بریانی سبزیجات با دستور سرآشپز لقمه سیر، پیاز، پودر فلفل قرمز، هل، دارچین، آب سبزیجات، زیره، گل‌ کلم و قارچ، برخی از مواد تشکیل دهنده این غذای هندی هستند.
آلبالوپلوی قالبی یا ته چین آلبالو به جای پختن آلبالوپلو می‌توانید برای مهمانی‌تان ته‌چین آلبالو بپزید و دیگر هم نگران شفته شدن برنج نباشید.
چگونه زیتون پرورده تهیه کنیم خیلی از کدبانوهای ایرانی دوست دارند همراه با غذایی که خودشان درست می‌کنند، چاشنی غذای‌شان هم دستپخت خودشان باشد. پس اگر شما هم دوست دارید زیتون پرورده را در خانه درست کنید با ما همراه باشید.
سالادی متفاوت؛ سالاد کلم با نخود و ذرت بیشتر آنهایی که تازه شروع به رژیم گرفتن می‌کنند، از اینکه با سالاد به عنوان وعده غذایی سیر نمی‌شوند، شاکی هستند. اگر شما هم از این دست افراد هستید، این سالاد را امتحان کنید.
سمبوسه ترکیه‌ای؛ بورک ترکیه‌ای‌ها مدلی سمبوسه دارند که به جای نان با خمیر خاصی به نام یوفکا آن را می‌پیچند و بورک نام دارد.
ترامیسو با دستور سرآشپز لقمه ترامیسو یک دسر محبوب ایتالیایی است که به صورت های مختلف تهیه و سرو می شود، اما در اینجا با دستور اختصاصی سرآشپز لقمه برای این دسر آشنا می شوید.
میگوی کبابی با سبزیجات تازه با دستور سرآشپز لقمه گوشت میگو از نقطه نظر پروتئین بسیار غنی و نسبت به گوشت دام های کشتاری دارای میزان پروتئین بیشتری است، به همین علت بهتر است آن را کباب کرده و میل کنید.
صفحه 140 از 141  اول  قبلی   132    133    134    135    136    137    138    139    140    141   بعدی  
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تأثیر مصرف مكمل كراتین و مخلوط كراتین – كربوهیدرات بر توان بی هوازی و شاخص های آسیب سلولی پایگاه خبری لقمه: امروزه مصرف مكملهای غذایی در ورز...

  با بوی بد سیر چه کنیم؟ اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که سیر را به خ...

  رنگ های مجاز و غیرمجاز در مواد غذایی را بشناسید مدیر گروه بهداشت محیط وحرفه ای مرکز بهداشت نیشابور...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت