معاون حجتی اعلام کرد:
تولید چغندرقند امسال۸ درصد افزایش یافت/ نیازی به واردات شکر نداریم


پایگاه خبری لقمه: معاون وزیرجهادکشاورزی با بیان اینکه میزان واردات شکر در مقایسه با ۳ سال گذشته ۶۰ درصد کاهش یافته است، گفت: به واردات این محصول به کشور نیازی نداریم.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، عباس کشاورز با بیان اینکه میزان واردات شکر در مقایسه با ۳ سال گذشته ۶۰ درصد کاهش یافته است، اظهارداشت: پیش بینی می‌شود امسال یک میلیون و ۳۵۰ هزار تن شکر در داخل تولید شود.
وی گفت: میزان تولید چغندرقند امسال در مقایسه با سال گذشته ۸ درصد افزایش یافته که نشان دهنده افزایش تولید شکر در داخل است.
کشاورز با بیان اینکه برداشت چغندر قند از مزارع همچنان ادامه دارد و کارخانه ها نیز همچنان مشغول تولید هستند و میزان تولید نهایی نشده است، افزود: پس از نهایی شدن میزان تولید باید وضع و نیاز بازار را برآورد کنیم اما با توجه به شرایط مطلوب تولید و ۴۰۰ هزار تن واردات، بعید می دانم دیگر نیازی به واردات باشد.
معاون وزیرجهادکشاورزی تاکید کرد: بنابراین میزان شکر موجود کافی است و نیازی به واردات نداریم.
رئیس شرکت بازرگانی دولتی ایران نیز درباره میزان شکر وارداتی گفت: در ماه اخیر ۱۵۰ هزار تن شکر برای ذخیره سازی وارد شده است.
علی قنبری با بیان اینکه تاکنون حدود ۲۱۰ هزار تن شکر وارد کردیم و با آنچه که موجود بود، در مجموع حدود ۴۰۰ هزار تن شکر داریم، گفت: اینکه گفته می‌شود شکر بیش از حد وارد شده و شکر تولید داخل روی دست کارخانه ها مانده، دروغ است.
وی  تاکید کرد: واردات شکر براساس برآورد تولید و نیاز داخل برآورد شده و امسال واردات شکر کاهش چشمگیری داشته است.
براساس آمارهای وزارت جهادکشاورزی، پارسال ۸۲۲ هزار تن و سال ۹۲ نیز یک میلیون و ۵۷۲ هزار تن شکر وارد شد که در ۸ ماه امسال به حدود ۴۰۰ هزار تن کاهش یافته است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 8577 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ سه شنبه ۱ دي بازدید: 1369 ساعت: 1:25 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۲ خرداد
2 چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها ۱۴۰۴ چهارشنبه ۸ خرداد
3 صادرات تفاله چغندر و نیشکر آزاد شد ۱۴۰۴ جمعه ۳ خرداد
4 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
5 شکر دولتی هر کیلوگرم ۴۴ هزار و ۵۰۰ تومان ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
6 قیمت جهانی شکر به بالاترین میزان در 12 سال گذشته رسید ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱ آذر
7 رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲۵ آبان
8 قیمت روغن و شکر اعلام شد ۱۴۰۲ جمعه ۷ مهر
9 نرخ جدید قیمت شکر اعلام شد/ چرا افزایش قیمت اعلام رسمی نمی‌شود؟ ۱۴۰۲ شنبه ۲۳ ارديبهشت
10 تورم باز هم به قند و شکر و گوشت و مرغ رسید ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
11 کشاورزی در یک هفته/ از قیمت مرغ تا انتظارت از وزیر جدید کشاورزی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  قلب خود را با رژیم های سالم زنده نگه دارید پایگاه خبری لقمه: بیماری های قلب به دسته های مختلف...

  لبنیات کم چرب‌ تر ‌کلسیم بیشتر همه می‌دانند دریافت کلسیم برای حفظ سلامت بدن ضروری...

  وزارت بهداشت اسناد آلودگی میکروبی «دماوند» را منتشر کرد+ عکس مدیران سازمان غذا و دارو با ارائه مستندات جدید، از...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نحوه جلوگیری از اسراف غذا در کشورهای دنیا رسانه‌های گروهی چین در روزهای اخیر مردم را به جلوگیری از اسراف غذا دعوت کرده‌اند.
6 راه برای لاغری بعد از باداری می‌دانیم که نورسیده حسابی وقتتان را می‌گیرد و سرتان شلوغ است. لزومی ندارد که به باشگاه بروید. فرزندتان را در کالسکه‌اش بگذارید و هر روز پیاده روی تند بکنید. هر هفته باید حداقل 150 دقیقه پیاده روی تند کرده باشید.
36 نکته طلایی برای نگهداری مواد غذایی در تابستان فصل تابستان باز هم با آن گرمای به یادماندنی اش از راه رسید و دردسرهای ویژه را هم به دنبال خود می آورد.
تغذیه زنان از کودکی تا سالمندی نسل های گذشته عادات غذایی خود را عیناً به نسل های فعلی منتقل می کنند و همان طور که پیش از این هم به آن اشاره شد عادات غذایی درست یا غلط در آغازین سال های زندگی، در دوران نوپایی و کودکی شکل می گیرد، در این دوران عدم برخورداری دختران از تغذیه مناسب، متعادل و متنوع آنها را به سمت سوءتغذیه سوق می دهد و بارزترین آثار عدم دسترسی آنها به ریزمغزهای گوناگون را می توان در بیماری های جسمی دوره های مختلف زندگیشان مشاهده کرد.