در تابستان چه خوراکیهایی بخوریم؟
یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: در فصل تابستان از خوراکیهایی که تند و دارای فلفل و زنجبیل، دارچین، زعفران، سسهای تند و خردل هستند، باید پرهیز کرد.
چربیهای مفیدبرای قلب
یک متخصص قلب و عروق گفت: ایرانی ها به جای روزانه ۴ گرم نمک روزی ۱۷ گرم نمک مصرف می کنند، ۲۵ درصد فشار خون بالا دارند و ۳۰ درصد اختلال چربی دارند اما چربیهای پسته، گردو، بادام و فندق برای قلب مفید است . . .
رژیم غذایی برای روشن شدن پوست
کمبود برخی ویتامینها مانند آ و ب موجب بروز لکههای پوستی میشود اما نوع لکههای ایجادشده بر اثر کمبود ویتامینها متفاوت است.