باید و نبایدهای غذاهای کنسروی
به غذاهای آماده به چشم غذاهای رستورانی نگاه کنیم و مصرف تفننی داشته باشیم یعنی نهایتا هفتهای یا دو هفتهای یک بار در شرایط اضطراری از آنها استفاده کنیم.بخش مهمی از تولید غذاهای آماده و گرمی بازار مر . . .
رازهای فریز کردن صحیح مواد غذایی
کنسرو کردن و ترشی کردن یکی از راه های نگهداری سبزیجات و میوه جات و مصرف آنها در زمستان است.راه دیگر فریز کردن آنهاست. ولی قبل از فریز کردن باید کارهای دیگری انجام داد.
آدامس بجویم یا نجویم؟!
آدامس به شکل ها و رنگ های مختلف به عنوان پرعرضه ترین محصول تجاری در میان مردم جهان خرید و فروش می شود.
دانه های قهوه معجزه می کند
براساس تحقیقات انجام گرفته در دانشکده سلامت عمومی در دانشگاه هاروارد، ثابت شد که دانه های قهوه معجزه می کند.
مراقب مسمومیت با آب باشید!
آب مایه حیات است اما آیا نوشیدن زیاد آن برای بدن مضر است؟ مطمئنا مضر است وقتی باعث مرگ میشود. نوشیدن بیش از حد آب، بدن را در سطح بالایی هیدراتاسیون میكند و در نتیجه مایعات بدن رقیق میشوند...