رژیم غذایی برای روشن شدن پوست کمبود برخی ویتامین‌ها مانند آ و ب موجب بروز لکه‌های پوستی می‌شود اما نوع لکه‌های ایجادشده بر اثر کمبود ویتامین‌ها متفاوت است.
بادمجان تلخ قابل مصرف است یا نه؟ مصرف روزانه بادمجان اشكالی ندارد مگر اینكه فرد به آن حساسیت داشته باشد.
بهترین و بدترین قسمت كله‌پاچه كدام است؟ در واقع آنچه برای شكستگی استخوان و جوش‌خوردن آن مناسب است، پروتئین است.
چرا مصرف شیر و لبنیات بعضی از افراد را اذیت می کند؟ بعضی از افراد جامعه بعد از مصرف شیر و سایر محصولات لبنی مانند ماست و بستنی دچار مشکلات گوارشی مانند: دل درد و دل پیچه، تهوع، نفخ و اسهال می شوند. این افراد دچار یک بیماری به اسم عدم تحمل لاکتوز هستند . . .
بعد از بارداری چه رژیم غذایی را ادامه دهیم؟ یک متخصص تغذیه درخصوص اهمیت رژیم غذایی مادران، گفت: مادران نباید بعد از دوران بارداری به فکر کاهش سریع وزن نباشند زیرا پس از این دوره وارد دوره شیردهی می‌شوند که بسیار حائز اهمیت است.
یافته جدید متخصصان درباره عامل چاقی! متخصصان دانشگاه میشیگان در بررسی‌های آزمایشگاهی دریافتند قرار گرفتن در معرض آلودگی سربی، خطر چاقی را افزایش می‌دهد.
چرا نباید روغن زیتون را داغ کرد؟ روغن زیتون بکر در حرارت بالای 200 درجه خاصیت خود را از دست می‌دهد.
صفحه 146 از 273  اول  قبلی   141    142    143    144    145    146    147    148    149    150    151   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  داروهای گیاهی ناشناخته را نخورید! پزشکان به افراد و بویژه سالمندان هشدار می دهند تا ...

  برای جلوگیری از بیماری‌های غذایی چه کنیم بیماریهای ایجاد شده توسط غذا قابل پیشگیری می‌‌باشن...

  غذاهای مفید برای سرماخوردگی/شلغم را با پودر آویشن بخورید یک متخصص تغذیه گفت: برای دفع مخاط سرماخوردگی نوشید...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف زیاد آسپرین منجر به کوری می‌شود پژوهشگران علوم پزشکی در دانشگاه ویسکانسن آمریکا دریافتند: افرادی که به طور دائم آسپرین را به مدت دست کم ۱۰ سال مصرف می‌کنند؛ با خطر نابینایی و بیماری ماکولا دژنراسیون (Macular degeneration) ‏ روبه رو هستند که با بالارفتن سن در ارتباط است.
«کبد چرب» چگونه تشخیص داده می‌شود؟ یک متخصص داخلی گفت: زمانی که مولکول‌های چربی در سلول‌های کبدی رسوب کنند، حالتی ایجاد می‌شود که به آن کبد چرب گویند.
۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم پایگاه خبری لقمه: وقتی اسم غذاهای خطرناک را می شنوید به احتمال زیاد به این فکر می کنید که بیشتر مردم دنیا از آن ها اجتناخب کرده و هرگز سراغشان نمی روند. اما حتما برایتان عجیب خواهد بود که برخی از این خوراکی ها همین الان در یخچال یا کابینت آشپزخانه تان جای خوش کرده باشند!
تاریخچه شکلات؛ از قوم مایا تا کیت کت شکلات (به صورت خام یا فرآوری شده) ماده غذایی می‌باشد که از دانه‌های درخت گرمسیری کاکائو به دست می آورند. اولین استفاده ثبت شده از شکلات به سال 1100 قبل از میلاد باز می‌گردد.