برگزاری چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی دام و طیور از 8 آبان


مدیر اجرایی چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی دام و طیور گفت: چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی دام، طیور و فرآورده‌های لبنی و صنایع وابسته از 8 تا 11 آبان ماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، محمد‌علی مقیسه، مدیر اجرایی چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی دام، طیور و فرآورده‌های لبنی و صنایع وابسته در نشست خبری این رویداد گفت: این نمایشگاه از 8 تا 11 آبان ماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران دایر است.

وی با بیان اینکه سال گذشته این نمایشگاه در مجمع نمایشگاه‌های بین‌المللی ثبت جهانی شده، افزود: در این نمایشگاه رشد 30 درصدی شرکت‌کنندگان داخلی و 40 درصدی شرکت‌کنندگان خارجی را شاهد هستیم.

مدیر اجرایی چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی دام، طیور و فرآورده‌های لبنی و صنایع وابسته تصریح کرد: 335 شرکت داخلی و حدود 100 شرکت بین‌المللی در این نمایشگاه حضور دارند.

مقیسه تصریح کرد: مساحت نمایشگاه 50 هزار متر مربع است که از این مساحت 25 هزار متر تحت پوشش غرفه‌ها قرار دارد.

وی با بیان اینکه 16 کشورهای آسیایی، اروپایی و آمریکایی در این نمایشگاه شرکت دارند، تصریح کرد: ترکیه، چین، تایوان، ایتالیا، آلمان، دانمارک، هند، اسپانیا، کره جنوبی، هلند، فرانسه، بلژیک، اتریش از جمله کشورهای شرکت کننده در این نمایشگاه هستند.

مدیر اجرایی چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی دام، طیور و فرآورده‌های لبنی و صنایع وابسته گفت: وزیر کشاورزی لیتوانی و چند هیئت بلند پایه از فرانسه و آلمان و نمایندگانی از مرکز مرغداری هلند، مدیرکل طیور سوریه از جمله بازدیدکنندگان این نمایشگاه هستند.

وی افزود: در طول برگزاری نمایشگاه‌ها 4 همایش‌ و کارگاه‌هایی برگزار می‌شود که این کارگاهها در بخش دامپزشکی، دارو، تجهیزات و خوراک دام است. 

مقیسه تصریح کرد: با حضور برخی از مسئولان وزارت جهاد کشاورزی افتتاحیه این مراسم 10 صبح روز جمعه 8 آبان در محل این نمایشگاه برگزار می‌شود.

مدیراجرایی چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی دام، طیور و فرآورده‌های لبنی و صنایع وابسته تصریح کرد: بازدیدگان از 8 تا 11 آبان ماه از ساعت 9 تا 16 می‌توانند از این نمایشگاه دیدن کنند.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 8355 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ سه شنبه ۵ آبان بازدید: 2205 ساعت: 9:26 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
2 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
4 فعلا شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم در دستور کار نیست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
5 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
6 آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
7 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
8 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
9 ثبت‌ سفارش انبه تا ۱۰ خرداد ممنوع است ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
10 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
11 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه برای زانوها برخی مکمل‌های تغذیه‌ای ممکن است در زانو درد‌های حا...

  چرا باید همراه غذا پیاز بخوریم ترکیبات گوگرددار در پیاز عضلات صاف ریه را تحریک کر...

  چگونه از میوه عید نگهداری کنیم؟ معمولا در ایام عید مردم اقدام به خرید میوه به مقدا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
آنچه درباره خواص زعفران نشنیده اید! گیاه زعفران اثرات قابل ملاحظه ای بر روی ژن هایی دارد که عملکرد سلول های بینایی را تنظیم می کنند.
همه چیز درباره «تب کریمه کنگو» از شایعات تا تکذیب وزارت بهداشت پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت با تکذیب انتشار بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت آلوده، تاکید کرد: برخی فکر می‌کنند که خوردن گوشت آلوده می‌تواند منجر به انتشار این بیماری شود؛ این موضوع را قویا تکذیب می‌کنم زیرا تنها عامل ابتلا به این بیماری تماس با لاشه و خون تازه حیوان بیمار است.
دوری از این بیماری‌ها با مصرف ماست کم چرب پژوهش‌ها بیانگر این است که اضافه کردن ماست کم چرب به غذای روزانه، ریسک بالا بردن فشار خون را کاهش می‌دهد.