به گزارش لقمه، بهتر است در تهیه این شیرینی جایگزین سالم تری نسبت به پودر قند بیابید تا با سلامت بیشتری آن را برای میزبانی از عزیزانتان فراهم آورید.• تعداد: 48 عدد • زمان تهیه: 40 دقیقه • زمان پخت: 18 دقیقه مواد لازم • ¼ پیمانه آلبالو خرد شده • یک پیمانه کره آب شده • نصف پیمانه پودر قند • نصف قاشق چایخوری عصاره بادام • نصف قاشق چایخوری وانیل • دو پیمانه آرد کامل • ¾ پیمانه گردوی بوداده و تفت داده خرد شده طرز تهیه 1. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. 2. در یک کاسه بزرگ، کره را با همزن برقی به مدت 30 ثانیه و سرعت بالا هم بزنید. نصف پیمانه پودر قند، عصاره بادام و وانیل را اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید تا یکدست شوند. آرد را به تدریج اضافه کنید. تا زمانی که می توان آرد را با همزن برقی مخلوط کنید و سپس با قاشق چوبی به هم زدن ادامه دهید. در آخر، گردو و آلبالوی خرد شده را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. 3. خمیرها را به توپ های ریز شکل دهید. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید. توپ های خمیر را با فاصله در سینی بچینید و آنها را 18 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند. 4. آنها را 5 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. در صورت تمایل روی آنها پودر شکر یا دانه های ریز خوراکی قرمز رنگ بریزید تا شکل زیبایی نیز بگیرند. بازگشت به صفحه نخست