دستور تهیه گراتن پاستا با بادمجان


گراتن‌ها از انواع سبزیهای پخته شده، ماهی، مرغ، میگو، پاستا و ده‌ها مواد غذایی متنوع تشکیل شده‌اند که با سس سفید فراوان پوشش می‌گیرند. اغلب آنها با پنیر رنده شده گودا یا ماتزرلا یا گرویر که بخوبی آب می‌شوند رنگ طلایی به خود می‌گیرند. در ادامه این نوشتار می‌توانید طرز تهیه گراتن پاستا (pasta gratin) با بادمجان را بیاموزید.

به گزارش لقمه، گراتن را در ظرفهای نسوز زیبای کم عمق درست کنید و با همان ظرف هم سرو کنید.

مواد مورد نیاز:

1- بادمجان 2 عدد

2-پاستا صدفی یا فرمی دلخواه 1 بسته

3- سیب زمینی پخته 2 عدد متوسط

4-گوشت چرخکرده 250 گرم

5-رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری

6-قارچ برش خرده 200 گرم

7-فلفل پاپریکا رنگی در صورت تمایل نصف 1 عدد

8-سس سفید 2 پیمانه

9- پیاز 1 عدد

10-تخم مرغ 1 عدد

11-پنیر رنده شده گودا یا هر پنیری که خوب ذوب شود 250 گرم

12-پودر نان سوخاری ترجیحا درشت برای پوشش 2 تا 3 قاشق سوپخوری

13- نمک وفلفل به مقدار لازم

 

 

 

طرز تهیه:

بادمجانها را پوست گرفته و حلقه حلقه کنید نمک بپاشید و بگذارید بماند تا تلخی آن برود سپس با آب سرد بشویید و خوب خشک کنید .کمی زرد چوبه به انها بمالید و انها را سرخ کنید و کنار بگذارید.

پیاز را در ماهیتابه خرد کنید و سرخ کنید گوشت را درون پیاز داغ ریخته و سرخ کنید تا قهوه ای شود.فلفل دلمه ای را نگینی سرخ کنید و همراه گوشت سرخ کنید .قارچهارا درون گوشت بریزید و سرخ کنید تا آب ان تمام شود رب را بریزید و همراه با بقیه مواد سرخ کنید نمک و فلفل آن را اندازه کنید کمی آب بریزید و بگذارید بپزد تا آب آن تمام شود و به روغن بی افتد 50 گرم از پنیر را داخل آن بریزید و هم بزنید .

پاستا را طبق دستور مندرج روی بسته بپزید و آب کش کنید.

سس سفید را درست کنید نمک و فلفل آن را اندازه کنید 3 قاشق از آن را برداشته و کنار بگذارید بقیه آن را در یک ظرف بزرگ گود بریزید 1 عدد تخم مرغ را درون آن بیاندازید و خوب هم بزنید پاستا را هم که خوب آب آن رفته است درون ظرف بریزید . نصف پنیر باقیمانده را داخل ظرف بریزید و خوب هم بزنید

ته ظرف نسوزی را خوب چرب کنید و 3 قاشق سس سفید را ته آن بریزیدو سیب زمینی های پخته را پوست کنده و حلقه کنید و ته ظرف و بر روی سس سفید بچینید.بادمجانها را روی آن بچنید گوشت آماده را بر روی بادمجانها بریزید.

پاستای آغشته به سس سفید را روی بادمجانها ریخته و روی آن را با پنیر بپوشانید و پودر سوخاری را بر روی آن بریزید.

ظرف گراتن را در فر از پیش داغ شده با درجه 175 تا 180 بگذارید تا سطح آن طلایی شود (بین 30 تا 40 دقیقه).

نکته‌ها:

پودر سوخاری برای طلایی شدن و زیباتر شدن سطح گراتن است.

میتوانید به جای سس سفید از 2 پیمانه ماست معمولی + 2 عدد تخم مرغ استفاده کنید.

در صورت تمایل میتوانید قسمت گوشت را حذف کنید و غذایی کاملا گیاهی میل کنید.

میتوانید به جای گوشت قرمز از گوشت چرخکرده مرغ استفاده کنید.

میتوانید از سبزیجاتی مانند قارچ , نخود سبز و ذرت در لایه جای گوشت استفاده کنید.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :جام جم سرا

کد: 6948 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۲۴ خرداد بازدید: 4117 ساعت: 1:47 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 فرهنگستان به جای پاستا چه واژه ای را پیشنهاد داده است؟ ۱۴۰۰ پنج شنبه ۶ آبان
2 آیا پاستا به کاهش وزن کمک می کند؟ ۱۳۹۷ سه شنبه ۲۱ فروردين
3 خوردن اسپاگتی به سبک و روش ایتالیایی‌ها ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
4 پاستای هویج و پنیر ریکوتا ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
5 پاستا فتوچینی با میگو و اسفناج ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
6 طرز تهیه پاستا صدفی شکم پر ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۱ مهر
7 ماکارونی و پاستا های خود را این گونه تزیین کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
8 غذای خود را پرینت کنید! ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۴ مرداد
9 پاستا سزار انجل هِر«پاستاهای رشته ای و باریک» ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
10 با مصرف پاستا رژیم غذایی بهتری داشته باشید ۱۳۹۵ شنبه ۲۳ بهمن
11 دستور پخت گام به گام رول مرغ ۱۳۹۳ شنبه ۱۲ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مواظب میزان مصرف مکمل آهن باشید از آن جا که خانم‌ها و دخترخانم‌ها شنیده‌اند که مصر...

  آشنایی با علائم فقر آهن فقرآهن یکی از مشکلات شایع در بین زنان است که باید...

  توصیه های طب سنتی برای فصل بهار به توصیه متخصصان طب سنتی، در فصل بهار از خوردن غذا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن پایگاه خبری لقمه: حدود 90 درصد روغن مصرفی مردم از طریق واردات تامین می‌شود و رشد قیمت‌های جهانی هم میزان خروج ارز از کشور را برای تأمین دانه‌های روغنی، هر روز بیشتر می‌کند، این در حالی است که متوسط مصرف روغن در کشور ما 2 برابر استاندارد جهانی است.
میوه‌هایی که قرآن کریم به آنها اشاره کرده در نوع خود بی‌نظیر است رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص فلسفه حیات نباتی و گیاهی قرآن کریم، ابراز داشت انجیر و زیتون سردسته گیاهانی هستند که در قرآن عنوان شده‌اند گویی هر کدام از گیاهان و میوه‌های قرآنی، کلیدی در درمان بسیاری از بیماری‌ها به شمار می‌روند.
با انواع عرقیات سنتی ایران و خواص آنها آشنا شوید در سال های اخیر به دنبال تحقیقات جدید در مورد خواص داروهای گیاهی ، استقبال عمومی به استفاده از این نوع داروها نیز افزایش یافته است و هم اکنون در جهان و نیز ایران ، شرکت های معظم دارو سازی با استفاده از عصاره گیاهان دارویی ، تولیدات متنوعی را در بطری های پاکیزه و بهداشتی روانه بازار کرده اند.
چرا شهاب حسینی و بهرام رادان و دیگر هنرمندان رستوران‌دار شده‌اند رستوران داری شغلی بسیار وسوسه انگیز است که البته هنرمندان و سلبریتی‌ها به واسطه شهرتی که دارند نیز بسیار وارد این حرفه شده‌اند و موفق و ناموفق بوده‌اند.