بهترین مواد غذایی صادراتی به روسیه کدامند


رییس کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی اتاق بازرگانی تهران گفت: رب گوجه فرنگی، مرکبات و خرما بهترین محصولاتی هستند که می‌توانیم به روسیه صادر کنیم.

 به گزارش لقمه، شاهرخ ظهیری در گفت‌وگویی اظهار کرد: آمادگی کامل برای صادرات محصولات کشاورزی مورد نیاز روسیه را داریم.

وی گفت: بهترین محصولی که می‌توانیم به روسیه بفرستیم رب گوجه‌فرنگی است زیرا تولید داخلی ما بسیار بالاست و روس‌ها نیز به آن نیاز دارند.

ظهیری افزود: میزان تولید مرکبات نیز در ایران زیاد است و روسیه به دلیل نداشتن تولید داخلی مرکبات به این محصولات نیاز دارد و کشور ما می‌تواند همه نیاز مرکبات بازار روسیه را تامین کند.

به گفته وی محصول دیگر تولید ایران که روس‌ها به آن علاقه‌ زیادی دارند خرماست. کشور ما تولید از کشورهای اول تولیدکننده خرمای جهان است و می‌تواند این نیاز بازار روسیه را نیز تامین کند.

رییس کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی اتاق بازرگانی تهران اظهار کرد: محصولاتی که روسیه درخواست کرده است اما تولید داخلی نداریم همچون قهوه، می توانیم از کشورهای دیگر تهیه کنیم و با صادرات مجدد به روسیه نیاز آنها را تامین کنیم.

ظهیری اظهار کرد: لغو تحریم‌های بانک مرکزی توسط اتحادیه اروپا حداقل 50 درصد این صادرات مجدد را افزایش می‌دهد.

وی گفت: با وجود توانایی‌های تجاری موجود، هنوز مشکلات تبادلات بانکی وجود دارد و کسانی که کالا صادر می‌کنند نمی‌دانند چگونه باید پولشان را دریافت کنند.

 پس از تیره شدن روابط روسیه با غرب و اعلام ممنوعیت واردات کالا از اروپا توسط رییس‌جمهور این کشور،‌ روسیه فهرست کالاهای مورد نیاز خود را برای تامین مایحتاج غذایی و کشاورزی خود به ایران فرستاد.

همچنین هیات مذاکره‌کننده‌ای از روسیه به ایران آمدند و تفاهم‌نامه‌هایی در بخش‌های اقتصادی منعقد و مقرر شد که بخش خصوصی دو کشور حجم مبادلات تجاری را بالا ببرند و مواد غذایی و کالاهای کشاورزی مورد نیاز روسیه تامین شود.

در این راستاوزارت جهاد کشاورزی فهرست کالاهایی تولید داخلی و میزان مازاد آن‌ها را اعلام کرد تا تجار ایرانی برای مبادله کالا بر این اساس تصمیم‌گیری کنند.

محصولاتی که وزارت جهاد کشاورزی صادرات آنها را دارای مزیت اعلام کرده عبارتند از مرکبات،‌ کیوی،‌ سیب،‌ خرما، انجیر،‌ انگور، کشمش، هلو،‌ شلیل،‌ شفتالو، گیلاس، زردآلو، انار، پسته، بادام،‌ زعفران، سبزی و صیفی گلخانه‌ای، گیاهان دارویی‌، قارچ‌های خوراکی،‌ گل محمدی،‌ گل شاخه بریده و گیاهان آپارتمانی.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 7550 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۲۷ مهر بازدید: 2148 ساعت: 7:15 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 واردات دام پایه پروار در حال انجام است ۱۴۰۳ شنبه ۴ اسفند
2 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
3 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
4 گرانی لوازم خانگی در آستانه شب عید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
6 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
7 احتمال سقوط قیمت دلار مگر با خواست دولت! ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
8 توزیع ۲۷۰ تن مرغ تنظیم بازار در استان یزد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
9 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
10 ایران در جایگاه هشتم جهانی بازار حلال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
11 آغاز نظارت بر بازار شب یلدا/ الزام درج برچسب قیمت در واحدهای صنفی ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  فواید و مضرات پروتئین برای بدن پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از مواد مغذی است که ...

  نوشیدنی‌هایی برای تامین آب بدن ورزشکاران یادتان باشد که باید در حین ورزش و البته قبل از آن ...

  ارتباط سرطان معده با مصرف نمک توصیه شده است که مصرف روزانه نمک درحدود ۶ گرم یعن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف فیبر به لاغری و کاهش وزن کمک می‌کند با مصرف فیبر روزانه می توانید اضافه وزن خود را بهبود دهید چراکه یکی از عوامل نیاز بدن به فیبر، اضافه وزن است.
بهترین صبحانه های زمستانی یك متخصص تغذیه با تاكید بر لزوم مصرف صبحانه، گفت: پس از صرف یك صبحانه كامل، میان وعده‌هایی مانند میوه یا شیر، نیاز كودكان را در زنگ‌های تفریح به بهترین نحو برطرف می‌كند.
قبل از جلسه خواستگاری چه بخوریم؟ هر فردی در طول زندگی خود با رویدادهایی مواجه می‌شود که زندگی او را تغییر خواهد داد و فرصت موفقیت یا شکست را پیش روی او قرار می‌دهد. خوردن برخی مواد غذایی در این لحظات، در دستیابی به موفقیت بی‌اثر نیست و به شما در موقعیت‌هایی چون مصاحبه شغلی، امتحانات درسی، خواستگاری، ازدواج، بارداری و ... کمک شایانی خواهد کرد.
توصیه‌های سرآشپز برای کاهش مصرف نمک همه می‌دانیم که مصرف بیش از اندازه‌ی نمک برای سلامتی خوب نیست. امروزه سرآشپزهای حرفه‌ای با علم به این موضوع سعی دارند در عین تهیه‌ی غذاهای خوشمزه، میزان سدیم (نمک) استفاده شده در غذاهایشان را کاهش دهند.