مواد لازم • 900 گرم سیب زمینی پوست کنده و نگینی خرد شده • 900 گرم کرفس خرد شده • نمک و فلفل سیاه • ¾ پیمانه خامه پرچرب • یک قاشق غذاخوری سیر رنده شده • ¼ پیمانه کره • 1/8 قاشق چایخوری زعفران • 1.5 پیمانه پنیر چدار رنده شده طرز تهیه 1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. 2. سیب زمینی و کرفس ها را در دو قابلمه جداگانه داخل آب و کمی نمک بپزید. پس از اینکه سبزیجات نرم و پخته شدند، آنها را آبکش کنید. 3. در یک قابلمه، خامه، سیر، کره و زعفران را با هم مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید و نمک و فلفل سفید را اضافه کنید. نصف پیمانه پنیر را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شوند. 4. سیب زمینی و کرفس ها را داخل مخلوط کن، پوره کنید. کمی نمک و مخلوط خامه و زعفران را اضافه کنید و هم بزنید. 5. ظرف گراتین را با کره چرب کنید. مخلوط سیب زمینی را داخل آن بریزید. روی آنها را صاف کنید و بقیه پنیر را اضافه کنید. آن را به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آن طلایی شود.بازگشت به صفحه نخست