روش تهیه اسپاگتی مارینارا


اسپاگتی یا همان ماکارونی خودمان را به سبک مارینارا (marinara spaghetti) بپزید.

مواد لازم

• اسپاگتی 200 گرم

• پیاز خرد شده 2عدد

• سیر 2 حبه

• زیتون یا روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

• گوشت چرخ کرده 300 گرم

• آب لیمو به مقدار دلخواه

• گوجه فرنگی 1 عدد

 

 

روش تهیه

1. اسپاگتی را درون آب جوش و نمک ریخته و بجوشانید تا نرم شود . برای تهیه سس اسپاگتی پیاز را خرد کرده و سیر را نیز قیمه کنید و در روغن سرخ کنید.

2.گوشت را به پیاز اضافه کنید و سرخ نمائید، سپس گوجه فرنگی و آب را اضافه کرده به همراه ادویه بگذارید تا گرم شود . اسپاگتی را در دیس کشیده و سس را روی آن بریزید و با جعفری خرد شده تزئین نمائید.

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 7694 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۸ آذر بازدید: 3694 ساعت: 2:32 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کنترل کلسترول به کمک روغن ماهی پایگاه خبری لقمه: یک مطالعه جدید نشان می دهد که اف...

  چرا باید بادمجان بخوریم؟ اگرچه بادمجان از جمله مواد خوراکی پرطرفدار نیست ام...

  استفاده از سیر برای دفع پشه های مزاحم بیشترین حشره ای که انسان ها با آن درگیر هستند و با...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت