اختلاف کره‌ای‌ها و امریکاییان بر سر نودل متخصصان آمریکایی اعلام کردند مصرف نودل‌های فوری که قوت غالب کره‌ای‌هاست برای قلب خطر دارد اما اعلام این خبر با واکنش مردم کره‌جنوبی روبرو شده است.
درمان آفت دهان با عسل محققان عربستانی، راهکار موثری برای درمان آفت ارائه داده اند.
خطرات زیاده روی در مصرف این غذاهای خوب برخی از مواد غذایی ارزش غذایی بالایی دارند و برای سلامتی خوب هستند لذا توصیه به مصرف آنها می شود ولی همین مواد غذایی سالم وقتی به مقدار زیاد مصرف شوند برای بدن مناسب نیستند و سبب مشکلاتی می شوند.
بیماری ALS و رابطه آن با چالش سطل آب یخ! چالشِ سطل یخ یا همان ALS Ice Bucket Chalenge، در هفته های گذشته به نوعی جهان را تسخیر کرده است. این جنبش عجیب که توسط یکی از بیمارهای مبتلا به بیماری خطرناک ای ال اس آغاز شده است.
آشنایی با 12 عامل مسمومیت غذایی در تابستان سالمونلا باكتری‌ای است كه هر غذایی را می‌تواند آلوده كند.
عامل جدید آلرژی غذایی شناسایی شد «آلرژی غذایی» واکنش نامطلوب بدن به برخی از مواد غذایی است که به دلیل یک واکنس ایمونولوژیک بروز می‌کند.
آیا دوغ ضرر هم دارد؟ دوغ یکی از سالم‌ترین نوشیدنی‌های سنتی در ایران است که مصرف آن خصوصا در فصول گرم سال بسیار توصیه می‌شود.
صفحه 142 از 273  اول  قبلی   137    138    139    140    141    142    143    144    145    146    147   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا لبنیات غنی شده واقعا مفیدتر است؟ از نظر صنعتی عمل Fortification یا غنی‌سازی باید به...

  خواص سرکه بالزامیک سرکه بالزامیک چند سالی است در کشور ما محبوبیت یافت...

  چگونه نخوردن صبحانه چاقمان می‌کند یک صبحانه خوب و کامل و البته معمولی، می‌تواند شامل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عامل مسمومیت های قارچی در کشور معرفی شد پایگاه خبری لقمه: ستاد مرکزی اطلاع رسانی داروها و سموم سازمان غذا و دارو طی اطلاعیه ای با عنوان پیشگیری از مسمومیت با قارچ های سمی، گونه قارچی Amanita virosa را عامل مسمومیت های اخیر معرفی کرد.
طرز تهیه ماشاب (آش محلی استان قم) سفره‌های ایرانی همچون تابلویی زیبا و رنگین است که هر شهر و استانی بخشی از آن را رقم زده است.
مزیت خرما به قند و شکر چیست؟ خرما جزو گروه میوه‌ها طبقه‌بندی می‌شود. البته خرما میوه‌ای است که قند فراوانی دارد و هر 3 خرما یک واحد میوه محسوب می‌شود...
گفت و گو با مالک پدیده شاندیز درباره رازهای موفقیتش شاید تا الان نام «محسن پهلوان» را نشنیده باشید؛ اما قطعا کارهایی که او کرده، شما را به تحسین واداشته است! او که پیش از این درکار ساخت و ساز بوده، درسال‌های گذشته با راه‌اندازی رستوران‌های زنجیره‌ای «شاندیز» درایران، امارات و افغانستان سروصدای زیادی راه انداخته. آخرین رستوران او «پدیده شاندیز» نام دارد که در 6 ماه ابتدایی سال 88 با مانور تبلیغاتی روی همزمانی تولد امام رضا(ع) با روز 8/8/88، تیزرهای تلویزیونی گوناگونی را در صداوسیما روی آنتن فرستاد.