جلوگیری از ابتلا به سرطان با خوردن این انگور خوشمزه


ماده شیمیایی رسوراترول در انگور قرمز خوردن این میوه و قرار دادن آن در رژیم غذایی به سلامت بدن و جلوگیری از ابتلا به سرطان کمک خواهد کرد.

به گزارش لقمه، نتایج آزمایش های انجام شده روی موش های مستعد سرطان روده نشان می دهد که دوز کمتر این ماده باعث کاهش ۵۰ درصدی اندازه تومور شده در حالی که دوز بالاتر آن ۲۵ درصد اثر داشته است. بر اساس تحقیقات فوق مشخص شد که دوزهای پایین تر ماده شیمیایی رسوراترول دو برابر دوزهای بالاتر نتیجه بخش خواهد بود و به متوقف کردن رشد تومور بیشتر کمک می کند.

در این تحقیقات پژوهشگران انگلیسی ابتدا اثر دوز کم رسوراترول (در حدود ۲۵۰ میلی لیتر معادل یک لیوان بزرگ آب انگور قرمز) را بر روی جانوران مورد بررسی قرار داده و آن را با نتایج استفاده از دوز بالا (تقریبا دویست برابر) مقایسه کردند. نتایج آزمایش های انجام شده با توجه به نمونه تومور بیماران مبتلا به سرطان روده در استفاده از دوزهای مختلف رسوراترول نشان می دهد که دوزهای پایین تر این ماده شیمیایی می تواند بر روی سلول های سرطانی و به طور بالقوه فرآیند رشد تومور تاثیرگذار باشد.

با این حال و با توجه به وجود ماده شیمیایی رسوراترول در انگور قرمز خوردن این میوه و قرار دادن آن در رژیم غذایی به سلامت بدن و جلوگیری از ابتلا به سرطان کمک خواهد کرد.

«کارن براون»، استاد تحقیقات کاربردی سرطان در دانشگاه لستر انگلستان، در رابطه با این پژوهش و نتایج آن می گوید: «این مطالب ارائه شده و نتایج آن حاصل تحقیقات آزمایشگاهی اولیه در این رابطه بوده. در مرحله بعدی، تیم پژوهش به آزمایش های بالینی برای تایید اثر ماده شیمیایی رسوراترول در افراد در معرض خطر سرطان روده خواهند پرداخت.»

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 8175 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۱ مرداد بازدید: 2282 ساعت: 1:03 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تولید محصولات باغی ١٢ میلیون تن برآورد شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
2 رشد 51 هزارتنی صادرات کشمش سال99 نسبت به سال زراعی قبل ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۲ آبان
3 حفاظت از ریه ها با میوه و سبزیجات تیره رنگ ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد
4 خواص شیره انگور از منظر طب سنتی ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
5 جلوگیری از آب مروارید با مصرف انگور ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
6 پخت شیره وباسلوق روستای هزاوه ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر
7 چه افرادی باید از خوردن انگور بپرهیزند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ شهريور
8 حضور کنسرسیوم صادراتی خوشه فراوری انگور قزوین در نمایشگاه مسکو ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
9 آخرین بررسی های قیمت میوه و تره بار در بازار ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
10 سالاد سیب زمینی و انگور، نوعی سالاد الویه است! ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
11 از نوشیدن آّ همراه میوه های آبدار خوداری کنید ۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  استفاده از چاشنی های جایگزین نمک در غذاها پایگاه خبری لقمه: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی...

  دلایل شایع احساس گرسنگی همیشگی پایگاه خبری لقمه: چندین محرک برای گرسنگی وجود دارن...

  اگر جدی نگیرید، دندان های تان را به خطر انداخته اید حداقل یك بار جرم گیری در سال ضروری است، حتی هر 6 م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کلم kale مفید برای لاغری و سم زدایی از بدن یکی از اعضای خانواده ی کلم ها، کلم کیل Kale هست که به لاغری، سم زدایی از بدن و مقابله با پوکی استخوان کمک زیادی می‌کند اما جزو کلم‌های ناشناخته محسوب می‌شود.
فوائد شکلات تلخ برای زنان باردار اگر عاشق شکلات هستید و از طرفی باردار هم هستید باید خیلی خوشحال باشید زیرا نتایج بررسی ها نشان می دهد که مصرف شکلات تلخ در زمان بارداری مفید است.
۷ هشدار درباره حلیم این روزها با زیاد شدن مشغله‌‌های کاری و نداشتن فرصت کافی، بسیاری از خانواده‌ها ترجیح می‌دهند حلیم را از بیرون بخرند چون معتقدند برای پخت نوع خانگی این غذا مدت زمان زیادی لازم است و از طرفی بافت حلیم خانگی به خوبی‌ بافت حلیم بیرون به اصطلاح کش نمی‌‌آید.
ایران دومین تـولـیـدكـنـنـده پـستـه در جهـان سالانه حدود 600 هزار تن پسته در جهان تولید می‌شود كه ایران با تولید 200 هزار تن، اولین تولیدكننده این محصول به شمار می‌رفت اما از سال گذشته دومین رقیب تولید از ایران پیشی گرفت و كشورمان دومین تولیدكننده پسته شده است.