به موهایتان سس مایونز بزنید! توصیه‌ها و هشدارهای دکتر بهروز باریک‌بین درباره صاف کردن، فرکردن و ترمیم موهای آسیب‌دیده را بخوانید.
نان هایی که چاق می کنند را بشناسید در نان سبوس‌دار (ساخته‌شده از غلات کامل) میزان بالای فیبرهای غذایی و سایر ریزمغذی‌ها باعث جذب کندتر کربوهیدرات‌ها می‌شود.
بستنی مناسب کودک شما کدام است؟ یخ در بهشت هم سرشار از رنگ‌های مصنوعی است و هیچ ارزش غذایی‌ای ندارد.
نکات کلیدی برای تهیه یک مربای خوشرنگ و خوشمزه میوه هایی که در فصل بهار و تابستان به بازار می آیند، برای تهیه یک مربای خوشمزه بسیار مناسبند.
آشنایی با نوشابه ضدآلودگی هوا پزشکان براین‌باورند که یک شیوه جدید و موثر برای کنترل بیماری‌های مرتبط با آلودگی هوا می‌تواند نوشیدن عصاره جوانه بروکلی باشد.
فوت‌وفن‌های آبگیری و نگهداری آبلیمو در منزل آبلیمو و آبغوره یکی از مواد پر مصرف خانواده ها است که اگر به صورت طبیعی تهیه شود، بسیار سالم تر است.
عادت‌های غذایی برزیلی‌ها در جام جهانی در هر کدام از شهرهای برگزارکننده مسابقات جام جهانی 2014، عادات غذایی خاصی وجود دارد.
صفحه 47 از 135  اول  قبلی   42    43    44    45    46    47    48    49    50    51    52   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رژیم درمانی در فنیل کتونوری پایگاه خبری لقمه: رژیم درمانی تنها روش کنترل این ب...

  چه بخوریم تا ام اس نگیریم؟ بحران ویتامین دی این روزها در جماعت ایرانی به اوج ...

  7عارضه مهم بی‌توجهی به مصرف نمک یددار یک فوق تخصص غدد با تاکید بر اینکه کمبود ید پس از ت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا (2) غذای اشخاص سودایی مزاج باید بسیار نم‌بخش و کمتر گرمی باشد، غذای صفرایی مزاجان باید نم‌بخش و خنک‌کننده باشد. کسی که خونش گرم مزاج است نیازمند خوراکی‌های سرد و کم‌تغذیه است. کسی که خونش بلغمی است باید خوراکش اندک، گرم و لطیف باشد.
چگونه ماندگاری مواد غذایی را بیشتر کنیم؟ هر روزه حجم بالایی ازخوارکی‌ها در سراسر جهان دور ریخته می‌شوند در حالی که بسیاری از همین مواد را می‌شد با نگهداری صحیح بیشتر و بهتر استفاده کرد. راههای نگهداری صحیح برخی از این مواد را در ادامه بخوانید.
بهترین زمان برای لاغر شدن در روز بررسی ها نشان می دهند از جمله اقدامات دیگر مصرف و نوشیدن آب تازه و سالم قبل از خوردن صبحانه است تا به این طریق وزن فرد کاهش بیابد.
تغذیه زنان از کودکی تا سالمندی نسل های گذشته عادات غذایی خود را عیناً به نسل های فعلی منتقل می کنند و همان طور که پیش از این هم به آن اشاره شد عادات غذایی درست یا غلط در آغازین سال های زندگی، در دوران نوپایی و کودکی شکل می گیرد، در این دوران عدم برخورداری دختران از تغذیه مناسب، متعادل و متنوع آنها را به سمت سوءتغذیه سوق می دهد و بارزترین آثار عدم دسترسی آنها به ریزمغزهای گوناگون را می توان در بیماری های جسمی دوره های مختلف زندگیشان مشاهده کرد.