همایش روز جهانی غذا با حضور وزیر بهداشت برگزار شد


همایش روز جهانی غذا با حضور وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو در سالن اجلاس سران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، همایش روز جهانی غذا صبح امروز شنبه 25 مهرماه با حضور «دکتر حسن هاشمی» وزیر بهداشت، «دکتر رسول دیناروند» رئیس سازمان غذا و دارو، تعدادی از مدیران ارشد سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت، صاحبان صنایع غذایی و همچنین اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در سالن اجلاس سران برگزار شد.

 

 

در این مراسم نشان ایمنی و سلامت به فرآورده های غذایی دارای معیارهای بالاتر از ضوابط سازمان غذا و دارو اعطا شد. 

 

بر این اساس، همچنین نمایشگاهی از محصولات دارای نشانگر رنگی تغذیه ای، نشان ایمنی و سلامت، محصولات غذایی ویژه و سودمند، فعالیت و عملکرد معاونت های غذا و دارو، غذاهای محلی و سنتی و نمادها و محصولات و صنایع دستی و بومی، در محل سالن اجلاس سران برای بازدید دایر است.

 

حسینی: 145 محصول نشان ایمنی سلامت غذا از وزارت بهداشت دریافت کرده‌اند

«هدایت حسینی» مدیرکل نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در همایش روز جهانی غذا در سخنانی گفت: هم‌اکنون در دنیا در حدود 900 میلیون نفر و یا به روایتی حدود یک میلیارد نفر غذای کافی به آنان نمی‌رسد، بنابراین ما نیز باید در ایران برای رسیدن غذای کافی و سالم تلاش کنیم که این مهم در گروی سلامت زنجیره غذایی از تولیدکننده تا مصرف‌کننده است تا بتوان غذای کافی در اختیار جامعه قرار داد.

 

وی با اشاره به اهدای نشان سلامت غذا که تاکنون 12 دوره برگزار شده و امروز سیزدهمین دوره آن با اهدای این نشان به 26 محصول برگزار می‌شود، بیان کرد: تاکنون 145 محصول نشان ایمنی سلامت غذا را از وزارت بهداشت دریافت کرده‌اند که عالی‌ترین نشان سلامت در وزارت بهداشت به حساب می‌آید که برای ایمنی غذا ارائه می‌شود و محصولاتی که افزودنی نداشته باشند این نشانه‌های ایمنی غذا را دریافت می‌کنند.

 

مدیرکل نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: این برخی از فرآورده‌های برگزیده فرآورده‌های لبنی هستند که غنی‌شده با ویتامین D بوده و برخی تنقلات سالم نیز امروز این نشان ایمنی سلامت را دریافت می‌کنند.

 

وی افزود: بنابراین برای برخی تنقلات ناسالم نیز فرآورده‌هایی مانند میوه‌های خشک را تولیدکنندگان تهیه کردند که آنها نیز نشان ایمنی سلامت دریافت می‌کنند تا مصرف سرانه اینگونه محصولات در کشور افزایش یابد. 

 

حسینی به محصول برنج که یکی از بهترین محصولات ایران به حساب می‌آید اشاره کرد و گفت: با به کارگیری نظام رهگیری برای محصول برنج توانستیم 50 درصد آلاینده‌ها و مشکلات برنج تولید داخل را کاهش دهیم و این محصول نیز امروز نشان ایمنی سلامت دریافت می‌کند. 

 

وی با اشاره به چای که یکی از فرآورده‌های مهم ایران به حساب می‌آید، بیان کرد: آلاینده‌های در حد مجاز این فرآورده نیز در حدود 50 درصد کاهش یافته است و این محصول نیز امروز نشان ایمنی سلامت دریافت خواهد کرد.


جلالی پور: ظرفیت‌های خوبی در حوزه کشاورزی و صنایع غذایی داریم

در بخش دیگری از این مراسم، محسن جلالی‌پور در همایش روز جهانی فردا با اعلام این خبر اظهار کرد: در سال‌های گذشته نیازی برای صنعت غذای کشور در پیوستن به تجارت جهانی دیده نمی‌شد اما اکنون صنعت غذای ایران باید خود را باید به صنعت تجاری جهانی وصل کند که اتاق بازرگانی و کانون صنایع غذایی ایران برنامه‌های مختلفی برای تحقق این امر دارند.


رئیس اتاق بازرگانی ایران افزود: ظرفیت‌های خوبی در حوزه کشاورزی و صنایع غذایی داریم و با استفاده از این ظرفیت‌ها و بهره‌گیری از موقعیت ایران در منطقه جغرافیایی خود سازه مناسبی برای صادرات محصولات صنعت غذای ایران به کشورهای اطراف وجود دارد.

جلال‌پور افزود: یکی دیگر از مزایای صنعت کشور تولید غذای حلال است اما نگرانی‌هایی نیز از لحاظ تامین آب مورد نیاز وجود دارد که این مشکل با افزایش بهره‌وری در سطح زیر کشت فعلی و حضور در اراضی سراسر زمینی قابل رفع است.

وی با تاکید بر اینکه 17 درصد از اشتغال کشور مربوط به صنعت غذای است گفت: اگر به دنبال افزایش بهره‌وری و تولید محصولات کشاورزی نباشیم صنایع ما در سالهای آینده نمی‌تواند اشتغال خود را حفظ کند.

