کبابی‌ها به هیچ وجه نمی توانند از خمیر مرغ استفاده کنند


رییس اتحادیه آش، حلیم، کباب و غذاهای سنتی تهران تصریح کرد: واحدهای صنفی کبابی به هیچ وجه نمی‌توانند از خمیر مرغ در پخت کباب استفاده کنند چون با این کار طعم واقعی گوشت از بین می‌رود و گوشت به خوبی روی سیخ قرار نمی‌گیرد.

به گزارش لقمه، رییس اتحادیه آش، حلیم، کباب و غذاهای سنتی تهران تصریح کرد: واحدهای صنفی کبابی به هیچ وجه نمی‌توانند از خمیر مرغ در پخت کباب استفاده کنند چون با این کار طعم واقعی گوشت از بین می‌رود و گوشت به خوبی روی سیخ قرار نمی‌گیرد.

حسین محمدی در گفت‌و گو با ایسنا درباره استفاده گسترده خمیر مرغ در برخی اصناف از جمله پخت کباب و حلیم،با بیان اینکه واحدهای کبابی تحت نظارت اتحادیه فعالیت می‌کنند و وزارت بهداشت نیز کنترل‌های لازم را در این زمینه انجام می‌دهد، افزود: تمامی واحدهای صنفی در این اتحادیه کارت و گواهینامه بهداشت دارند که این موضوع تاییدی بر فعالیت استاندارد آن‌هاست.

محمدی ادامه داد: نظارت‌های لازم بر واحدهای فروش کباب و حلیم اعمال می‌شود و آنها با داشتن کارت بهداشت، کاملا استاندارد و بهداشتی فعالیت می‌کنند.

رییس اتحادیه آش، حلیم، کباب و غذاهای سنتی تهران حال تاکید کرد: فرهنگ استفاده از غذاهای سنتی در کشور رایج شده و به جای اینکه غذاهای سنتی و سالم ایران را به کشورهای اروپایی معرفی کنیم رو به روز استفاده از فست‌فود در کشور افزایش می‌یابد.

لازم به ذکر است در پی ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ در تولید فرآورده‌های گوشتی از سوی سازمان غذا و دارو، فلاحتی، رییس انجمن صنایع فرآورده‌های گوشتی ایران اعلام کرد که "طبق اخطار وزارت بهداشت خمیر در تولید سوسیس و کالباس از خمیر مرغ حذف شده است اما اگر استفاده از این محصول در فرآورده‌های گوشتی مشکل بهداشتی دارد باید استفاده از این محصول در اصناف نیز ممنوع و جلوی آن گرفته شود".

 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7428 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۸ مهر بازدید: 3008 ساعت: 7:34 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بی خبری وزارت جهاد کشاورزی از گوشت گیاهی ۷۰۰۰ تومانی در کبابی ها ۱۳۹۶ شنبه ۱۸ آذر
2 طرز تهیه قارچ شکم پر کبابی ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ آذر
3 یک پرس چلوکباب ۱۰۰۰ تومان! ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
4 آیا غذاها و مایعات داغ در ایجاد سرطان موثرند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
5 کلم بروکلی کبابی، غذای گیاهی خوشمزه و متفاوت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۷ خرداد
6 افراد مبتلا به سرطان سینه ازمصرف گوشت کبابی بپرهیزند ۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۲ دي
7 آشنایی با راز های فست فودی ۱۳۹۴ دوشنبه ۱۶ شهريور
8 طرز تهیه كشك بادنجان با قارچ ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ دي
9 روش جلوگیری از مسمومیت ناشی از مصرف کباب ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۱ شهريور
10 آیا گوجه فرنگی کبابی ضرر دارد!؟ ۱۳۹۳ شنبه ۳ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  افزایش فشارخون با مصرف تن ماهی استفاده از منابع اسید چرب امگا۳ از جمله انواع ماهی...

  این خوردنی‌ها را با هم نخورید ترکیب «حلیم فرنگی» با میوه یا دسر «اسموتی» به عنوا...

  یبوست در سفر را چگونه از بین ببریم؟ یبوست یکی از همراهان مسافرت است. مسافت‌های طولانی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چهار توصیه برای مصرف بی ضرر پیتزا شهروندان آمریکایی مانند سایر مردم دنیا سالانه بیش از 3 میلیارد پیتزا را از 60 هزار رستوران می خرند.
توزیع نذری با طعم سرطان! به گفته وزارت بهداشت و كارشناسان غذای داغ در ظرف های یك بار مصرف پلاستیكی كه از مواد نفتی نشات گرفته است موجب تولید 77 نوع بیماری سرطان زا شده و به هیچ وجه توصیه نمی شود در حالی كه ظروف یك بار مصرف گیاهی بدون عوارض است ولی همچنان هیئت های مذهبی بدون توجه به توصیه ها مواد سرطانی به عزاداران توزیع می كنند
برای پیشگیری از دیابت این مواد را جایگزین قند و شکر کنید پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص تغذیه، توت خشک، انجیر خشک، خرمای خشک و مویز را بهترین منابع قندطبیعی عنوان و توصیه کرد: افراد استفاده از این مواد را جایگزین قند و شکر مصفی کنند.
6 توصیه تغذیه‌ای برای پیشگیری از سرطان سینه سرطان زن و مرد و پیر و جوان نمی‌شناسد. بیماری مهلکی است که باید تمام تلاشتان را برای پیشگیری از آن انجام دهید.