چرا هویج نارنجی است؟
هویج از سبزیهای ریشهای است که میتوان آن را خام یا پخته مصرف كرد. بتاکاروتن، پیشساز ویتامین A، در هویج فراوان یافت میشود.
ایبوپروفن در شیر!
تحقیقات نشان می دهد در یک لیوان شیر بیش از 20 نوع ترکیب ضد درد،آنتی بیوتیک و هورمون رشد وجود دارد.
باید و نبایدهای غذاهای کنسروی
به غذاهای آماده به چشم غذاهای رستورانی نگاه کنیم و مصرف تفننی داشته باشیم یعنی نهایتا هفتهای یا دو هفتهای یک بار در شرایط اضطراری از آنها استفاده کنیم.بخش مهمی از تولید غذاهای آماده و گرمی بازار مر . . .
رازهای فریز کردن صحیح مواد غذایی
کنسرو کردن و ترشی کردن یکی از راه های نگهداری سبزیجات و میوه جات و مصرف آنها در زمستان است.راه دیگر فریز کردن آنهاست. ولی قبل از فریز کردن باید کارهای دیگری انجام داد.