بهترین گوشت برای مصرف کدام است؟


گوشت جزو بهترین غذاهاست؛ به شرطی که در مصرف آن افراط نشود و باید از نوع مرغوب آن استفاده کرد و از مصرف گوشت‌ مانده و کهنه پرهیز شود.

به گزارش لقمه، گوشت جزو بهترین غذاهاست؛ به شرطی که در مصرف آن افراط نشود و باید از نوع مرغوب آن استفاده کرد و از مصرف گوشت‌ مانده و کهنه پرهیز شود.

مزاج انواع گوشت

-گوشت گوسفند یک ساله دارای مزاج گرم و تر است که بهترین نوع گوشت است.

-گوشت گوساله دارای مزاج گرم و تر است و هضمش کمی سخت‌تر از گوشت گوسفند است و برای معده‌های قوی و افرادی که فعالیت بدنی زیاد دارند, مناسب است.

-گوشت گاو دارای مزاج سرد و خشک بوده و استفاده آن در سوسیس و کالباس و غذاهای کارخانه‌ای به علت مزاج سرد و خشک آن بسیاری از بیماری‌هایی که حاصل از خلط سوداست را بیدار کرده و فرد را مستعد بیماری‌های سودایی می‌کند.

-گوشت بُز مزاجش سردتر از گوشت گوسفند است و برای افرادی که در مناطق گرم و خشک مانند سیستان و بلوچستان زندگی می‌کنند مناسب تر است.

-گوشت شتر در میان گوشت‌ها گرمتر است و مصرف گه‌گاه آن خوب است.

-از میان پرندگان بهترین گوشت مرغ خانگی و سپس بلدرچین است و هرچه تغذیه حیوانات طبیعی تر باشد, گوشت آنها نیز خوشمزه تر است.

محسن ناصری متخصص طب سنتی عقیده دارد که گوشت حیواناتی که در مراتع سرسبز چرا می‌کنند، مناسب تر است و افراد سعی کنند بیشتر از گوشت گوسفند و مرغ که از تغذیه طبیعی بهره بردند, مصرف کنند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تسنیم

کد: 7949 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ چهارشنبه ۱۹ فروردين بازدید: 2793 ساعت: 2:17 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بازار گوشت مرغ ماه مبارک رمضان تامین است ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
2 آرامش در بازار گوشت مرغ با قیمت هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲ بهمن
3 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
4 علت توقف واردات گوشت قرمز اعلام شد ۱۴۰۲ پنج شنبه ۶ مهر
5 قیمت امروز گوشت مرغ هر کیلو ۷۸ هزار تومان ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲ شهريور
6 بیش از ۱۰ تن پودر گوشت غیربهداشتی در الیگودرز توقیف شد ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
7 وزیر جهاد کشاورزی با اعزام ناظرین بهداشتی به کشورهای صادرکننده گوشت موافقت کرد ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
8 نحوه قیمت گذاری گوشت قرمز/ آخرین وضعیت بازار ۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
9 کاهش قیمت تخم مرغ در اثر گرما و داغ بودن قیمت گوشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
10 یک تن قارچ فاسد در تولیدی سوسیس و کالباس کشف شد ۱۴۰۲ شنبه ۳ تير
11 نصف شدن سرانه مصرف گوشت قرمز نسبت به سه سال پیش ۱۴۰۲ چهارشنبه ۳۱ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  کدام گروه خونی خطر ابتلا به "دیابت" را افزایش می‌دهد؟ در یک بررسی جدید آمده است برخی از انواع گروه‌های ...

  مصرف مولتی ویتامین خطر سقط جنین را افزایش می هد محققان می گویند مادرانی که شش هفته قبل از لقاح از ...

  باورهای تغذیه ای برای سرماخوردگی شما وقتی سرما می خورید چه کار می کنید؟ خودتان را گ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برای پیشگیری از دیابت این مواد را جایگزین قند و شکر کنید پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص تغذیه، توت خشک، انجیر خشک، خرمای خشک و مویز را بهترین منابع قندطبیعی عنوان و توصیه کرد: افراد استفاده از این مواد را جایگزین قند و شکر مصفی کنند.
تاثیر روانی تغذیه بر انسانها چگونه است ؟ تا به حال به این موضوع فكر كرده‌اید كه در شبانه‌روز، چقدر وقت‌تان صرف خوردن و آشامیدن یا فكركردن به این دو موضوع می‌شود؟ سعی كنید یك روز، زمانی را ‌كه صرف آماده‌‌‌كردن یا خوردن غذا و فكر كردن در مورد این موضوع می‌كنید، ثبت كنید. احتمالا این زمان بسیار بیشتر از زمانی خواهد بود كه صرف كارهای دیگر می‌كنید.
هرگز از تیروئیدتان غافل نشوید چند روز پیش وزارت بهداشت در آستانه روز جهانی گواتر (چهارم خرداد) نسبت به بازگشت‌ این بیماری به کشور هشدار داد و توجه رسانه‌ها و مردم را به بالا رفتن خطر بروز اختلالات تیروئیدی در افراد جامعه جلب کرد.
با تنظیم ساعت بیولوژیک بدن، دیگر چاق نمی شوید محققان معتقدند هسته اصلی تنظیم ساعت بیولوژیک بدن در قسمتی از هیپوتالاموس قرار دارد.