رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران:
صنعت چای ایران رها شده است


رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران گفت: صنعت چای ایران رها شده و باری به هر جهت است.

به گزارش لقمه، شمشعلی هادی‌زاده‌معلم پنج‌شنبه شب در نشست اعضای کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی گیلان تغییر کاربری و کوچک شدن اراضی کشاورزی به ویژه باغ‌های چای را دارای سه دلیل عمده دانست.

وی سوددهی نامناسب کشاورزی، رهاسازی آن و مسئله آب را عنوان کرد و افزود: صنعت چای کشور مانند صنعت مرغداری رها شده و باری به هر جهت است.

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران حکمرانی آب را مهم خواند و خاطرنشان کرد: نباید استان‌های بالادست آب بیشتری از استان‌های پایین دست در اختیار داشته باشند و حکمرانی آب باید در کشور منسجم شود.

این مسئول به وضعیت سد سفیدرود رشت اشاره کرد و گفت: مبادا روزی گیلان به درد اصفهان و سفیدرود به درد زاینده‌رود دچار شود.

هادی‌زاده‌معلم کنترل باغ‌های کیوی را جزو ضروریات عنوان کرد و یادآور شد: اگر کنترل کیوی باغ‌ها صورت نگیرد، کشاورزی ما هرز می‌رود.

به گزارش فارس، در حاشیه نشست مذکور سند ماموریت کشاورزی آب، منابع طبیعی و کشاورزی برای برنامه‌ریزی چشم‌انداز یک ساله بخش کشاورزی اتاق ایران و کمیسیون کشاورزی اتاق استان به امضای رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران و مشاور عالی وزیر کشاورزی و رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی گیلان رسید.

در این تفاهم‌نامه با توجه به چشم‌انداز، برنامه‌های بنیادی بخش کشاورزی استان مورد رسیدگی و اجرا و بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران برای بررسی و مذاکره امروز با استاندار گیلان نیز دیدار و گفت‌وگو کردند و منطقه آزاد انزلی را مورد بازدید قرار دادند.



بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :فارس

کد: 7858 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ جمعه ۱۰ بهمن بازدید: 2786 ساعت: 12:12 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
2 قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟ ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
3 عوامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار از نظر عضو کمیسیون کشاورزی اتاق ایران ۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
4 رقابتی‌شدن قیمت کالا و خدمات، به دنبال اجرای دستورالعمل جدید نرخ‌گذاری ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
5 ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
6 تذکر به وزیر کشاورزی برای تمدید مجوز دامداریهای سنتی روستایی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
7 پیگیری قطار سریع السیر تهران مشهد در «ایران امروز» ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
8 کمیسیون کشاورزی مجلس از امنیت غذایی و کشاورزان حمایت می کند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۱ تير
9 اعلام گزارش مجلس پیرامون انتخابات اتاق بازرگانی بزودی ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
10 پیرهادی: مصوبه ساماندهی تعطیلات رسمی کشور اشکال قانونی ندارد ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
11 ۴۵ درصد هزینه های سلامت صرف دارو می‌شود ۱۴۰۱ چهارشنبه ۵ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نوشیدن چای در زمان نامناسب و بروز کم خونی کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت استان ایلام گفت: ص...

  کمترین اضافه وزن برای افزایش فشار خون كافی است پزشكان در یك مطالعه جدید هشدار داده‌اند كه حتی مقد...

  میز شام سالم با این 19نکته لقمه: یکی از نکاتی که در مهمانی‌های سالم باید رعای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کلم kale مفید برای لاغری و سم زدایی از بدن یکی از اعضای خانواده ی کلم ها، کلم کیل Kale هست که به لاغری، سم زدایی از بدن و مقابله با پوکی استخوان کمک زیادی می‌کند اما جزو کلم‌های ناشناخته محسوب می‌شود.
بخور و نخورهای روزهای آلوده/ تغذیه‌ مناسب هنگام آلودگی هوا را بشناسید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه با اشاره به بخور و نخورهای روزهای آلوده، گفت: کسانی که فقر آهن، ید و سلنیوم در بدن داشته باشند، بیشتر تحت تأثیر آلودگی هوا قرار می‌گیرند.
چطور می‌توان پوست را ویتامینه کنیم؟ خیلی‌ها تصور می‌کنند تمام مشکلات پوستی از ضعف کبدشان ناشی می‌شود که البته در بسیاری موارد همین‌طور است اما نه‌ همیشه! خیلی‌ها هم فکر می‌کنند مشکل از پوست چرب‌شان و لوازم آرایشی است که استفاده می‌کنند که باز هم این موارد درست هستند اما همیشه این‌طور نیست.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.