ثبت علامت مک‌دونالد به معنای صدور مجوز فعالیت نیست


پایگاه خبری لقمه: یک مقام آگاه توضیحاتی را در خصوص ثبت علامت تجاری مک دونالد و انتشار آگهی ثبت این علامت از طریق روزنامه رسمی ارائه کرد و گفت: ثبت علامت تجاری به معنای مجوز فعالیت نیست.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، یک منبع آگاه در گفت‌وگویی درباره ثبت علامت تجاری مک دونالد اظهار کرد: هر چند که این مسئله مربوط به سال‌های قبل است اما منظور از ثبت علامت، اجازه فعالیت نیست و اجازه فعالیت را باید وزارت بازرگانی صادر کند.

این مقام مسئول اضافه کرد: به عنوان مثال، شرکت کوکاکولا در سال 1306، علامت تجاری خود را در ایران به ثبت رسانده تا فرد دیگری از این علامت تجاری در ایران استفاده نکند. «سیتی بانک» نیز 80 سال پیش در ایران به ثبت رسیده است و با اینکه در کشورمان هیچ شعبه و فعالیتی ندارد اما زمانی که بانک شهر می‌خواست از این عنوان استفاده کند، اجازه نداد. KFC نیز 5 یا 10 سال پیش در ایران به ثبت رسیده است اما این به معنای مجوز فعالیت نیست.

وی افزود: البته هرگاه فضای فعالیت برای این شرکت‌ها فراهم شود، می‌توانند با مجوز وزارت صنعت و دستگاه‌های مربوطه فعالیت کنند؛ بنابراین ثبت علامت تجاری، به معنای مجوز فعالیت نیست. این شرکت‌ها، علامت‌های تجازی خود را به ثبت می‌ رسانند و حق‌الثبت را نیز به دولت پرداخت می‌کنند تا افراد یا سازمان‌های دیگر از این برند‌ها در ایران استفاده نکنند.

این منبع آگاه اضافه کرد: همین شرکت KFC که قبلا در ایران به ثبت رسیده، از افراد متعددی که از این علامت در ایران استفاده کردند، به دادگستری شکایت کرده و پرونده‌های متعددی در این ارتباط مفتوح است.

وی گفت: در طرف مقابل نیز بسیاری از شرکت‌های معروف ایرانی علامت‌ تجاری خود را در بیشتر کشورهای دنیا از جمله آمریکا و کانادا به ثبت رساند‌اند تا از این علامت‌ها در آن کشورها استفاده نشود. هر چند امروز به خاطر برخی مسائل از جمله تحریم‌ها، صادرات به کشورهایی مانند آمریکا را نداریم اما ثبت علامت، یک مسئله ایجابی است تا افراد دیگر از این علامت‌ها سوء استفاده نکنند.

وی با بیان اینکه ثبت علامت‌های تجاری از سال 1304 آغاز شده است گفت: شرکت کوکاکولا در سال 1306، علامت تجاری خود را در ایران به ثبت رساند. اگر در دوره‌ای اجازه فعالیت نداشت اما علامت خود را ثبت کرد و امروز یکی از شرکت‌های ایرانی، لایسنس این شرکت را کسب کرده و محصولاتش را تولید می‌کند. هرگاه هم اجازه فعالیت نداشته باشد، محصولاتش تولید نمی‌شود اما علامت شرکت ثبت شده و فرد یا شرکت دیگری، حق استفاده از آن علامت را ندارد.

این مقام مسئول گفت: ایران عضو کنوانسیون پاریس است و علامت‌های خارجی در ایران و ایرانی در خارج از کشور می‌تواند ثبت شود و ثبت علامت به معنای مجوز فعالیت نیست. ثبت علامت یک جنبه اثباتی و یک جنبه سلبی دارد.

اخیراً علامت تجاری مک دونالدو تحت عنوان مک فلری در ایران به ثبت رسیده و آگهی ثبت این علامت نیز در روزنامه رسمی منتشر شده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :تسنیم

کد: 8476 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۴ آبان بازدید: 1915 ساعت: 11:44 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
2 دانه ای که برای لاغری معجزه می کند ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
3 چرا مصرف زیاد دارچین خطرناک است؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۹ ارديبهشت
4 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
5 صرف نظر چینی‌ها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
6 دمنوش‌ها و راز خوابی آرام ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۷ فروردين
7 درمان پیش دیابت با کلم بروکلی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
8 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
9 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
10 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
11 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سوپ و آش؛ غذایی کامل برای سرماخوردگی یک متخصص تغذیه با تاکید براینکه مواد مغذی از دست ر...

  بادمجان موثر در كاهش وزن و رفع كم خونی بادمجان بر خلاف آنچه كه عوام اعتقاد دارند كه بی بو...

  روغن ماهی روند پیری را كندتر می‌كند پزشكان می‌‌گویند: ورزش متعادل به همراه مصرف مداوم ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افزایش میل جنسی با این 5 ماده غذایی در این نوشتار، به چند گیاه افزایش‌دهنده میل جنسی در مردان و زنان و یک داروی گیاهی که فقط در خانم‌ها باعث افزایش میل جنسی و برطرف کردن بی‌میلی و سردمزاجی می‌شود، اشاره می‌کنیم.
فرهنگ و سنت‌های غذایی مرسوم در کشور چین پایگاه خبری لقمه: جمهوری خلق چین، پر جمعیت ترین کشور جهان است و دو بخش خودمختار به نام های هنگ کنگ و ماکائو دارد. مردم این کشور پهناور، فرهنگ، سنت، اعتقاد، سبک زندگی، پوشاک و باورهای خاص و ویژه ای دارند که نمونه مشابه آن ها را در کمتر کشورهای دنیا می توان شاهد بود.
ماکارونی و برنج کلسترول را بالا میبرند بعضی ازافرادکه ازکلسترول بالا رنج می برند ، روش هایی راجستجـــــومی نمایندکه بتــــــوانند بر اساس آنها میزان کلسترول LDL خودراکاهش دهندواین امرتنها ازطریق تنظیم یک رژیم غذایی مناســـــب تحقق می یابد . در ادامه به بحث درموردبرنامه های غذایی مختلف می پردازیم که میتواننددرکاهش کلسترول LDL نقش داشته باشند .
پاستیل استخوان‌ساز است ؟ حتماً شنیده‌اید كه برخی خوردن پاستیل را توصیه می‌كنند و می‌گویند به علت ژلاتینی كه دارد پرخا‌صیت و استخوان ساز است.