روش تهیه کاسه یخ با تزیین گل+ عکس


برای اینکه میوه های تابستانی را به شکلی زیبا برای مهمانان تان سرو کنید این ظرف یخ را به شما پیشنهاد می دهیم.

به گزارش لقمه، کاسه یخ همچنین برای خنک نگاه داشتن میوه های تابستانی نیز کاربرد دارد.

 

مواد لازم:

کاسه مناسب برای یخ     2 عدد در دو اندازه کوچک و بزرگ

گل دلخواه    مقداری

 

 

روش تهیه:

1- گلها را در کاسه ی بزرگتر مطابق شکل بچینید.

 

 

2- بعد کاسه ی کوچک تر را روی گلها بگذارید.

 

 

3- بعد آب بین دو کاسه بریزید و در فریزر قرار دهید.

 

4- وقتی کاملا یخ زد بیرون آورده ولی برای جدا کردن زیر آب نگیرید چون زود وا می رود. با حوله ی خیس با آب جوش ماساژ بدهید تا کاسه ها از هم جدا شوند.

در آخر میوه دلخواه را در کاسه ریخته و برای مهمانان بیاورید.

 

 

 

 

دستور از لیلا غلامی

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی لقمه

کد: 8017 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۳۰ خرداد بازدید: 8909 ساعت: 1:18 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 آموزش ساخت کاسه های نمدی برای هفت سین ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۶ اسفند
2 مضرات خوردن غذا درمقابل تلویزیون ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ آذر
3 هر کاسه بستنی طلا ۲.۷ میلیون تومان ۱۳۹۴ دوشنبه ۳ فروردين
4 بهترین ظرف برای نوشیدن آب ۱۳۹۳ شنبه ۱ آذر
5 طرز تهیه شیرینی توپی گردو و آلبالو ۱۳۹۲ شنبه ۱۰ اسفند
6 ترفندهایی برای کم خوری و لاغری ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۴ دي
7 روش تهیه خورش قیمه بدون روغن ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۸ خرداد
8 4 روش باکلاس برای چیدن میز غذا ۱۳۹۲ چهارشنبه ۸ خرداد
9 غذاهای برنجی معروف آسیا ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۷ ارديبهشت
10 آشنایی با تاریخچه بستنی در ایران ۱۳۹۱ دوشنبه ۹ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  عرضه دارو از طریق سکوهای اینترنتی از اواخر شهریورماه پایگاه خبری لقمه: سخنگوی سازمان غذا و دارو از اجرا...

  بهترین روغن چه روغنی است؟ از کره اصلا نمی‌توان برای سرخ کردن استفاده کرد و د...

  مواد غذایی ضد فراموشی کدامند؟ خیلی‌ها به محض این‌ که نکته‌ای را فراموش یا وسایل‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چند توصیه برای سبد خرید تیر ماه بازارهای میوه و تره بار در فصل تابستان پر می‌شوند از میوه و سبزیجاتی که هر کدام برای سلامتی ما مفید و لازم هستند.
این غذاها به شدت کاهنده وزن هستند بسیاری از خوراکی ها و سبزیجات و میوه ها هستند که کالری منفی دارند و یا سوخت و ساز بدن در مواجهه با آنها کاهش دهنده انرژی بدن است.
بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.
اگر قصد استفاده چندباره از روغن سرخ کردنی دارید، بخوانید! هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب می شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن درب ظرف خودداری کرد زیرا باعث می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد.