جایزه ویژه «حسن‌غفاری» در چهارمین مسابقه سفره‌های هفت‌سین


عکاس پیشکسوت عرصه میراث فرهنگی جوایز سال گذشته خود در سومین دوره عکاسی از سفره‌های هفت سین را به دو عکس با موضوع «سبزه» و به انتخاب هیات داوران مسابقه، اهدا خواهد کرد.

عکسی از امین نظری از اهواز

به گزارش روابط عمومی سایت لقمه، دبیرخانه دائمی مسابقات عکس سفره های ایرانی اسلامی، «حسن غفاری» عکاس پیشکسوت عرصه میراث فرهنگی که سال گذشته با نگاهی حمایتی در سومین مسابقه عکس سفره های هفت سین شرکت کرده بود، جوایز خود را به دو عکاس شرکت کننده در چهارمین دوره این مسابقات اهدا خواهد کرد.

وی که از اعضای هیات داوری این دوره از مسابقات است، انگیزه خود از این کار را حمایت از حرکتی مردمی و خودجوش که در تلاش است تا نگاه هنرمندان را به آیین کشور خود متوجه سازد، عنوان کرد.

این هنرمند عکاس معتقد است، در دوره ای که هجوم کالاهای خارجی و تولیدات فرهنگی بیگانه سبک زندگی ایرانیان را هدف قرار داده و بسیاری از ظواهر این زندگی به سرعت در حال تغییر است، هر حرکتی که به ثبت و ضبط آداب و رسوم و آیین ها، و حفظ و احیای آنها کمک کند، شایسته تقدیر بوده و برای هر فرد در هر جایگاهی، این حمایت نوعی وظیفه به شمار می آید.

بر اساس این گزارش، «محمدصالح حجت الاسلامی» دبیر مسابقات عکاسی از سفره های ایرانی اسلامی نیز در این مورد اعلام کرد: این دو جایزه که هر کدام به مبلغ 3 میلیون ریال است، به بهترین عکس هایی که با موضوعات تهیه و آماده سازی سبزه برای نوروز، نمایش و حضور سبزه در سفره هفت سین و یا رهاسازی سبزه در طبیعت ثبت شده‌اند، تعلق می‌گیرد.

وی افزود: از آنجایی که سبزه در سفره هفت سین ایرانیان، نماد زندگی و طراوت است، به عنوان موضوعی خاص برای این جایزه ویژه در این دوره انتخاب شده است.

گفتنی است، دبیرخانه دائمی مسابقات عکس سفره های ایرانی اسلامی تا پایان اسفندماه، فراخوان چهارمین دوره مسابقه سفره هفت سین را منتشر خواهد کرد.
 




کد: 810 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ چهارشنبه ۱۷ اسفند بازدید: 5305 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
2 توصیه های طب ایرانی برای تغذیه زائران اربعین ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
3 اختتامیه فصل سوم برنامه تلویزیونی «میدون» برگزار شد ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۳ آذر
4 آیا سفره های ایرانی اسلامی احیا می شود؟ ۱۴۰۰ چهارشنبه ۴ اسفند
5 بررسی تاریخچه شیرینی در مستند «شیرینی‌فروش»/ یک مسیر شیرین و پرخاطره ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ آذر
6 آموزش پخت غذاهایی با صرفه اقتصادی در آشپزی با مامان ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
7 مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور
8 مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان ۱۴۰۰ پنج شنبه ۱۱ شهريور
9 نمایش آثار منتخب مسابقه عکس‌ آئین یلدا در تهران و پاریس ۱۳۹۹ چهارشنبه ۳ دي
10 رقابت داوران دستپخت با یکدیگر ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۴ فروردين
11 نتایج سومین مسابقه عکس و نقاشی یلدا منتشر شد ۱۳۹۸ چهارشنبه ۱۸ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نان صنعتی سالم‌تر است یا نان سنتی؟ این سوال برای خیلی‌ها پیش می آید که آیا نان‌های صن...

  غذاهایی که نباید در بهار مصرف کرد/معرفی خوراکی‌های لطیف استاد دانشکده طب سنتی تهران گفت: مصرف خوراکی‌هاى ل...

  چگونگی تشخیص کم خونی/ درمان کم خونی با رژیم غذایی کم خونی یعنی کاهش تعداد گلبول‏های قرمز خون و علل م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

غذای ایرانی در چهار گوشه جهان ایرانی‌ها هر جای این كره خاكی كه باشند، دست از غذاهای خوش طعم و لذیذشان برنمی‌دارند و در كنار خوردن غذاهای ملل دیگر، غذاهای سنتی ایران را وارد كشورهای مختلف می‌كنند تا هم خودشان خیلی اذیت نشوند و هم مردم آن‌ ممالك را در لذت خوردن غذاهای لذیذ ایرانی سهیم كنند.
شما هم استعداد چاقی دارید؟ بیشتر افراد چاق معتقد هستند که هیچ قصوری در چاق شدنشان مرتکب نشده‌اند و این استعداد ژنتیکی و خانوادگی آن‌هاست که باعث ایجاد چاقی شده است.
هرگز از تیروئیدتان غافل نشوید چند روز پیش وزارت بهداشت در آستانه روز جهانی گواتر (چهارم خرداد) نسبت به بازگشت‌ این بیماری به کشور هشدار داد و توجه رسانه‌ها و مردم را به بالا رفتن خطر بروز اختلالات تیروئیدی در افراد جامعه جلب کرد.
سرنوشت نامعلوم کافه دیگو مارادونا در ابوظبی پایگاه خبری لقمه: چهارسال \یش دیگو مارادونا در ابوظبی یک کافه راه اندازی کرد که به نوعی موزه افتخارتش هم بود و امروز با مرگ او سرنوشت این کافه مشخص نیست.