مصرف شیر هیچ جایگزینی ندارد از اصلی ترین عوارض مصرف نکردن یا حتی کم مصرف کردن شیر و دیگر فرآورده های لبنی در سنین پایین، ابتلا به کوتاه قدی و پوسیدگی دندان ها و در بزرگسالی پوکی استخوان است.
آیا داروی کاهنده کلسترول پرخوری می‌آورد؟ نتایج یک بررسی جدید نشان داد مصرف‌کنندگان داروهای کاهنده کلسترول موسوم به استاتین با خیال‌ راحت‌تر پرخوری می‌کنند.
چه ماده غذایی خطر بروز سرطان پروستات را افزایش می‌دهد دبیر هفدهمین کنگره انجمن اورولوژی ایران توصیه کرد: برای تشخیص زودهنگام سرطان پروستات برای مردان از 50 سالگی به بعد سالانه "پی.اس.ای" اندازه‌گیری و پروستات معاینه شود.
کمبود کلسیم عاملی برای اختلال انعقادی کمبود کلسیم موجب اختلال‌های انعقادی در بدن و بروز بیماری می‌شود.
قهوه‌ تلخ برای بیماریِ شیرین! شواهد بسیار نشان می‌دهد که نوشیدن قهوه علاوه بر برخی فوایدی که برای بدن دارد خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را نیز کاهش می‌دهد.
نشانه‌های فقر آهن/ قلبتان می‌کوبد؟ پریود سنگین دارید؟ فقر آهن یکی از شایع ترین مشکلات غذایی در دنیاست و زنان بیش از همه در خطر هستند. آهن برای تولید هموگلوبین نقش مهمی دارد.
غذای پرچرب از عوامل بروز این سرطان خاص است نتایج یک آزمایش جدید تایید کرد زنانی که میزان بالایی چربی مصرف می‌کند بیشتر در معرض ابتلا به انواع خاصی از سرطان پستان هستند.
صفحه 164 از 273  اول  قبلی   159    160    161    162    163    164    165    166    167    168    169   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سالم‌ترین مخلفات برای ساندویچ می خواهید یک ساندویچ خوشمزه درست کنید؟ می توانید چ...

  داروهای لاغری تنها با تجویز پزشک مصرف شود رئیس مرکز تحقیقات چاقی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهش...

  همه چیز در مورد رژیم سرکه سیب کارشناسان معتقدند که سرکه سیب چربی ها را می سوزاند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

این غذاها به شدت کاهنده وزن هستند بسیاری از خوراکی ها و سبزیجات و میوه ها هستند که کالری منفی دارند و یا سوخت و ساز بدن در مواجهه با آنها کاهش دهنده انرژی بدن است.
پس‌لرزه‌‌های تغییر موقتی نرخ دلار بر سبد مصرفی خانوار بعد از نوسانات نرخ دلار و ایجاد نگرانی مبنی بر افزایش قیمت کالاها، مصرف‌کنندگان باز هم برای تامین برخی کالاهای خود به بازار مراجعه کرده و همین امر، تولیدکنندگان را منجر به بروز رفتار دوگانه کرده است.
تـغـذیـه قـدیمی‌هـا ۴ غـلط دارد گذشت زمان بر نوع خوراک ما هم تأثیر گذاشته و نسل امروز نباید از باورهای بسیار قدیمی درباره غذا خوردن پیروی کنند؛ باورهایی که اشاره‌ای به مهم‌ترین آن‌ها خواهیم داشت.
نخستین همایش ایران و گردشگری خوراک در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد پایگاه خبری لقمه: نخستین همایش «ایران و گردشگری خوراک در سده نو» صبح دوشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ در سالن خلیج فارس پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد.