صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خواص خوراکی ها
طرز تهیه و خواص گلاب/چه کسانی نباید گلاب بخورند
از قدیم گلاب برای مردم خواص دارویی داشت اما امروزه گلاب هم در غذا و هم در طب پزشکی و طب سنتی به کار می رود حالا با ما همراه باشید تا از فواید مصرف گلاب بگوییم.
چه نوع روغن زیتونی بخریم؟
روغن زیتون به دلیل دارا بودن چربیهای غیراشباع، سالم است و موجب کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی میشود.
میوهای 10 هزار بار قویتر از شیمیدرمانی
پوست این میوه خواص شگفت انگیزی دارد که بیشتر از آب آن میتواند اثرگذار تر باشد.
لاغری با مصرف این سبزی خوشمزه
استخوان و پوست گاو و پاستیل های خوشمزه
استخوان و پوست گاو ، ژلاتین می شود و بعد پاستیل و سووال های فراوان که آیا پاستیل ها برای استخوان و مفاصل خوب است و اصلا ارزش تغذیه ای دارد یا نه؟
رنگ میوهها نشانه چه نوع ویتامینی است
یک پژوهش جدید نشان میدهد که گیاهان سفید حاوی مواد مغذی سودمند و ضروری گیاهی از جمله ویتامین C، ویتامین D، فیبر، پتاسیم و کلسیم هستند.
جلوگیری از ابتلا به سرطان با خوردن این انگور خوشمزه
ماده شیمیایی رسوراترول در انگور قرمز خوردن این میوه و قرار دادن آن در رژیم غذایی به سلامت بدن و جلوگیری از ابتلا به سرطان کمک خواهد کرد.
صفحه 36 از 114
اول
قبلی
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
توصیههایی برای همزمانی کرونا و آنفولانزا در فصل سرد
پایگاه خبری لقمه: اگر در فصل گرما با شدت بسیار زیا...
تنظیم ساعت وعده های غذایی باعث جلوگیری از چاقی می شود
محققان دریافتند که کاهش وعده های غذایی و تنظیم ساع...
پختن زیاد گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان را دو برابر می كند
تهران- دانشمندان هشدار دادند كه پختن زیاد گوشت قرم...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
مُسکن هایی که بلای جان می شوند!
این قرصها قرار است دوست شما باشند، همدمهایی كه درد شما را آرام كنند و نگذارند اذیت شوید، اما گاهی خود آنها باعث میشوند كه مشكلاتی بسیار خطرناك پیش بیایند، شما باید حتما این نكتهها را در مورد مسكنها بدانید.
عامل جلوگیریكننده از ابتلای افراد به سرماخوردگی
كارشناس تغذیه آزمایشگاه كنترل غذا دارو دانشگاه علوم پزشكی فسا گفت: تغذیه سالم علاج و عامل جلوگیریكننده از ابتلای افراد به سرماخوردگی است.
اسرار خوراكی ها
در این مطلب با برخی از خواص ماش+بادام و دارچین آشنا می شوید.
موز، کیوی و پرتقال موثر در کنترل فشارخون
یک فوق تخصص نفرولوژی بزرگسالان عنوان کرد: خوردن لبنیات، سبزیجاتی مانند گوجهفرنگی و میوههایی مانند موز، کیوی، پرتقال و خرما که حاوی مقادیر بسیاری از کلسیم و پتاسیم هستند در کنترل فشار خون موثر هستند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است