صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بیمانند است
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطیهای رب
دلیل ممنوعیت واردات دی و منو کلسیم فسفات چیست؟
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
- کرونا
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
پزشکی و سلامت
زیر گروه ها
کرونا
مناسبترین زمان انجام تست کرونا
پایگاه خبری لقمه: یک مسئول تشخیص آزمایشگاهی، به تشریح بهترین زمان انجام تست پی سی آر و آنتی بادی برای تشخیص بیماری کرونا پرداخت.
تزریق آسترازنکا برای خانمهای زیر ۵۰ سال ممنوع نیست/ ۴۰۹ فوتی طی یک روز
پایگاه خبری لقمه: بر اساس اعلام سخنگوی وزارت بهداشت، مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۴ میلیون و ۱۹ هزار و ۸۴ نفر رسید.
سرماخوردگی در کرونا معنا ندارد/ بدحالی نشانه کروناست
پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص بیماری های عفونی با اشاره به اینکه در بحران کرونا چیزی به اسم سرماخوردگی نداریم، گفت: متاسفانه در سطح جامعه روزانه افراد زیادی حتی با داشتن علائم در حال تردد هستند.
اعلام گروههای سنی جدید واکسیناسیون در کشور
پایگاه خبری لقمه: گروه های سنی جدید واکسیناسیون و استان های مقصد با اعلام وزیر بهداشت مشخص شد.
توصیههای تغذیهای برای قبل از تزریق واکسن کرونا
پایگاه خبری لقمه: رئیس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اهمیت تغذیه در تقویت سیستم ایمنی بدن، در خصوص تغذیه مناسب قبل و بعد از واکسیناسیون کووید ۱۹ توصیههایی ارائه داد.
اعمال محدودیت کرونایی برای ۷ رسته شغلی/ محدودیت برای رستورانها و تالارها
پایگاه خبری لقمه: اطلاعیه اتاق اصناف ایران مبنی بر تشدید نظارت ها بر 7 رسته شغلی و بلا مانع بودن فعالیت سایر مشاغل مشروط به رعایت پروتکل های بهداشتی منتشر شد.
بدون نوبت و دریافت پیامک به مراکز واکسیناسیون مراجعه نکنید
پایگاه خبری لقمه: فرمانده ستاد مقابله با کرونا گفت: تلقیح واکسن فعلاً برای افراد ۶۸ تا ۷۰ سال انجام شود و از مردم میخواهیم بدون دریافت پیامک و نوبت دهی مراجعه نکنند.
صفحه 9 از 272
اول
قبلی
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
7 فایده آب هندوانه
آب هندوانه نه تنها یک نوشیدنی گوارا و مناسب برای ف...
رعایت تعادل در تغذیه بعد از ماه رمضان
پایگاه خبری لقمه: در ماه رمضان به علت کم شدن وعده...
در مصرف میوه زیاده روی نكنید
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
بهترین روش تشخیص زعفران اصل
اگر چه خالص بودن یا نبودن زعفران در آزمایشگاهها به راحتی قابل شناسایی است اما تشخیص آن برای مصرف کنندگان به راحتی ممکن نیست .
رژیم غذایی برای مادرانی که پسر می خواهند
شما میتوانید به طور طبیعی و با روشهای خانگی مثل تغییر رژیم غذایی با روش پسر دار شدن آشنا شوید.
بختک غذای فست فودی بر غذای خانگی
پایگاه خبری لقمه: زندگی مدرن موجب شده است تا از خانه ها بوی قورمه سبزی و دیگر غذاهای سنتی کمتر به مشام برسد. برخی از مردم مجبورند در فست فود ها یا رستوران که مشخص نیست از چه ترکیباتی استفاده می کنند، غذا بخورند.
یا مصرف مارگارین ضرر دارد؟/تفاوت های کره حیوانی و گیاهی
پایگاه خبری لقمه: یک کارشناس صنایع غذایی گفت: مارگارین بسته به کیفیت ماده اولیه و تکنولوژی به کار گرفته شده در فرآیند فرآوری می تواند ارزش غذایی خیلی خوب تا خیلی بد داشته باشد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است