روش تهیه اسپاگتی مارینارا


اسپاگتی یا همان ماکارونی خودمان را به سبک مارینارا (marinara spaghetti) بپزید.

مواد لازم

• اسپاگتی 200 گرم

• پیاز خرد شده 2عدد

• سیر 2 حبه

• زیتون یا روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

• گوشت چرخ کرده 300 گرم

• آب لیمو به مقدار دلخواه

• گوجه فرنگی 1 عدد

 

 

روش تهیه

1. اسپاگتی را درون آب جوش و نمک ریخته و بجوشانید تا نرم شود . برای تهیه سس اسپاگتی پیاز را خرد کرده و سیر را نیز قیمه کنید و در روغن سرخ کنید.

2.گوشت را به پیاز اضافه کنید و سرخ نمائید، سپس گوجه فرنگی و آب را اضافه کرده به همراه ادویه بگذارید تا گرم شود . اسپاگتی را در دیس کشیده و سس را روی آن بریزید و با جعفری خرد شده تزئین نمائید.

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 7694 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۸ آذر بازدید: 3566 ساعت: 2:32 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پرخوری عصبی را بشناسیم پایگاه خبری لقمه: در این بخش سعی داریم شما عزیزان ...

  نقش تغذیه در پیشگیری از بزرگی پروستات تکرر ادرار، بیدار شدن از خواب در شب برای دفع ادرار...

  حفظ تعادل وزن با مصرف میوه مطالعات جدید پژوهشگران نشان می دهد که استفاده از م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت