امسال یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن برنج تولید شد


مدیرکل غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به کاهش ۴۰ درصدی سطح زیر کشت برنج در مناطق غیرشمالی، اعلام کرد: با ۱۵۰ هزار تن افزایش، یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن برنج امسال تولید شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، کاوه خاکسار مدیرکل غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی گفت: براساس برآوردهای انجام شده تولید برنج امسال با حدود 150 هزار تن افزایش نسبت به سال قبل به یک میلیون و 800 هزار تن رسید.

وی شرایط آب و هوایی و مدیریت منابع آب را عامل افزایش تولید برنج دانست و افزود: نیاز به واردات برنج را بخش بازرگانی وزارتخانه تعیین می‌کند.

مدیرکل غلات و محصولات اساسی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: اگرچه واردات برنج امسال به دلیل موجودی برنج از سال‌های قبل ممنوع بوده، اما بخشی از نیاز داخلی باید از طریق واردات انجام شود که تصمیم‌گیری در این رابطه برعهده بخش بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی است.

وی مصرف سالانه برنج را حدود 3 میلیون تن عنوان کرد و گفت: برای جلوگیری از لطمه به تولید‌کنندگان داخلی باید هرگونه وارداتی با برنامه‌ریزی باشد.

خاکسار با اشاره به کمبود منابع آبی در کشور تصریح کرد: امسال 35 تا 40 درصد از سطح زیر کشت برنج در مناطق غیرشمالی کاسته شد.

مدیرکل غلات و محصولات وزارت جهاد کشاورزی بیان داشت: علیرغم کاهش سطح زیر کشت برنج در مناطق غیرشمالی به دلیل کمبود آب، اما تولید برنج به دلیل کشت مجدد و کشت رتون برنج در مناطق شمالی، حدود 150 هزار تن افزایش تولید داشت.

وی افزود: کاهش سطح زیر کشت برنج و افزایش عملکرد در طرح اقتصاد مقاومتی برنج در وزارتخانه پیش‌بینی شده است.

وی با بیان اینکه مزارع برنج برای اندازه‌گیری میزان سموم مرتبا پایش می‌شود ، گفت: با دستورالعمل‌هایی که در مورد میزان و نحوه به کارگیری سموم در اختیار کشاورزان قرار داده می‌شود، اجازه نمی‌دهیم که محصولی آلوده تولید شود.

 

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را درباره آن، با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 8356 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ سه شنبه ۵ آبان بازدید: 1515 ساعت: 9:51 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
2 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
4 فعلا شارژ کالابرگ دهک‌های چهارم تا هفتم در دستور کار نیست ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
5 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
6 آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
7 بازگشت ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و برخی کالاهای اساسی ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
8 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
9 ثبت‌ سفارش انبه تا ۱۰ خرداد ممنوع است ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
10 آیا آب قند برای نوزاد ضرر دارد؟ ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱ خرداد
11 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  صبح و ظهر و شب امتحان چه بخوریم؟ سال‌ها پیش، وقتی ما مثل خیلی از خواننده‌های این صف...

  پنج ماده غذایی که منجر به کاهش تری گلیسرید خون می‌شوند خطرات ناشی از چربی بالا که مرتبط با سنجش سلامتی و ...

  داروهای گیاهی چینی عوارض جانبی درمان سرطان را کاهش می دهند پایگاه خبری لقمه: نتایج یک آزمایش کوچک جدید حاکی ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مکمل طبیعی برای لاغری را بشناسید سیب حاوی فیبر حلّال بسیار مفیدی به نام پکتین است: این فیبر را می‌توان «تله‌ی چربی‌ها» نامید.
کی و چقدر آبمیوه به کودکمان بدهیم؟ هیچ هیجانی مثل تماشای اولین روز میوه خوردن بچه‌ها نیست. وقتی که میوه را به سروصورت‌شان می‌مالند وصحنه‌های بدیعی را به وجود می‌آورند. برای همین والدین همیشه منتظر رسیدن این روز هستند و در مورد مصرف میوه درتغذیه کودک شان سوالاتی دارند.
افرادی که برچسب مواد غذایی را می‌خوانند، لاغرتر هستند تحقیقات نشان می دهند که خواندن برچسب مواد غذایی موجب پیشگیری از چاقی به ویژه در زنان می شود.
آشنایی با یک رژیم غذایی برای داشتن قلب سالم بیماری‌های قلبی و عروقی یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در دنیا است. همچنین شایع‌ترین علل مرگ و میر در کشور ما نیز بیماری‌های قلبی – عروقی است. افزایش این نوع بیماری ناشی از تغییرات در رژیم غذایی، فعالیت بدنی و مصرف دخانیات بوده که به دلیل تغییر در شیوه زندگی ناشی از شهرنشینی و صنعتی شدن پدید آمده است.