رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران:
صنعت چای ایران رها شده است


رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران گفت: صنعت چای ایران رها شده و باری به هر جهت است.

به گزارش لقمه، شمشعلی هادی‌زاده‌معلم پنج‌شنبه شب در نشست اعضای کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی گیلان تغییر کاربری و کوچک شدن اراضی کشاورزی به ویژه باغ‌های چای را دارای سه دلیل عمده دانست.

وی سوددهی نامناسب کشاورزی، رهاسازی آن و مسئله آب را عنوان کرد و افزود: صنعت چای کشور مانند صنعت مرغداری رها شده و باری به هر جهت است.

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران حکمرانی آب را مهم خواند و خاطرنشان کرد: نباید استان‌های بالادست آب بیشتری از استان‌های پایین دست در اختیار داشته باشند و حکمرانی آب باید در کشور منسجم شود.

این مسئول به وضعیت سد سفیدرود رشت اشاره کرد و گفت: مبادا روزی گیلان به درد اصفهان و سفیدرود به درد زاینده‌رود دچار شود.

هادی‌زاده‌معلم کنترل باغ‌های کیوی را جزو ضروریات عنوان کرد و یادآور شد: اگر کنترل کیوی باغ‌ها صورت نگیرد، کشاورزی ما هرز می‌رود.

به گزارش فارس، در حاشیه نشست مذکور سند ماموریت کشاورزی آب، منابع طبیعی و کشاورزی برای برنامه‌ریزی چشم‌انداز یک ساله بخش کشاورزی اتاق ایران و کمیسیون کشاورزی اتاق استان به امضای رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران و مشاور عالی وزیر کشاورزی و رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی گیلان رسید.

در این تفاهم‌نامه با توجه به چشم‌انداز، برنامه‌های بنیادی بخش کشاورزی استان مورد رسیدگی و اجرا و بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران برای بررسی و مذاکره امروز با استاندار گیلان نیز دیدار و گفت‌وگو کردند و منطقه آزاد انزلی را مورد بازدید قرار دادند.



بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :فارس

کد: 7858 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ جمعه ۱۰ بهمن بازدید: 2810 ساعت: 12:12 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
2 قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟ ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
3 عوامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار از نظر عضو کمیسیون کشاورزی اتاق ایران ۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
4 رقابتی‌شدن قیمت کالا و خدمات، به دنبال اجرای دستورالعمل جدید نرخ‌گذاری ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
5 ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
6 تذکر به وزیر کشاورزی برای تمدید مجوز دامداریهای سنتی روستایی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
7 پیگیری قطار سریع السیر تهران مشهد در «ایران امروز» ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
8 کمیسیون کشاورزی مجلس از امنیت غذایی و کشاورزان حمایت می کند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۱ تير
9 اعلام گزارش مجلس پیرامون انتخابات اتاق بازرگانی بزودی ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
10 پیرهادی: مصوبه ساماندهی تعطیلات رسمی کشور اشکال قانونی ندارد ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
11 ۴۵ درصد هزینه های سلامت صرف دارو می‌شود ۱۴۰۱ چهارشنبه ۵ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مشاجره والدین جلوی فرزندان به مصرف الکل و مواد در نوجوانان منجر می‌شود یک روانشناس با تشریح تأثیر مشاجره والدین جلوی فرزن...

  خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها تحقیقات نشان می دهد که خوردن فیبر بیشتر با سلامت ب...

  این میوه را در ماه رمضان فراموش نکنید خرما به خاطر داشتن منیزم ضد سرطان است.

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چطور گوشت را کباب کنیم که سرطانزا نشود؟ محققان دریافته اند خواباندن گوشت در آب طبیعی جو قبل از کباب کردن آن، احتمال تشکیل ماده سرطان زا را کاهش می دهد.
خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض پایگاه خبری لقمه: قرار دادن خرفه در رژیم غذایی کودکان به دلیل وجود امگا ۳ می‌تواند علائم اختلال رشد مثل اوتیسم و بیش فعالی را کاهش داده و به دلیل وجود مس و آهن در گیاه خرفه،می تواند با کم خونی نیز مبارزه کند اما ممکن است مصرف این گیاه مضراتی برای کلیه داشته باشد.
جایگاه تولید و صادرات تولیدات کشاورزی ایران در آسیا و جهان پایگاه خبری لقمه: فائو در گزارشی از وضعیت تولیدات کشاورزی ایران اعلام کرد: ایران سیزدهمین تولیدکننده بزرگ گندم دنیا، سیزدهمین تولیدکننده بزرگ برنج و یازدهمین تولیدکننده بزرگ گوشت در آسیا و همچنین بزرگترین صادرکننده محصولات لبنی در این قاره بوده است.
خوراکی‌هایی که باید سرد مزاج‌ها بخورند یک متخصص طب سنتی گفت: افرادی که مزاج سرد دارند بیشتر درون‌گرا و سفید پوست هستند.این افراد بهتر است غذاهای آبکی و سنتی بیشتر بخورند و از مصرف فست‌فود بپرهیزند.