مصرف آسپرین در زمان ابتلا به آنفلوانزا خطرناک است پایگاه خبری لقمه: فوق تخصص روماتولوژی کودکان، از خطر مصرف آسپرین در زمان ابتلا به آنفلوانزا سخن گفت.
مقابله با عفونت های تنفسی با لبنیات پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه، در خصوص اهمیت استفاده از پروبیوتیک ها در مقابله با عفونت های تنفسی توضیحاتی ارائه داد.
کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است پایگاه خبری لقمه: محققان به رابطه بین کمبود ویتامین D و افزایش خطر مرگ و میر پی بردند.
تغذیه برای بهبود آنفولانزا پایگاه خبری لقمه: تغذیه خوب برای کمک به سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با این ویروس ضروری است. اما هنگامی که بدن شما برای روز‌ها یا حتی هفته‌ها با علائم آنفلوآنزا مبارزه می‌کند، حفظ یک رژیم غذایی سالم بر . . .
۱۰ تا ۱۵ درصد ایرانی‌ها سنگ کلیه دارند/ توصیه متخصص تغذیه و رژیم درمانی پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: برای ایجاد نشدن سنگ کلیه آب زیاد بنوشید، آب معدنی و یا آب لوله کشی می تواند در پیشگیری از ایجاد سنگ‌های کلیوی اثر داشته باشد.
بلیت فروشی بدون استعلام دوز یادآور/ سرفه کرونا در ورزشگاه آزادی پایگاه خبری لقمه: ورزشگاه آزادی روز گذشته در حالی شاهد یکی از دیدارهای لیگ برتر با حضور تماشاگران بود که مقرر شده بود بلیت فروشی بر اساس تزریق دوز یادآور واکسن کرونا انجام شود.
اعلام مصوبات جلسه ۴ تیر ستاد ملی مقابله با کرونا/ تزریق دوز چهارم واکسن پایگاه خبری لقمه: سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، توصیه بر تزریق نوبت یادآور واکسن کرونا در سنین بالای ۱۲ سال و پیگیری معوقات کادر درمان را از جمله مصوبات جلسه امروز ستاد اعلام کرد.
صفحه 5 از 273  قبلی   1    2    3    4    5    6    7    8    9    10   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهایی برای داشتن رابطه جنسی بهتر با کمک گرفتن از متخصصین تغذیه و مطالعات اخیر، 10 ت...

  مردم میوه و شیر را از سبد غذایی حذف نکنند معاون وزیر بهداشت از مردم خواست تا به رغم افزایش ق...

  مصرف منظم گیلاس خطر حمله نقرس را کاهش می‌دهد محققان اعلام کردند که مصرف منظم گیلاس خطر حمله نقر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت