سرمازدگی گوجه‌فرنگی خوزستان وبهبهان‌/ وزارت کشاورزی باید از گرانی جلوگیری کند


پایگاه خبری لقمه: رییس اتحادیه بارفروشان از سرمازدگی گوجه‌فرنگی‌های خوزستان و بهبهان خبر داد و گفت: وزارت جهاد کشاورزی باید با ارائه و اصلاح الگوی مناسب کشت از گرانی و کمبود میوه در بازار جلوگیری کند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه،  محسن محمودی در گفت‌وگویی، با بیان اینکه کار اصلی وزارت جهاد کشاورزی برنامه‌ریزی برای کشاورزان است، اظهار کرد: وزارت جهاد کشاورزی اگر الگوی خوبی داشته باشد و مصرف سرانه را به کشاورزان اطلاع دهد، همه آن‌ها می‌دانند که هر ساله به چه میزانی باید کشت کنند؛ به عنوان مثال یک سال که با کمبود سیب‌زمینی مواجه می‌شویم در سال آینده همه کشاورزان به تولید آن اقدام می‌کنند و همین موضوع باعث می ‌شود محصولات روی دستشان باقی بماند و به دلیل کاهش قیمت بسیار زیاد، با زیان مواجه می‌شوند.

وی با بیان اینکه دولت باید کشاورزان را حمایت کند، گفت: اگر در یکسال کشاورزان در رابطه با محصولی تولید بیش از نیاز داشته باشند وزارت جهاد می تواند مازاد آن را از کشاورزان خریداری کند تا آن‌ها متضرر نشوند چون با عرضه زیاد محصول به بازار با کاهش قیمت زیادی مواجه می شویم.

محمودی ادامه داد: در بعضی مواقع نیز شاهدیم که محصولی در بازار کمیاب می‌شود و در آن زمان وزارت جهاد کشاورزی باید بتواند با برنامه‌ریزی‌هایی که از قبل انجام داده محصولاتی که در انبارها ذخیره کرده را به بازار عرضه کند تا تناسب بین عرضه و تقاضا برقرار شود و با افزایش قیمت زیاد در بازار مواجه نشویم.

ضرورت استفاده وزارت جهاد کشاورزی از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان مربوطه

رییس اتحادیه بارفروشان همچنین بر ضرورت استفاده وزارت جهاد کشاورزی از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان مربوطه تاکید کرد و افزود: اگر وزارت جهاد کشاورزی زمین در اختیار به فارغ‌التحصیلان قرار دهند آن‌ها می‌توانند ایده‌های خود را اجرا کنند.

محمودی گفت: به دلیل سرمایی که در چند روز گذشته داشتیم گوجه فرنگی‌های خوزستان و بهبهان از بین رفتند؛ بنابراین وزارت جهاد کشاورزی باید در این زمینه ورود کند یا در بعضی مواقع باید از طریق واردات اقدام به تنظیم بازار کند، چون برخی مواقع فقط از طریق واردات است که می‌توان بازار را به تعادل رساند.

وی در عین حال تأکید کرد: وزارت جهاد کشاورزی باید با اتحادیه‌های مربوطه مشورت کند ولی همکاری‌های لازم انجام نمی‌شود.

 

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 8423 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۲۱ آذر بازدید: 1644 ساعت: 9:19 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
2 با توزیع بار جدید در بازار قیمت گوجه فرنگی کاهش یافت ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
3 چرا عزاق واردات گوجه‌فرنگی ایرانی را آزاد کرد؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۳۰ مهر
4 سطح کشت گوجه فرنگی در فضای آزاد در آذربایجان شرقی نصف می شود ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۹ مرداد
5 فوت و فن پخت یک دلمه خوشمزه با برگ مو ۱۴۰۲ سه شنبه ۶ تير
6 عوارض صادراتی برخی محصولات جالیزی ابلاغ شد ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
7 بالاترین و کمترین قیمت اقلام خوراکی اعلام شد ۱۴۰۱ چهارشنبه ۹ آذر
8 بلاتکلیفی تولیدکنندگان رب گوجه با قیمت‌های جدید ۱۴۰۱ شنبه ۱۵ مرداد
9 اعلام جزئیات قیمت کالاهای اساسی در روزهای پایانی خرداد/ گرانی برنج و مرغ ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد
10 عرضه رب گوجه فرنگی کم شد/ اعلام قیمت مصوب قند و شکر ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۳ خرداد
11 جزییاتی از صحت و سقم گوجه سبز میلیونی ۱۴۰۱ دوشنبه ۱ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  افزایش انرژی و تمرکز با این مواد غذایی بسیاری از مواد خوراکی تاثیر درمانی دارند و در اغل...

  داشتن پوستی سالم با خوردن آووکادو پایگاه خبری لقمه: آیا آووکادو برای پوست شما مفید ا...

  سفیدکننده های طبیعی دندان سفیدی دندان ها به واسطه انواع خوراکی و سیگار و قهو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

صید شب چراغی، زنگ خطری برای صیادان هرمزگانی صید شب‌چراغی یکی از انواع صید غیر اصولی است که صیادان غیر قانونی طی دو سال اخیر در هرمزگان بسیار از آن استفاده می کنند.صیدی که زیست گاه آبزیان در خلیج فارس را به خطر انداخته است.
افزایش وزن به روش سالم با این که بیشتر وقت ها درباره اتخاذ روش های سالم کاهش وزن گفته و شنیده ایم اما نباید این نکته را فراموش کنیم که تعدادی از افراد از لاغری مفرط رنج می برند.
انواع آرد برای تهیه غذاها+ دستور پخت غذا وقتی می‌گوییم آرد، شاید فکر کنید آرد، آرد است دیگر؛ چه فرقی می‌کند! اما باید بدانید آردها با وجود ظاهر مشابه هم، بسیار متفاوت‌تر از آن هستند که شاید باورتان نشود.
چلوکباب شاهکار چه کسی بود؟ یک مغازه بود و جارچی اش که سر ظهر راه می افتاد در کوچه و بازار و مردان محله را به ناهار دعوت می کرد. مردها جمع می شدند توی دکان و روی سکوهایی که دور تا دورش ساخته بودند، می نشستند تا سینی معروف چلوکبابی جلویشان گذاشته شود. یک سینی بزرگ با بشقاب و نان سنگگ و پیاز و سماق و دوغ و گاهی شربت آبلیمو.