"مک فلری" آمریکا با کدام مجوز وارد ایران شد؟


پایگاه خبری لقمه: در حالی اسناد ثبت برند فست فود آمریکایی "مک فلریMcFLURRY" در ایران که نام یکی از محصولات شرکت مک دونالد است، منتشر شده که رئیس اتاق اصناف با قاطعیت اعلام کرد، وزارت صنعت هیچ مجوزی صادر نکرده است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، بعد از گفتگوی علی فاضلی، رئیس اتاق اصناف ایران درباره اینکه مک‌دونالد درخواستی برای فعالیت در ایران نداشته است و قرار نیست که برای فعالیت چنین بنگاه‌هایی در ایران مجوز صادر شود، در اثنای برگزاری مراسم عزاداری ماه محرم که توجه رسانه ها به امور دیگر کمتر است، اسنادی در خصوص ثبت علامت تجاری شرکت مک دونالد در ایران با نام تجاری «مک فلریMcFLURRY» که نام یکی از محصولات شرکت مک دونالد است، منتشر شد که نشان می داد این برند آمریکایی که نمادی از فرهنگ آمریکایی نیز به حساب می‌آید در ایران به ثبت رسیده است.

 

 

این امر دوباره واکنش رئیس اتاق اصناف را بر انگیخت و گفت: هیچ شرکتی با نام مک دونالد و نام های مشابه ثبت نشده و هیچ مجوزی از طریق وزارت صنعت صادر نشده است.

وی افزود: اگر قرار باشد یک شرکت خارجی در داخل کشور به عنوان یک برند ثبت شود اول باید در قوه قضائیه ثبت شرکت شود.

وی ادامه داد : در مرحله دوم این بنگاه اقتصادی باید از وزارت صنعت، معدن و تجارت مجوز بگیرد و بعد هم به امور اصناف می آید تا مجوزهای لازم را برای فعالیت به عنوان یک فروشگاه بزرگ یا فروشگاه زنجیره ای دریافت کند.

فاضلی افزود: برای شرکت مک دونالد در مرکز اصناف یا وزارت صنعت هیچ نامی ثبت نشده است.

وی خاطرنشان کرد: با قاطعیت عرض می کنم که وزارت صنعت، معدن و تجارت این مجوز را صادر نکرده و این موضوع حتی طرح هم نشده است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :تسنیم

کد: 8477 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ دوشنبه ۴ آبان بازدید: 4169 ساعت: 11:54 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
2 دانه ای که برای لاغری معجزه می کند ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
3 چرا مصرف زیاد دارچین خطرناک است؟ ۱۴۰۴ يکشنبه ۲۹ ارديبهشت
4 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
5 صرف نظر چینی‌ها از اصرار برای ماندن در بازار امریکا/تبعات جنگ تعرفه ای برای امریکایی و چینی ها ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
6 دمنوش‌ها و راز خوابی آرام ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۷ فروردين
7 درمان پیش دیابت با کلم بروکلی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
8 بدغذایی در کودکان؛ از شناخت اختلال تا راهکارهای درمانی ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
9 خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
10 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
11 مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  جوان كردن پوست با خوردن زردآلو بتا كاروتن موجود در زرد آلو مانع پینه بستن وخشك شد...

  خواص شگفت انگیز خرفه برای کودکان و بزرگسالان+عوارض پایگاه خبری لقمه: قرار دادن خرفه در رژیم غذایی کود...

  مواد قندی سطح یادگیری را بالا نمی برد دکتر ضیاء الدین مظهری با اعلام صحت نداشتن آین باور...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

انواع سبزی‌خوردن و خواص آنها تا چندی پیش سبزی خوردن پای ثابت اکثر سفره‌های ایرانی بود. وقتی سفره پهن می‌شد اولین چیزی که در مرکز سفره خودنمایی می‌کرد، یک سبد پر از انواع سبزی‌های تازه بود، اما حالا دیگر حضور این سمبل شادابی و طراوت سفره کمرنگ شده است.
روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران پایگاه خبری لقمه: سرآشپزان می‌توانند با استفاده از خلاقیت و آزادی در آشپزی، تنوع بخشیدن به منوی غذاها را تجربه کنند. ایده‌ها و ترفندهای مختلفی وجود دارد که می‌تواند به آن‌ها در این زمینه کمک کند.
این خوراکی ضد سرطان پروستات است محققان دانشگاه کالیفرنیا در تحقیقات اخیر خود دریافتند که گردو سرعت رشد تومورهای سرطانی پروستات را در موش های آزمایشگاهی کاهش می ‌د‌هد.
آشنایی با خوراکی های شادی آور! خواب کافی، خندیدن، گذراندن زمان با افراد شاد و مدیتیشن، همگی می توانند به شاد کردن افراد کمک کنند. اما علم نشان می دهد که ما می توانیم با خوردن برخی مواد خوراکی شادتر و خوشحال تر باشیم.