درباره حساسیت غذایی كودكان چه میدانید
لقمه: حدود شش درصد كودكان در سه سال ابتدایی زندگی این نوع حساسیت را تجربه میكنند، حساسیت بیشتر این كودكان به پروتئین شیر گاو، سپس تخم مرغ و بادامزمینی است.
آیا غذاهای ارگانیك واقعا سالمترند؟
متخصصان تغذیه و سلامت در یك مطالعه كیفی جدید دریافتهاند كه وقتی صحبت از یك ماده خوراكی ویتامینه و مغذی به میان میآید، محصولات غذایی و فرآوردههای ارگانیك عموما هیچ برتری نسبت به محصولات عادی ندارند. . . .
مبارزه نارگیل با پوسیدگی دندان
دانشمندان دریافتند که نارگیل می تواند با مهمترین عامل ایجاد پوسیدگی در دهان مبارزه کند. آن ها روغن نارگین را علیه Streptococcus mutans مورد آزمایش قرار داده اند، باکتری دوستدار شکر که به دندان می چسبد . . .
خواص عسل آفریقایی "اقاقیا"
لقمه: عسل اقاقیا حاوی انواع مختلف ویتامین ها و اسیدهای آمینه ضروری است که هرکدام به تنهایی به عنوان مواد موثر در سلامت مطرح هستند.
بهداشت و تغذیه در سفر
رعایت نكات بهداشتی در همه حال لازم است؛ اما دلیل این كه در سفر باید بیشتر مراقب بود این است كه مقاومت بدن در سفر بهواسطه كمخوابی، راه طولانی و خستهكننده، كمبود استراحت، شرایط آب و هوایی متفاوت مقصد . . .