این مقام مسئول  اضافه کرد: برخی از شایعات موجود در بخش صنایع غذایی مربوط به نحوه بازاریابی کالاهای قاچاق، رقابت‌های ناسالم و تولیدات زیرزمینی است که در این ارتباط از مسئولین می‌خواهیم با گسترش نظارت‌ها اعتماد مردم جلب شود.

رئیس اتاق بازرگانی ایران افزود: با واگذاری امور نظارتی به تشکل‌های تولیدی، بخش صنایع غذایی می‌توان نظارت‌ها را توسعه را بهبود داد که از این طریق علاوه بر انجام نظارت‌‌های لازم اعتماد مردم نیز جلب می‌شود.

این مقام مسئول در بخش خصوصی گفت: برای داشتن رقابت سالم در اقتصاد کشور لازم است که بخشی از خریدهای تضمینی توسط بخش خصوصی انجام گیرد.

وی یادآور شد: در مواردی مشاهده شده که کالاهایی که به صورت تضمینی و توسط دولت خریداری می‌شود منجر به رقابت در بازار می‌شود.

جلال‌پور با تاکید بر ایجاد برند مشترک در کشورهای اطراف گفت: صنعت غذای کشور می‌تواند با ایجاد برند مشترک در کشورهای اطراف در عرضه محصولات خود موفق‌تر باشد.

وی گفت: صنعت زیرزمینی از کیفیت و سلامت لازم برخوردار نیست و در این ارتباط باید رسانه‌ها و فضای مجازی پررنگ‌تر درباره آنها بپردازند تا ماهیت آنها مشخص شود همچنین صنایع غذایی شفاف و سالم در بازار حضور بهتری داشته باشند.

رئیس اتاق بازرگانی ایران در پایان گفت: بسته خروج از رکود ساعت 12 امروز رونمایی می‌شود که این مهم می‌تواند نقش مهمی در صنعت غذایی کشور داشته باشد.

مراسم روز جهانی غذا به همت سازمان صنایع غذایی ایران برگزار می شود.

 

اخبار تکمیلی متعاقبا منتشر می شود.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست




کد: 8310 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ جمعه ۲۴ مهر بازدید: 1752 ساعت: 9:10 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 همایش پای کار ایران قوی برگزار شد/ مسیر اشتغال از طریق وام اشتباه است ۱۴۰۱ جمعه ۶ آبان
2 نشان ایمنی غذا به کدام شرکت تعلق می گیرد/ توانایی ایران در صادرات غذای حلال ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۶ مهر
3 تلاش اتاق بازرگانی تهران برای مذاکرات تجاری جدید با نمایندگان دو کشور اروپایی ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۱ ارديبهشت
4 نخستین همایش ایران و گردشگری خوراک در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۱ بهمن
5 همایش بهبود کیفیت خدمات و تأمین مالی در صنعت گردشگری برگزار می‌شود ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
6 کاهش روی و بروز کم خونی در زنان باردار/ آسم و ام اس در کمین زنان و مردان ۱۳۹۶ شنبه ۱۴ بهمن
7 اولین همایش بین المللی فرآورده های حلال در مشهد برگزار می شود ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
8 نقش ایران در صنعت حلال دنیا رضایت بخش نیست ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
9 مردم مواد غذایی دارای برچسب اصالت خریداری کنند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
10 کشاورزی خانوادگی از موضوعیت جدی برخوردار است ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر
11 همایش روز جهانی غذا برگزار می‌شود ۱۳۹۶ شنبه ۲۲ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  قطع نمک از عوامل افزایش خطر بیماری‌های قلبی و سکته دانشمندان هشدار دادند که قطع کردن مصرف نمک، می‌تو...

  نکات مهم در رژیم درمانی بیماران سلیاکی پایگاه خبری لقمه: با رعایت رژیم غذایی فاقد گلوتن ع...

  عوارض ناشی از آلودگی هوا را با یک سیب در روز کاهش دهید یک متخصص تغذیه گفت: مصرف روزانه یک عدد سیب می‌توان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

معجزه زنجبیل برای لاغری، کاهش درد و درمان دیابت یک محقق و مدرس طب اسلامی - ایرانی گفت: گیاه زنجبیل مزاج گرمی دارد و دارویی بسیار مفید برای اصلاح عملکرد سلولهای بدن است.این گیاه دارویی ضد درد و سرماخوردگی و لاغرکننده است.
اگر رژیم غذایی بگیرید دیرتر پیر می شوید! تحقیقات نشان می‌دهد که اگر میزان کالری‌های دریافتی تا 40 درصد کاهش یابند روند پیری سلول‌ها آهسته شده و عمر طولانی خواهد شد، از این رو محققان تلاش می‌کنند راهی پیدا کنند تا تأثیرات محدودیت کالری روی مغز را با یک دارو تقلید کنند.
با دمنوش‌های گیاهی به جنگ آنفلوآنزا بروید پایگاه خبری لقمه: هیچ نوشیدنی مثل یک دمنوش خوشمزه و داغ، حال آدم سرماخورده را دگرگون نمی‌کند. با دمنوش‌های گیاهی به جنگ سرماخوردگی و آنفلوآنزا و عوارض شایع زمستان بروید.
با رژیم غذایی شادی‌آور آشنا شوید دلایل زیادی برای خندیدن و راه‌های زیادی برای بشاش بودن وجود دارد. اگرچه هجوم استرس‌های روزانه سعی دارد بر این احساس غلبه کرده و ما را به فردی خشن و ناامید تبدیل کند.