غفاری: نمایشگاه عکس سفره های هفت سین جشنواره ای برای پاسداشت میراث معنوی کشور


نمایشگاه عکس تخصصی سفره‌های هفت سین به مناسبت فرا‌رسیدن ایام نوروز در چندین ایستگاه‌ پررفت و آمد مترو تهران و حومه برپا شد.

به گزارش لقمه، حسن غفاری یکی از عکاسان برگزیده این جشنواره به هنرآنلاین گفت: سال گذشته در سایت لقمه متوجه برگزاری یک مسابقه شدم که به سفره های ایرانی واسلامی می پرداخت.
وی ادامه داد: دید اصلی این جشنواره معطوف به مناسب های ملی و مذهبی کشور است که اغلب این آئین ها و مناسبت های گروهی ختم به یک همنشینی و نشستن پای یک سفره می شود که این سفره می تواند در ماه محرم، رمضان، و یا سفره۷ سین و ... باشد.
غفاری افزود: وقتی دیدم این مرکز به صورت شخصی کار می کند و دست روی میراث معنوی کشور گذاشته که رو به فراموشی است و در مواجه با کم لطفی های فرهنگی در کشور و حرکت جهانی برای از بین بردن پاره فرهنگ ها و نابودی آنها گذاشته است، با هدف حمایت از این جشنواره شرکت کردم.
این هنرمند عکاس گفت: بعد از داوری، عکسهایم موفق به دریافت جایزه شد. اما از آنجا که تنها به احترام پاسداشت میراث معنوی کشور در این جشنواره حضور یافتم جایزه را دریافت نکردم و تنها از برگزار کنندگان خواستم تا این راه را ادامه دهند که خوشبختانه به تعهدات خود پایبند ماندند.
غفاری تصریح کرد: فراخوان امسال هم در راه است و این جایزه به دو جایزه ۳۰۰ هزار تومانی تقسیم شد که قرار است در جشنواره ۹۱ با موضوع سبزه این جایزه به برگزیدگان اهدا شود.
وی درباره آثاری که دراین جشنواره شرکت داده است گفت: عکسهایی که انتخاب شد سال گذشته در استان کهگیلویه وبویر احمد در شهرستان دنا گرفته شده است.




کد: 830 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ پنج شنبه ۲۵ اسفند بازدید: 4094 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
2 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
3 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
4 تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر
5 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
6 تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچی‌های پیشکسوت هیئات حسینی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
7 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
8 دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
9 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
10 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
11 توصیه های طب ایرانی برای تغذیه زائران اربعین ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  داروهای فشارخون همزمان با این غذاها مصرف نکنید مصرف مواد غذایی فرآوری شده حاوی سدیم برای بیماران ...

  غذاهایی که نباید در بهار مصرف کرد/معرفی خوراکی‌های لطیف استاد دانشکده طب سنتی تهران گفت: مصرف خوراکی‌هاى ل...

  آشنایی با غذاهای ضد آنفلوانزا اگرچه با پیشرفت علم پزشکی، آنفلوانزا دیگر بیماری ک...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت