بریانی سبزیجات با دستور سرآشپز لقمه سیر، پیاز، پودر فلفل قرمز، هل، دارچین، آب سبزیجات، زیره، گل‌ کلم و قارچ، برخی از مواد تشکیل دهنده این غذای هندی هستند.
آلبالوپلوی قالبی یا ته چین آلبالو به جای پختن آلبالوپلو می‌توانید برای مهمانی‌تان ته‌چین آلبالو بپزید و دیگر هم نگران شفته شدن برنج نباشید.
چگونه زیتون پرورده تهیه کنیم خیلی از کدبانوهای ایرانی دوست دارند همراه با غذایی که خودشان درست می‌کنند، چاشنی غذای‌شان هم دستپخت خودشان باشد. پس اگر شما هم دوست دارید زیتون پرورده را در خانه درست کنید با ما همراه باشید.
سالادی متفاوت؛ سالاد کلم با نخود و ذرت بیشتر آنهایی که تازه شروع به رژیم گرفتن می‌کنند، از اینکه با سالاد به عنوان وعده غذایی سیر نمی‌شوند، شاکی هستند. اگر شما هم از این دست افراد هستید، این سالاد را امتحان کنید.
سمبوسه ترکیه‌ای؛ بورک ترکیه‌ای‌ها مدلی سمبوسه دارند که به جای نان با خمیر خاصی به نام یوفکا آن را می‌پیچند و بورک نام دارد.
ترامیسو با دستور سرآشپز لقمه ترامیسو یک دسر محبوب ایتالیایی است که به صورت های مختلف تهیه و سرو می شود، اما در اینجا با دستور اختصاصی سرآشپز لقمه برای این دسر آشنا می شوید.
میگوی کبابی با سبزیجات تازه با دستور سرآشپز لقمه گوشت میگو از نقطه نظر پروتئین بسیار غنی و نسبت به گوشت دام های کشتاری دارای میزان پروتئین بیشتری است، به همین علت بهتر است آن را کباب کرده و میل کنید.
صفحه 140 از 141  اول  قبلی   132    133    134    135    136    137    138    139    140    141   بعدی  
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین روش درمانی کبد چرب را بشناسید دکتر محسن آخوندی با بیان اینکه بیماری کبد چرب از ۶...

  رفع مشکلات گوارشی در خانم های باردار با توصیه های طب سنتی پایگاه خبری لقمه: یکی از شکایت‌های شایع خانم‌های ب...

  توصیه‌های سازمان مدیریت بحران تهران برای پیشگیری از تب دنگی پایگاه خبری لقمه: سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پرخوری موجب درد مفاصل/کم‌خوری باعث پیری زودرس یک متخصص طب سنتی گفت: در پرخوری جذب غذا به‌درستی صورت نمی‌پذیرد و موجب ضعف معده، تنگی نفس و درد مفاصل شده،همچنین در کم‌خوری و تداوم آن، قوای بدن تحلیل رفته ضعف در بدن بروز می‌کند که سوءتغذیه یا کم‌خوری منجر به پیری زودرس می‌شود.
تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام شهر ری بر اهمیت توجه به تنوع غذایی ایران برای برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی تاکید کرد.
بستنی های مسموم کننده کدامند؟ از باقلوا، زرشک، لواشکی، میوه‌ای، شیری که از انواع بستنی‌های تازه‌وارد بازار هستند گرفت تا وانیلی، شکلاتی، سالار، مگنوم، گردویی، معجون، نانی، زعفرانی، سنتی و فالوده که قدیمی‌ترین بستنی‌ها هستند، همه و همه دوست‌داشتنی‌اند! اصلا کسی را در اطراف خود می‌شناسید که بستنی دوست نداشته باشد؟!
ماجرای رژیم لاغری بهاره رهنما در این گفت‌و‌گو با بهاره رهنما از دنیایی که با دخترش دارد حرف زدیم و البته رژیمی که باعث شده او ۷ کیلو کم کند.