گزارشی از وضعیت قیمت مرغ و تخم‌مرغ و لبنیات


در هفته گذشته همزمان با هفته اول ماه رمضان فرآورده‌های گوشتی کاهش قیمت داشت و تخم‌مرغ با ریزش 9 درصدی قیمت بیش از سایر کالاهای خوراکی ارزان شد.

به گزارش لقمه، بنابر اعلام بانک مرکزی از قیمت خرده‌فروشی مواد خوراکی در هفته گذشته نسبت به هفته ماقبل آن، قیمت لبنیات، چای، روغن نباتی ثابت و قیمت تخم‌مرغ، میوه‌های تازه، گوشت قرمز و گوشت مرغ کاهش یافته است. همچنین برنج، حبوبات، سبزی‌های تازه و قند و شکر با افزایش قیمت همراه بود.

 

لبنیات و تخم‌مرغ

در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات بهای ماست پاستوریزه 0.1 درصد افزایش یافت و قیمت سایر اقلام این گروه نسبت به هفته قبل بدون تغییر بود این در حالی است که قیمت لبنیات در هفته منتهی به پنجم تیرماه سال جاری در مقایسه با هفته مشابه سال قبل 7.0 درصد افزایش یافته است اما تخم‌مرغ در این مدت 9 درصد کاهش قمیت داشت و شانه‌ای 8500 تا 10 هزار و 600 تومان به فروش رفت.

 

برنج و حبوبات

در هفته گذشته گروه برنج یک درصد افزایش قیمت داشت و قیمت برنج وارداتی غیر تایلندی و داخلی درجه یک ثابت بود اما بهای برنج داخلی درجه دو، هفت درصد افزایش داشت. گروه حبوبات نیز رشد نیم درصدی در مقایسه با هفته ماقبل و افزایش 1.3 درصدی نسبت به هفته مشابه سال گذشته داشته است.

 

 

میوه‌ها و سبزی‌های تازه

در هفته مورد بررسی قیمت میوه‌های تازه نسبت به هفته قبل 5.4 درصد و در مقایسه با هفته منتهی به پنجم تیرماه سال گذشته 20.9 درصد کاهش یافت.

همچنین قیمت سبزی‌های تازه 1.3 درصد در مقایسه با هفته قبل افزایش دارد.

 

گوشت قرمز و گوشت مرغ

در هفته اخیر قیمت گوشت گوساله و گاو بدون تغییر بود؛ به گونه‌ای که در سطح شهر هر کیلوگرم حدود 34 هزار تومان به فروش رفت. همچنین قیمت گوشت مرغ در هفته گذشته نسبت به هفته ماقبل آن 8.2 درصد و در مقایسه با هفته مشابه سال قبل 12.9 درصد کاهش یافته است. بنابراین هر کیلوگرم مرغ در سطح شهر با قیمتی حدود 5900 تومان فروخته شد.

 

قند، شکر، چای و روغن نباتی

در هفته منتهی به پنجم تیرماه قیمت چای خارجی و روغن نباتی مایع ثابت بود. همچنین بهای قند و روغن نباتی جامد هر یک معادل یک درصد کاهش و قیمت شکر سه درصد افزایش یافت.

 

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 8120 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ يکشنبه ۷ تير بازدید: 2297 ساعت: 1:59 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
2 خاطره بازی مهاجرانی با پاک یادت نره ۱۴۰۳ شنبه ۲۰ بهمن
3 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
4 توزیع شیر استریل و با کیفیت در مدارس ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
5 ارتقای سرانه مصرف لبنیات با اجرای طرح توزیع شیر در مدارس ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
6 الزام توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی ۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
7 چرایی افزایش قیمت محصولات لبنی/ عرضه لبنیات در غرفه‌های میادین میوه و تره بار تهران ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
8 تبعات حذف لبنیات از سبد غذایی/ هزینه درمان ۱۰ برابر یارانه شیر ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
9 دبیر انجمن صنایع لبنی ایران از کوچک شدن بازار فرآورده های لبنی خبر داد ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
10 بستنی دومینو برای دومین بار به فرابورس آمد ۱۴۰۱ شنبه ۳ دي
11 مقابله با عفونت های تنفسی با لبنیات ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  استفاده از سیر برای دفع پشه های مزاحم بیشترین حشره ای که انسان ها با آن درگیر هستند و با...

  اهمیت تغذیه مادر در رشد کودک

  سیر را قورت بدهیم یا نه؟ در مورد قورت دادن روزانه سیر برای پیشگیری از بو گر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا کرم حلزون می‌تواند جوانی و زیبایی را به پوست بازگرداند از اواخر سال گذشته بود که با شروع تبلیغ کرم‌های "حلزون" از رسانه ملی، سوالات مردم درباره سلامت و میزان اثربخشی این محصول که پیش از این در شبکه‌های ماهواره‌ای تبلیغ و غیرمجاز اعلام می‌شد، شروع شد؛ محصولی که با پخش از تلویزیون مهر تایید دریافت کرده بود و حالا با لغو مجوز تولید کارخانه تولید کننده در هفته گذشته، این محصول به بحث داغ رسانه‌ها تبدیل شده است.
6 اشتباه رایج درباره لاغر شدن شما هم جزو کسانی هستید که می‌خواهند با روش‌هایی مانند شام نخوردن یا ورزش کردن بیش از حد و سنگین لاغر شوند؟ از اینکه نتیجه نمی‌گیرید تعجب می‌کنید؟ تعجبی ندارد چون راه را کاملا اشتباه می‌روید.
نخود سبز، دشمن سرطان نخود سبز، نه تنها طعم خوبی دارد بلکه مملو از مواد مغذی است که خواص متعددی دارد.
کدام نان را باید انتخاب کرد؟ به نظر شما کدام نان سالم‌تر است و گزینه بهتری برای همراهی غذاهای شماست؟ سنگک، بربری، تافتون یا لواش؟! برای شما ارزش غذایی نان مهم است یا مدت زمان ماندگاری‌اش؟! در ادامه پاسخ کارشناسان تغذیه به این سؤال‌ها را بخوانید.