طرز تهیه‌ی املت به روش ژاپنی پایگاه خبری لقمه: غذاهای گوناگونی به وسیله‌ی تخم مرغ تهیه می‌شوند اما امروز برای شما روش تهیه‌ی یک نوع املت را که کشور ژاپن، تهیه می‌شود، قرار داده‌ایم. برای آشنایی با شیوه‌ی پخت و مواد اولیه‌ی املت ژ . . .
درباره عفونت کلیه ها چه می دانید؟ پایگاه خبری لقمه: در این افراد به علت برگشت ادراری از مثانه به کلیه ها ادرار عفونی باکتری را به کلیه ها رسانده و باعث عفونت کلیه و آسیب به آن می گردد که امروزه شایعترین علت از کارافتادن کلیه و آسیب کل . . .
برای چاق شدن سراغ خوراکی‌های طبیعی بروید پایگاه خبری لقمه: همیشه در مقابل افرادی‌که تمام فکر و ذکرشان لاغر شدن و کاهش وزن است، افرادی هم هستند که به چاق شدن فکر می‌کنند و حاضرند هر کاری انجام دهند تا فقط چند کیلویی چاق‌تر شوند.
مردان باید به طور مرتب صبحانه مصرف کنند پایگاه خبری لقمه: طبق تحقیق انجام شده در ایالت متحده آمریکا دانشمندان دریافته اند مردانی که به طور مرتب صبحانه صرف نمی کنند بیشتر احتمال ابتلا به بیماری دیابت را دارند.
عالی ترین ها برای جایگزین گوشت سفید را بشناسید پایگاه خبری لقمه: گوشت سفید منبع خیلی خوب پروتئین است و ۱۲۰ گرم آن حدود ۷۰ درصد نیاز پروتئین بدن را برآورده می ‏سازد.اگر ماهی نمی خورید این خوراکی را جایگزین کنید.
ارتباط خونریزی لثه با سکته‌ مغزی و سقط جنین پایگاه خبری لقمه: عضو هیأت مدیره انجمن دندانپزشکی ایران شاخه اصفهان با اشاره به علائم ابتلاء به عفونت‌های لثه گفت: ارتباط عفونت‌های لثه با سکته‌ مغزی، سقط جنین، تولد نوزاد نارس و بسیاری ازبیماری‌های د . . .
خواص بهترین رژیم غذایی دوستدار قلب را بشناسید پایگاه خبری لقمه: امروزه بیماری های قلب و عروق به عنوان یکی از دلایل مهم مرگ و میر به شمار می رود اما رژیم های مدینترانه ای به عنوان بهترین رژیم دوستدار قلب شناسایی شده است .در طی این مقاله سعی داریم . . .
صفحه 280 از 583  اول  قبلی   275    276    277    278    279    280    281    282    283    284    285   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چه کسانی نمی‌توانند شیر سویا مصرف کنند؟ افرادی که به پروتئین شیر گاو حساس هستند، نمی‌توانن...

  آنچه درباره چای کیسه ای نمی دانید چای‌های کیسه‌ای، محصولاتی فوری برای تهیه یک لیوان ...

  نکاتی جالب راجع به سوسیس و کالباس آیا تا کنون به این موضوع فکر کرده اید که چرا گوشت ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت