درباره حساسیت غذایی كودكان چه می‌دانید لقمه: حدود شش درصد كودكان در سه سال ابتدایی زندگی این نوع حساسیت را تجربه می‌كنند، حساسیت بیشتر این كودكان به پروتئین شیر گاو، سپس تخم مرغ و بادام‌زمینی است.
آیا غذاهای ارگانیك واقعا سالم‌ترند؟ متخصصان تغذیه و سلامت در یك مطالعه كیفی جدید دریافته‌اند كه وقتی صحبت از یك ماده خوراكی ویتامینه و مغذی به میان می‌آید، محصولات غذایی و فرآورده‌های ارگانیك عموما هیچ برتری نسبت به محصولات عادی ندارند. . . .
مبارزه نارگیل با پوسیدگی دندان دانشمندان دریافتند که نارگیل می تواند با مهمترین عامل ایجاد پوسیدگی در دهان مبارزه کند. آن ها روغن نارگین را علیه Streptococcus mutans مورد آزمایش قرار داده اند، باکتری دوستدار شکر که به دندان می چسبد . . .
رژیم غذایی و عملكرد ریه‌ها پزشكان در یك آزمایش جدید دریافته‌اند كه رژیم غذایی كم‌ كالری به بهبود عملكرد ریه‌ها كمك می‌كند.
خواص عسل آفریقایی "اقاقیا" لقمه: عسل اقاقیا حاوی انواع مختلف ویتامین ها و اسیدهای آمینه ضروری است که هرکدام به تنهایی به عنوان مواد موثر در سلامت مطرح هستند.
صفحه 146 از 173  اول  قبلی   141    142    143    144    145    146    147    148    149    150    151   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دیابت هر 6 ثانیه یک قربانی می گیرد هر 6 ثانیه یک نفر در جهان بر اثر ابتلا به قند خون ...

  آشنایی با غذاهای ضد آنفلوانزا اگرچه با پیشرفت علم پزشکی، آنفلوانزا دیگر بیماری ک...

  مشکل افرادی که آب نمی نوشند، چیست؟ یک متخصص گوارش و کبد با بیان اینکه هیچ نوشیدنی جای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت