و در سال 2016 ده میلیارد «رینگیت مالزی» به این کشور از این محصولات صادر کرده است.
 
وی ابراز امیدواری کرد که توافق تجاری آزاد مالزی با 27 کشور اتحادیه اروپا از 10 درصد فعلی به 20 تا 30 درصد افزایش یابد. اتحادیه اروپا سومین شریک تجاری مالزی است که حجم تجارت آنها در ماه ژانویه 9.7 درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.
 
به گزارش فارس، طی یکی،‌دو سال گذشته سیل واردات روغن پالم از کشورهایی مانند مالزی، وزارت بهداشت و درمان کشور را وادار کرد تا درباره مضرات این روغن به مردم توصیه کند و محدودیت‌هایی را برای واردات این نوع روغن در کشور اعمال کند.
 
مصرف روغن پالم باعث افزایش چربی و کلسترول می‌شود
 
مصرف روغن پالم به دلیل دارا بودن اسید چرب اشباع بالا موجب افزایش چربی خون و کلسترول و در نهایت گرفتگی و انسداد عروق می‌شود.
 
روغن پالم نوعی روغن گیاهی است که مقدار اسید چرب اشباع آن حداقل 50 درصد است.
 
روغن‌هایی مثل پالم دارای اسید چرب اشباع بالا هستند، چنین روغن‌هایی می‌توانند باعث بالا رفتن چربی خون، افزایش کلسترول بد و در نهایت موجب گرفتگی و انسداد عروق شوند و این در حالی است که بیماری‌های قلبی و عروقی از مهمترین علل مرگ هستند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 11455 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۰ مرداد بازدید: 1446 ساعت: 12:24 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فائو از ثبات قیمت جهانی مواد غذایی خبر داد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
2 افزایش 5.5 دلاری قیمت جهانی روغن در یک رو ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
3 یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
4 قاچاقچی ۱۶ تن روغن خوراکی در تعزیرات حکومتی جریمه شد ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
5 قیمت روغن و شکر اعلام شد ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
6 ۳ هزار میلیارد تومان دانه روغنی از کلزاکاران خریداری شد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ شهريور
7 اهمیت طبخ غذا با روغن های گیاهی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ شهريور
8 مقابله با زوال عقل با روغن زیتون ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
9 هشدار درباره مصرف روغن حیوانی و باور اشتباه مردم ۱۴۰۱ پنج شنبه ۶ بهمن
10 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
11 قیمت روغن‌ و لبنیات در جهان کاهش یافت ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یافته‌های جدید درباره ویتامین D و سالمندان پایگاه خبری لقمه: نتایج یک تحقیق جدید نشان می دهد ...

  فست‌فود به سبک کدبانو اگر نگران سلامتی‌تان هستید باید کمی حواستان را جمع...

  خطر پاستیل برای دندان کودکان پایگاه خبری لقمه:استفاده از پاستیل علاوه بر عوارض...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه چیز در باره خرید و نگهداری نان در فریزر در فرآیند انجماد همیشه توصیه می‌گردد اگر قطعه نان خیلی بزرگ نباشد، تا حد امكان به صورت كامل (برش نخورده) منجمد گردد، چون در این حالت قابلیت حفظ طعم و بو افزایش می‌یابد.
تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا(1) با نگاهی به طب سنتی و تطبیق آن با علوم امروزی در می‌یابیم که حکمای پیشین با چه ظرافت، دقت و حساسیتی به مواردی که ما امروزه به عنوان اصول تغذیه صحیح آن‌ها را می‌شناسیم، اشاره نموده‌اند که این مسئله، مهر تأییدی بر دانش و فراست آن‌ها در سالیان دور است.
ماکارونی و برنج کلسترول را بالا میبرند بعضی ازافرادکه ازکلسترول بالا رنج می برند ، روش هایی راجستجـــــومی نمایندکه بتــــــوانند بر اساس آنها میزان کلسترول LDL خودراکاهش دهندواین امرتنها ازطریق تنظیم یک رژیم غذایی مناســـــب تحقق می یابد . در ادامه به بحث درموردبرنامه های غذایی مختلف می پردازیم که میتواننددرکاهش کلسترول LDL نقش داشته باشند .
انبه دوست دارید؟ میزان بالای ویتامین C و A در انبه به اضافه انواع مختلف کاروتنوئیدها سیستم ایمنی بدن شما را سالم و قوی نگه خواهد داشت.