دورای کاره (کاری خشک به سبک ژاپنی)


پایگاه خبری لقمه: امروز یک کاری خشک به سبک ژآپنی درست می کنیم که برای تهیه ی آن برنج و سایر مواد را با پودر کاری سرخ می کنیم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، امروز یک کاری خشک به سبک ژآپنی درست می کنیم که برای تهیه ی آن برنج و سایر مواد را با پودر کاری سرخ می کنیم.

 

طرز تهیه دورای کاره 

 

مواد لازم برای 4 نفر:

برنج پخته، 600 گرم

مرغ، 100 گرم

پیاز، 100 گرم

فلفل سبز، 2 عدد

کشمش، 1 قاشق غذاخوری

روغن گیاهی، 2 قاشق غذاخوری

پودر کاری، 2 قاشق چایخوری

سس گوجه فرنگی، 2 قاشق چایخوری

سس سویا، 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل

 

 

طرز تهیه : 

مرغ را به تکه های مکعب شکل یک سانتی متری ببرید و با نمک و فلفل چاشنی بزنید. پیاز و فلفل سبز را به تکه های مکعب شکل پنج میلی متری خورد کنید. پیاز را از درازا با فاصله های پنج میلی متری ببرید. آن را تا انتها نبرید و حدود پنج میلی متر از انتهای آن نبریده باقی بگذارید. سپس تکه ها را به پهلو برگردانید و از لبه با فاصله های پنج میلی متری خورد کنید. برای آماده کردن فلفل سبزها، از نیمه ی درازای آن برش بزنید و دانه ها و ساقه ها را خارج کنید و سپس به شکل رشته هایی با پهنای پنج میلی متر ببرید. نوارها را روی یکدیگر قرار دهید، آنها را به پهلو بگذارید و از لبه به فاصله های پنج میلی متری ببرید تا به شکل مکعب درآیند. کشمش ها را آب بکشید و آنها را داخل یک آبکش بریزید.

 

 

یک ماهیتابه را روی اجاق بگذارید و یک قاشق غذاخوری روغن داخل آن بریزید. مرغ را روی حرارت ملایم سرخ کنید تا قهوه ای و به خوبی پخته شود. پیاز و فلفل سبز را اضافه کرده و آنها را روی حرارت ملایم سرخ کنید تا این که شفاف شوند. پودر کاری و سس گوجه فرنگی را اضافه کرده و خوب هم بزنید. سپس یک قاشق غذاخوری روغن باقی مانده را اضافه کنید. اجاق را خاموش کنید. برنج را اضافه کنید. اگر برنج سرد است آن را گرم کنید، این به جدا شدن آنها از یکدیگر کمک می کند. وقتی که برنج را به داخل ماهیتابه می ریزید مطمئن شوید که اجاق خاموش است در غیر این صورت خوب مخلوط کردن آن را دشوار می کند. با یک قاشق چوبی برنج را از هم جدا کنید و با سایر مواد مخلوط کنید. ماهیتابه را روی اجاق بگذارید و برنج و مواد را روی حرارت متوسط سرخ کنید.

 

 

کشمش را اضافه کنید و روی همه ی مواد نصف قاشق چایخوری نمک بپاشید. یک قاشق چایخوری سس سویا اطراف لبه های ماهیتابه بریزید. خوب هم بزنید تا بو و مزه ی سس سویا به خورد تمام مواد برود. آن را سرو کنید.

 

انواع گوناگون کاری خشک به سبک ژاپنی

امروز یک کاری خشک به سبک ژآپنی درست کردیم که برای تهیه ی آن برنج و سایر مواد را با پودر کاری سرخ کردیم. نوع دیگر کاری خشک را با قرار دادن برنج پخته ی ساده روی آن درست می کنیم. مواد روی آن شامل گوشت ریز و یا چرخ شده و یا سبزی های خورد شده است. آنها را در یک سوپ با مزه ی کاری می جوشانند تا این که بیشتر مایع تبخیر یا جذب شود. یک کاری دیگر، نوع سالمتر کاری خشک است که شامل برنج پخته و سایر مواد مخلوط با پودر کاری می باشد که در یک پلوپز یا قابلمه بدون روغن می پزند. 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ان اچ کی

کد: 10927 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۵ فروردين بازدید: 2306 ساعت: 8:14 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
2 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
3 بیش از ۸ هزار طرح شیلاتی با همکاری بنیاد برکت اجرا می شود ۱۴۰۲ جمعه ۹ تير
4 کاهش نرخ رشد نقدینگی به تنهایی برای مهار تورم کافی نیست/ لزوم اجرای سیاست های تثبیت ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ خرداد
5 ضرورت تعیین تکلیف کارتخوان‌ها با گردش میلیاردی بدون پرونده مالیاتی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ خرداد
6 عدم همکاری بیمه های تکمیلی در نسخه نویسی الکترونیک ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
7 فرآیند رزرو هتل در سیستم‌های رزرواسیون ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۶ خرداد
8 تفاهم‌نامه همکاری دانش فنی بومی شرکت پتروشیمی کیان و شرکت پژوهش و فن آوری پتروشیمی امضا شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۱ خرداد
9 گسترش همکاری‌های گردشگری ایران و تاتارستان روسیه ۱۴۰۲ شنبه ۳۰ ارديبهشت
10 محاسبه وزن جعبه با شیرینی کم‌فروشی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
11 امنیت غذایی با توسعه کشاورزی هوشمند تحقق می‌یابد ۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مقابله با زوال عقل با روغن زیتون یک مطالعه اولیه نشان می دهد افرادی که با افزایش سن...

  شش لقمه ای که جوان تان می کند! اگر می‌خواهید جوانی‌تان را حفظ کنید، این شش نوع خو...

  کمبود این ویتامین با خطر مرگ همراه است این ویتامین حیاتی به ویتامین آفتاب نیز معروف است.

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با عادات غذایی خوب و بد در ایران ما ایرانی‌ها در گذشته عادت‌های بسیار خوب غذایی داشتیم که به مرور بسیاری از آنها را فراموش کرده‌ایم؛ عادت‌هایی مثل دور هم غذاخوردن، مصرف کمتر گوشت‌ قرمز و خوردن مواد غذایی تازه.
مصرف شیر هیچ جایگزینی ندارد از اصلی ترین عوارض مصرف نکردن یا حتی کم مصرف کردن شیر و دیگر فرآورده های لبنی در سنین پایین، ابتلا به کوتاه قدی و پوسیدگی دندان ها و در بزرگسالی پوکی استخوان است.
تغییراتی ساده برای کاهش وزن بسیاری از مردم با صرف هزینه های بسیار زیاد سعی در لاغر شدند دارند در این مطلب ما با راه هایی ساده و ارزان برای کاهش وزن آشنا می شوید.
راز موفقیت در مشتری مداری زندگی در شهر بزرگی مثل تهران که هزینه های سرسام آوری در آن رقم می خورد مستاجران را هر سال یا دست کم چند سال یک بار به محله دیگری سوق می دهد . در این میان ناگزیری با هم محله ای های جدید بر حسب نیاز مراوده داشته باشی یکی از این هم محله ای ها فروشنده یا فروشنده های محترم سوپرمارکت یا به قول قدیمی ها خواروبارفروشی محله است ....