رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران:
صنعت چای ایران رها شده است


رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران گفت: صنعت چای ایران رها شده و باری به هر جهت است.

به گزارش لقمه، شمشعلی هادی‌زاده‌معلم پنج‌شنبه شب در نشست اعضای کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی گیلان تغییر کاربری و کوچک شدن اراضی کشاورزی به ویژه باغ‌های چای را دارای سه دلیل عمده دانست.

وی سوددهی نامناسب کشاورزی، رهاسازی آن و مسئله آب را عنوان کرد و افزود: صنعت چای کشور مانند صنعت مرغداری رها شده و باری به هر جهت است.

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران حکمرانی آب را مهم خواند و خاطرنشان کرد: نباید استان‌های بالادست آب بیشتری از استان‌های پایین دست در اختیار داشته باشند و حکمرانی آب باید در کشور منسجم شود.

این مسئول به وضعیت سد سفیدرود رشت اشاره کرد و گفت: مبادا روزی گیلان به درد اصفهان و سفیدرود به درد زاینده‌رود دچار شود.

هادی‌زاده‌معلم کنترل باغ‌های کیوی را جزو ضروریات عنوان کرد و یادآور شد: اگر کنترل کیوی باغ‌ها صورت نگیرد، کشاورزی ما هرز می‌رود.

به گزارش فارس، در حاشیه نشست مذکور سند ماموریت کشاورزی آب، منابع طبیعی و کشاورزی برای برنامه‌ریزی چشم‌انداز یک ساله بخش کشاورزی اتاق ایران و کمیسیون کشاورزی اتاق استان به امضای رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران و مشاور عالی وزیر کشاورزی و رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی گیلان رسید.

در این تفاهم‌نامه با توجه به چشم‌انداز، برنامه‌های بنیادی بخش کشاورزی استان مورد رسیدگی و اجرا و بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران برای بررسی و مذاکره امروز با استاندار گیلان نیز دیدار و گفت‌وگو کردند و منطقه آزاد انزلی را مورد بازدید قرار دادند.



بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :فارس

کد: 7858 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ جمعه ۱۰ بهمن بازدید: 2880 ساعت: 12:12 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
2 قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟ ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
3 عوامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار از نظر عضو کمیسیون کشاورزی اتاق ایران ۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
4 رقابتی‌شدن قیمت کالا و خدمات، به دنبال اجرای دستورالعمل جدید نرخ‌گذاری ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
5 ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
6 تذکر به وزیر کشاورزی برای تمدید مجوز دامداریهای سنتی روستایی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
7 پیگیری قطار سریع السیر تهران مشهد در «ایران امروز» ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
8 کمیسیون کشاورزی مجلس از امنیت غذایی و کشاورزان حمایت می کند ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۱ تير
9 اعلام گزارش مجلس پیرامون انتخابات اتاق بازرگانی بزودی ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
10 پیرهادی: مصوبه ساماندهی تعطیلات رسمی کشور اشکال قانونی ندارد ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
11 ۴۵ درصد هزینه های سلامت صرف دارو می‌شود ۱۴۰۱ چهارشنبه ۵ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  یک برنامه غذایی برای بهبودیافتگان کرونایی پایگاه خبری لقمه: اشتهای بسیاری از بیماران کرونایی...

  سبزیجات سبز ژن سرطان را از بین می‌برند مطالعات نشان می‌دهد مصرف سبزیجات سبز می‌تواند در ج...

  بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟ پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر طب ایرانی وزارت بهدا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

میگرن و دانستنی هایی درباره آن یک متخصص مغز و اعصاب با تاکید بر اینکه کاهش آب بدن به عنوان یکی از عوامل تشدید کننده سردرد در تابستان است، گفت: کاهش آب بدن در تابستان به علت تعریق فراوان است به همین دلیل باید روزانه آب به صورت اندک اندک و بافاصله مصرف شود.
غذاهای مو سیاه کن شاید این سؤال همواره مطرح باشد که چرا موهایمان سفید می شوند؟ رنگ مو و مطالب مربوط به آن موضوع جالب و پیچیده ای است و جدا از آن که عامل زیبایی است، محافظ و نگهبان ِ سر درمقابل اشعه ماوراء بنفش هم هست. در پایین ترین لایه پوست و درمحل پایه و تکیه تار مو، سلول هایی به نام ملانوسیت قراردارند که دائما ترکیبی به نام ملانین را تولید می کنند، که همین ملانین عامل رنگ داشتن تار موی رشد کرده است.
درمان آفت دهان با عسل محققان عربستانی، راهکار موثری برای درمان آفت ارائه داده اند.
10 تکنیک در پخت خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم برای طبخ عالی این غذای اصیل، نکته‌های ریزی وجود دارد که در این مطلب به آن‌ها اشاره خواهیم کرد زیرا برای اینکه لپه‌ها شکل اصلیشان را از دست ندهند یا قیمه رنگ زیبایی پیدا کند و تلخ نشود، همواره سۆال‌های فراوانی از سوی خانم‌ها مطرح می‌شود.