با مصرف حبوبات کلسترول بد را کاهش دهید


بررسی‌ها نشان می‌دهد که مصرف روزانه حبوبات پخته به کاهش کلسترول بد کمک می‌کند.

به گزارش لقمه، دکتر مینا محمد پور، فوق تخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان این مطلب افزود: مصرف یک وعده حبوبات (Beans) به طور منظم شش هفته، به طور متوسط پنج درصد کلسترول مضر را کاهش می‌دهد.

 

وی گفت: افرادی که قاعده مصرف آن را رعایت کنند کمتر از سایرین به اختلالات قلبی و عروقی مبتلا می ‌شوند.


این متخصص خاطر نشان کرد: ظاهرا تاثیر مفید مصرف حبوبات بر کاهش کلسترول بد در مردان بیش از زنان است زیرا مردان کمتر رژیم غذایی (diet) را رعایت کرده اما پس از مصرف مواد غذایی سالمتر بدن آنان واکنش بهتری نشان داده است.

محمد پور تصریح کرد: از آنجا که حبوبات منبع غنی از فیبر، پروتئین گیاهی، ویتامین ها و مواد معدنی هستند در رفع اختلالات قلبی و عروقی ایفا می‌کنند.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 6667 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت بازدید: 3876 ساعت: 6:59 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
2 ثبت‌سفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر آغاز می شود ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
3 عوامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار از نظر عضو کمیسیون کشاورزی اتاق ایران ۱۴۰۴ سه شنبه ۳۱ ارديبهشت
4 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
5 خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
6 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
7 صادرات حبوبات آزاد شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
8 تورم خوراکی‌ها در شهریور ماه اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
9 افزایش ۳۰ درصدی قیمت حبوبات با حذف ارز ترجیحی ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
10 دلیل کمبود لوبیا سفید و دپوی 5 هزار تنی حبوبات در گمرک ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
11 مصرف حبوبات ایرانی ها در یک سال چقدر است/عدس و نخود در صدر واردات ۱۴۰۲ شنبه ۳ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین خوراک ها برای افطاری و سحری کدامند؟ پایگاه خبری لقمه: سرپرست دفتر طب ایرانی وزارت بهدا...

  اعتیاد به تخمه شکستن چگونه ایجاد می شود؟ پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه در خصوص مصرف بی ح...

  فواید و مضرات پروتئین برای بدن پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از مواد مغذی است که ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت